0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλλον τσάμπα περιμένουμε σήμερα....Να δω πόσο θα τραβήξει αυτό
έτσι το κατάλαβα
ρε,παιδιά απο 2000-3500 και στις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης.παρεπιπτόντως από το τόπικ των φιλολόγων - στους οποίους και ανήκω-κάποιος τηλεφώνησε στο σύμβουλο της Δ. και του απάντησε ότι η φάση θα ανακοινωθεί 7-8 σεπτάμβρη
Αχ, να δούμε ακόμα για πόσο θα είμαστε στην αναμονή...Ρε παιδιά, μήπως υπάρχει καμιά πρόβλεψη σχετικά με το πόσα μόρια θα έχουν οι αναπληρωτές νηπιαγωγοί που θα προσληφθούν τέλος της χρονιάς; Έχω 17,5 μόρια και ανησυχώ πως και φέτος...μάταια θα περιμένω!
Παράθεση από: Ren@ στις Αυγούστου 30, 2010, 03:30:33 pmΑχ, να δούμε ακόμα για πόσο θα είμαστε στην αναμονή...Ρε παιδιά, μήπως υπάρχει καμιά πρόβλεψη σχετικά με το πόσα μόρια θα έχουν οι αναπληρωτές νηπιαγωγοί που θα προσληφθούν τέλος της χρονιάς; Έχω 17,5 μόρια και ανησυχώ πως και φέτος...μάταια θα περιμένω! μια απο τα ιδια εχω 17,67 δεν ηλπιζα ουτε για του χροονου αλλα με οσα ακουστηκαν τελευταια ειπα μηπωσ γινει θαυμα αλλα νομιζω ειναι πολυ πολυ δυσκολο να πεσει τοσο κατω
Παράθεση από: efterpi2 στις Αυγούστου 30, 2010, 03:33:38 pmΠαράθεση από: Ren@ στις Αυγούστου 30, 2010, 03:30:33 pmΑχ, να δούμε ακόμα για πόσο θα είμαστε στην αναμονή...Ρε παιδιά, μήπως υπάρχει καμιά πρόβλεψη σχετικά με το πόσα μόρια θα έχουν οι αναπληρωτές νηπιαγωγοί που θα προσληφθούν τέλος της χρονιάς; Έχω 17,5 μόρια και ανησυχώ πως και φέτος...μάταια θα περιμένω! μια απο τα ιδια εχω 17,67 δεν ηλπιζα ουτε για του χροονου αλλα με οσα ακουστηκαν τελευταια ειπα μηπωσ γινει θαυμα αλλα νομιζω ειναι πολυ πολυ δυσκολο να πεσει τοσο κατω Ε Υ Λ Ο Γ Η Σ Ο Ν !!! Κι εγώ δεν αντέχω άλλο την αγωνία !!!