0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Gi@ στις Αυγούστου 30, 2010, 03:41:57 pmΠαράθεση από: efterpi2 στις Αυγούστου 30, 2010, 03:33:38 pmΠαράθεση από: Ren@ στις Αυγούστου 30, 2010, 03:30:33 pmΑχ, να δούμε ακόμα για πόσο θα είμαστε στην αναμονή...Ρε παιδιά, μήπως υπάρχει καμιά πρόβλεψη σχετικά με το πόσα μόρια θα έχουν οι αναπληρωτές νηπιαγωγοί που θα προσληφθούν τέλος της χρονιάς; Έχω 17,5 μόρια και ανησυχώ πως και φέτος...μάταια θα περιμένω! μια απο τα ιδια εχω 17,67 δεν ηλπιζα ουτε για του χροονου αλλα με οσα ακουστηκαν τελευταια ειπα μηπωσ γινει θαυμα αλλα νομιζω ειναι πολυ πολυ δυσκολο να πεσει τοσο κατω 2955!! Ε Υ Λ Ο Γ Η Σ Ο Ν !!! Κι εγώ δεν αντέχω άλλο την αγωνία !!!στον πίνακα τη σειρά έχεις; πάνω από 3000;; δύσκολο το βλέπω πάντως..δεν πήρε μόνιμους για να κατέβεις αρκετά..εγώ πριν 2 χρόνια είχα 19.5 μόρια και με κάλεσαν στη γ φάση, αλλά μετά δεν πήρε και πολλούς έφτασε μέχρι 1750 περίπου..πέρσι πηρε μέχρι 1700 αλλά με 26 μόρια και πάνω.. τι να πω..στο εύχομαι ολόψυχα και σε καταλαβαίνω..υπομονή μόνο και πίστη!
Παράθεση από: efterpi2 στις Αυγούστου 30, 2010, 03:33:38 pmΠαράθεση από: Ren@ στις Αυγούστου 30, 2010, 03:30:33 pmΑχ, να δούμε ακόμα για πόσο θα είμαστε στην αναμονή...Ρε παιδιά, μήπως υπάρχει καμιά πρόβλεψη σχετικά με το πόσα μόρια θα έχουν οι αναπληρωτές νηπιαγωγοί που θα προσληφθούν τέλος της χρονιάς; Έχω 17,5 μόρια και ανησυχώ πως και φέτος...μάταια θα περιμένω! μια απο τα ιδια εχω 17,67 δεν ηλπιζα ουτε για του χροονου αλλα με οσα ακουστηκαν τελευταια ειπα μηπωσ γινει θαυμα αλλα νομιζω ειναι πολυ πολυ δυσκολο να πεσει τοσο κατω 2955!! Ε Υ Λ Ο Γ Η Σ Ο Ν !!! Κι εγώ δεν αντέχω άλλο την αγωνία !!!
Παράθεση από: Ren@ στις Αυγούστου 30, 2010, 03:30:33 pmΑχ, να δούμε ακόμα για πόσο θα είμαστε στην αναμονή...Ρε παιδιά, μήπως υπάρχει καμιά πρόβλεψη σχετικά με το πόσα μόρια θα έχουν οι αναπληρωτές νηπιαγωγοί που θα προσληφθούν τέλος της χρονιάς; Έχω 17,5 μόρια και ανησυχώ πως και φέτος...μάταια θα περιμένω! μια απο τα ιδια εχω 17,67 δεν ηλπιζα ουτε για του χροονου αλλα με οσα ακουστηκαν τελευταια ειπα μηπωσ γινει θαυμα αλλα νομιζω ειναι πολυ πολυ δυσκολο να πεσει τοσο κατω
Αχ, να δούμε ακόμα για πόσο θα είμαστε στην αναμονή...Ρε παιδιά, μήπως υπάρχει καμιά πρόβλεψη σχετικά με το πόσα μόρια θα έχουν οι αναπληρωτές νηπιαγωγοί που θα προσληφθούν τέλος της χρονιάς; Έχω 17,5 μόρια και ανησυχώ πως και φέτος...μάταια θα περιμένω!
Παράθεση από: Gi@ στις Αυγούστου 30, 2010, 03:41:57 pmΠαράθεση από: efterpi2 στις Αυγούστου 30, 2010, 03:33:38 pmΠαράθεση από: Ren@ στις Αυγούστου 30, 2010, 03:30:33 pmΑχ, να δούμε ακόμα για πόσο θα είμαστε στην αναμονή...Ρε παιδιά, μήπως υπάρχει καμιά πρόβλεψη σχετικά με το πόσα μόρια θα έχουν οι αναπληρωτές νηπιαγωγοί που θα προσληφθούν τέλος της χρονιάς; Έχω 17,5 μόρια και ανησυχώ πως και φέτος...μάταια θα περιμένω! μια απο τα ιδια εχω 17,67 δεν ηλπιζα ουτε για του χροονου αλλα με οσα ακουστηκαν τελευταια ειπα μηπωσ γινει θαυμα αλλα νομιζω ειναι πολυ πολυ δυσκολο να πεσει τοσο κατω στον πίνακα τη σειρά έχεις; πάνω από 3000;; δύσκολο το βλέπω πάντως..δεν πήρε μόνιμους για να κατέβεις αρκετά..εγώ πριν 2 χρόνια είχα 19.5 μόρια και με κάλεσαν στη γ φάση, αλλά μετά δεν πήρε και πολλούς έφτασε μέχρι 1750 περίπου..πέρσι πηρε μέχρι 1700 αλλά με 26 μόρια και πάνω.. τι να πω..στο εύχομαι ολόψυχα και σε καταλαβαίνω..υπομονή μόνο και πίστη!
Παράθεση από: efterpi2 στις Αυγούστου 30, 2010, 03:33:38 pmΠαράθεση από: Ren@ στις Αυγούστου 30, 2010, 03:30:33 pmΑχ, να δούμε ακόμα για πόσο θα είμαστε στην αναμονή...Ρε παιδιά, μήπως υπάρχει καμιά πρόβλεψη σχετικά με το πόσα μόρια θα έχουν οι αναπληρωτές νηπιαγωγοί που θα προσληφθούν τέλος της χρονιάς; Έχω 17,5 μόρια και ανησυχώ πως και φέτος...μάταια θα περιμένω! μια απο τα ιδια εχω 17,67 δεν ηλπιζα ουτε για του χροονου αλλα με οσα ακουστηκαν τελευταια ειπα μηπωσ γινει θαυμα αλλα νομιζω ειναι πολυ πολυ δυσκολο να πεσει τοσο κατω
εγω εχω 2955 δεν με νομιζω να με παρουν αλλα καικ στα ιδιωτικα δεν με θελουν γτ μπορει λεει να με παρουν αναπληρωτρια και να τουσ κρεμασω!αδιεξοδο
Παράθεση από: efterpi2 στις Αυγούστου 30, 2010, 04:03:16 pmεγω εχω 2955 δεν με νομιζω να με παρουν αλλα καικ στα ιδιωτικα δεν με θελουν γτ μπορει λεει να με παρουν αναπληρωτρια και να τουσ κρεμασω!αδιεξοδο τι να σου πω..δίκιο έχεις αλλά που να το βρείς με τους παπάρες που έχουμε μπλέξει...μιά απάντηση, ενάν αριθμό συγκεκριμένο δε μας λένε...μακάρι να πάρει 3000 και να σαι μέσα ( δεν είναι απίθανο με τα κενά που υπάρχουν) ,αλλά από την άλλη τι να σου πω...προχθές είπε ότι αν και έχουν τις πιστώσεις δεν θα τις χρησιμοποιήσουν όλες..μακάρι να μην ισχύσει αυτό..καλή επιτύχια!!!
Παράθεση από: vatraxaki στις Αυγούστου 30, 2010, 04:06:09 pmΠαράθεση από: efterpi2 στις Αυγούστου 30, 2010, 04:03:16 pmεγω εχω 2955 δεν με νομιζω να με παρουν αλλα καικ στα ιδιωτικα δεν με θελουν γτ μπορει λεει να με παρουν αναπληρωτρια και να τουσ κρεμασω!αδιεξοδο τι να σου πω..δίκιο έχεις αλλά που να το βρείς με τους παπάρες που έχουμε μπλέξει...μιά απάντηση, ενάν αριθμό συγκεκριμένο δε μας λένε...μακάρι να πάρει 3000 και να σαι μέσα ( δεν είναι απίθανο με τα κενά που υπάρχουν) ,αλλά από την άλλη τι να σου πω...προχθές είπε ότι αν και έχουν τις πιστώσεις δεν θα τις χρησιμοποιήσουν όλες..μακάρι να μην ισχύσει αυτό..καλή επιτύχια!!! ευχαριστω!! ασ ελπισουμε απλα να παρουν οσουσ πιο πολλουσ μπορουν!κ το σηντομοτερο
Γεια σας κι απο εμενα παιδια.... Λετε να παρει τοσα ατομα... Μακαρι, γιατι κενα υπαρχουν... Θυμαται κανεις μεχρι ποτε περιπου καλεσαν το μεγαλυτερο μερος των περσινων αναπληρωτων???
παιδιά ήρεμα λίγο με τα νούμερα...φουσκώνουν τα μυαλά μας μετά