0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κάθε χρόνο και....χειρότερα θα φανεί αύριο λοιπόν αν θα βγει η α φάση, ή έχουν βάση τα νέα του Καψαλάκη....ένα μόνο θέλω να πω και ξέρω οτι μόνο εσεις με καταλαβαίνετε.... κουραστηκα... να αγωνιώ..... και...... να περιμένω....
να κανω μια ερωτηση;Στο αλλο topic του 24μηνου και 40% ειπαν για εναν πινακα που εδωσε μια κοπέλα σχετικα με τους διορισμους του χρονου.Μηπως ξερετε που θα τον βρω,γαιτι δεν ειναι στη ληψη αρχειων
Παράθεση από: Gi@ στις Αυγούστου 29, 2010, 07:57:41 pmΠαράθεση από: everef στις Αυγούστου 29, 2010, 04:02:23 pmΠαρασκευή ή Σαββατο λέει ο Καψαλάκης οι προσλήψεις αναπληρωτών. υπολογίζει περίπου 500 άτομα.
Παράθεση από: everef στις Αυγούστου 29, 2010, 04:02:23 pmΠαρασκευή ή Σαββατο λέει ο Καψαλάκης οι προσλήψεις αναπληρωτών. υπολογίζει περίπου 500 άτομα.
Παρασκευή ή Σαββατο λέει ο Καψαλάκης οι προσλήψεις αναπληρωτών. υπολογίζει περίπου 500 άτομα.
Ε..μάλλον 500 στην α' φάση.Αλλοίμονο αν ήταν για όλη τη χρονιά!Θα πέσω από το Ζάλογγο!!!
Παράθεση από: Effie στις Αυγούστου 29, 2010, 11:12:58 pmΕ..μάλλον 500 στην α' φάση.Αλλοίμονο αν ήταν για όλη τη χρονιά!Θα πέσω από το Ζάλογγο!!! Καλή ιδέα ..., στην περίπτωση που από κάτω εδρεύει νηπιαγωγείο ...!
Καλημέρα παιδια.Μόλις πήρα και γω στο υπουργειο και μου είπανε το πιθανότερο μετά την Τετάρτη!!Υπομονη.....