0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Emili83 στις Αυγούστου 30, 2010, 06:09:17 pmΤο θεμα δεν ειναι αν θα παρει 2000 αναπληρωτες ή 2500, αλλα τι ακριβώς θα παρει... γιατι αν παρει 500 αναπλ.κανονικου ωραριου και 1500 μειωμένου, τι να το κανουμε? Εγω νομιζω οτι μας κοροιδευουν για τον αριθμο πιστωσεων που λενε οτι εχουν παρει και οχι γιατι δεν θα κανουν τοσες προσληψεις, αλλα γιατί σίγουρα θα ειναι μεγαλος ο αριθμος του μειωμενου ωραρίου. Από την άλλη με θέση κοντα στο 1000 κ οριακά για να δουλέψω φέτος, δεν το μετανιώνω που δε δήλωσα καθόλου Α.Μ.Ω. Ειναι μια σκετη κοροιδία.Προτιμώ να μείνω ανεργη και στο σπίτι μου, παρα να τρέχω στο καθε κουτσοχώρι για 0 λεφτα κ για 0 μόρια.Στο νηπιαγωγείο δεν είναι δυνατόν να πάρουν ΑΜΩ. Πρέπει να το καταλάβετε. Αφού το ωράριό μας είναι συγκεκριμένο ρε παιδιά. Οι ΑΜΩ αφορούν τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το Δημοτικό, όπου υπάρχουν πολλές ειδικότητες.Είναι δυνατόν να φέρουν σε νηπιαγωγείο νηπιαγωγό για 2 ώρες;;;;;;;;;;;
Το θεμα δεν ειναι αν θα παρει 2000 αναπληρωτες ή 2500, αλλα τι ακριβώς θα παρει... γιατι αν παρει 500 αναπλ.κανονικου ωραριου και 1500 μειωμένου, τι να το κανουμε? Εγω νομιζω οτι μας κοροιδευουν για τον αριθμο πιστωσεων που λενε οτι εχουν παρει και οχι γιατι δεν θα κανουν τοσες προσληψεις, αλλα γιατί σίγουρα θα ειναι μεγαλος ο αριθμος του μειωμενου ωραρίου. Από την άλλη με θέση κοντα στο 1000 κ οριακά για να δουλέψω φέτος, δεν το μετανιώνω που δε δήλωσα καθόλου Α.Μ.Ω. Ειναι μια σκετη κοροιδία.Προτιμώ να μείνω ανεργη και στο σπίτι μου, παρα να τρέχω στο καθε κουτσοχώρι για 0 λεφτα κ για 0 μόρια.
Παράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:09:22 pmΠαράθεση από: Emili83 στις Αυγούστου 30, 2010, 06:09:17 pmΤο θεμα δεν ειναι αν θα παρει 2000 αναπληρωτες ή 2500, αλλα τι ακριβώς θα παρει... γιατι αν παρει 500 αναπλ.κανονικου ωραριου και 1500 μειωμένου, τι να το κανουμε? Εγω νομιζω οτι μας κοροιδευουν για τον αριθμο πιστωσεων που λενε οτι εχουν παρει και οχι γιατι δεν θα κανουν τοσες προσληψεις, αλλα γιατί σίγουρα θα ειναι μεγαλος ο αριθμος του μειωμενου ωραρίου. Από την άλλη με θέση κοντα στο 1000 κ οριακά για να δουλέψω φέτος, δεν το μετανιώνω που δε δήλωσα καθόλου Α.Μ.Ω. Ειναι μια σκετη κοροιδία.Προτιμώ να μείνω ανεργη και στο σπίτι μου, παρα να τρέχω στο καθε κουτσοχώρι για 0 λεφτα κ για 0 μόρια.Στο νηπιαγωγείο δεν είναι δυνατόν να πάρουν ΑΜΩ. Πρέπει να το καταλάβετε. Αφού το ωράριό μας είναι συγκεκριμένο ρε παιδιά. Οι ΑΜΩ αφορούν τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το Δημοτικό, όπου υπάρχουν πολλές ειδικότητες.Είναι δυνατόν να φέρουν σε νηπιαγωγείο νηπιαγωγό για 2 ώρες;;;;;;;;;;;Μπορεί να είναι συγκεκριμένο, αλλά δεν είναι κατοχυρωμένο.
Παράθεση από: AnnaB στις Αυγούστου 30, 2010, 08:20:27 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:09:22 pmΠαράθεση από: Emili83 στις Αυγούστου 30, 2010, 06:09:17 pmΤο θεμα δεν ειναι αν θα παρει 2000 αναπληρωτες ή 2500, αλλα τι ακριβώς θα παρει... γιατι αν παρει 500 αναπλ.κανονικου ωραριου και 1500 μειωμένου, τι να το κανουμε? Εγω νομιζω οτι μας κοροιδευουν για τον αριθμο πιστωσεων που λενε οτι εχουν παρει και οχι γιατι δεν θα κανουν τοσες προσληψεις, αλλα γιατί σίγουρα θα ειναι μεγαλος ο αριθμος του μειωμενου ωραρίου. Από την άλλη με θέση κοντα στο 1000 κ οριακά για να δουλέψω φέτος, δεν το μετανιώνω που δε δήλωσα καθόλου Α.Μ.Ω. Ειναι μια σκετη κοροιδία.Προτιμώ να μείνω ανεργη και στο σπίτι μου, παρα να τρέχω στο καθε κουτσοχώρι για 0 λεφτα κ για 0 μόρια.Στο νηπιαγωγείο δεν είναι δυνατόν να πάρουν ΑΜΩ. Πρέπει να το καταλάβετε. Αφού το ωράριό μας είναι συγκεκριμένο ρε παιδιά. Οι ΑΜΩ αφορούν τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το Δημοτικό, όπου υπάρχουν πολλές ειδικότητες.Είναι δυνατόν να φέρουν σε νηπιαγωγείο νηπιαγωγό για 2 ώρες;;;;;;;;;;;Μπορεί να είναι συγκεκριμένο, αλλά δεν είναι κατοχυρωμένο.Ναι δεν είναι, αλλά σκέψου τι θα γίνει αν το κάνουν;;;;;;Δεν γίνεται, γιατί θα έχουν να κάνουν με την κοινωνία, με τους γονείς. Θα πηγαίνουμε στο σχολείο και θα τους λέμε: Ξέρετε θα ανοίγουμε μόνο για 2 ώρες την ημέρα........
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όλα φέτος είναι αόριστα και γενικά !!! Οι αναπληρωτές δεν θα έχουν προϋπηρεσία και θα τους καλούν σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας?? Οι ΑΜΩ θα πηγαίνουν για λίγες ώρες?? Με τη ψυχολογία να πάει κανείς??
Παράθεση από: Gi@ στις Αυγούστου 30, 2010, 08:28:42 pmΕγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όλα φέτος είναι αόριστα και γενικά !!! Οι αναπληρωτές δεν θα έχουν προϋπηρεσία και θα τους καλούν σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας?? Οι ΑΜΩ θα πηγαίνουν για λίγες ώρες?? Με τη ψυχολογία να πάει κανείς??Τίποτα δεν είναι αόριστο και γενικό. Απλώς κάποιοι δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει. Φυσικά και μετράει η προϋπηρεσία. Ποιος μίλησε για το αντίθετο;;;;;; Και οι ΑΜΩ είναι ωρομίσθιοι στην πραγματικότητα (το όνομα τους άλλαξαν). Όσο για το που θα σε καλέσουν: ανάλογα με τις περιοχές που δήλωσες.Απλά πράγματα και μην χαλάτε την ψυχολογία σας. Και εγώ αναπληρώτρια είμαι και καταλαβαίνω.
Παράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:24:36 pmΠαράθεση από: AnnaB στις Αυγούστου 30, 2010, 08:20:27 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:09:22 pmΠαράθεση από: Emili83 στις Αυγούστου 30, 2010, 06:09:17 pmΤο θεμα δεν ειναι αν θα παρει 2000 αναπληρωτες ή 2500, αλλα τι ακριβώς θα παρει... γιατι αν παρει 500 αναπλ.κανονικου ωραριου και 1500 μειωμένου, τι να το κανουμε? Εγω νομιζω οτι μας κοροιδευουν για τον αριθμο πιστωσεων που λενε οτι εχουν παρει και οχι γιατι δεν θα κανουν τοσες προσληψεις, αλλα γιατί σίγουρα θα ειναι μεγαλος ο αριθμος του μειωμενου ωραρίου. Από την άλλη με θέση κοντα στο 1000 κ οριακά για να δουλέψω φέτος, δεν το μετανιώνω που δε δήλωσα καθόλου Α.Μ.Ω. Ειναι μια σκετη κοροιδία.Προτιμώ να μείνω ανεργη και στο σπίτι μου, παρα να τρέχω στο καθε κουτσοχώρι για 0 λεφτα κ για 0 μόρια.Στο νηπιαγωγείο δεν είναι δυνατόν να πάρουν ΑΜΩ. Πρέπει να το καταλάβετε. Αφού το ωράριό μας είναι συγκεκριμένο ρε παιδιά. Οι ΑΜΩ αφορούν τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το Δημοτικό, όπου υπάρχουν πολλές ειδικότητες.Είναι δυνατόν να φέρουν σε νηπιαγωγείο νηπιαγωγό για 2 ώρες;;;;;;;;;;;Μπορεί να είναι συγκεκριμένο, αλλά δεν είναι κατοχυρωμένο.Ναι δεν είναι, αλλά σκέψου τι θα γίνει αν το κάνουν;;;;;;Δεν γίνεται, γιατί θα έχουν να κάνουν με την κοινωνία, με τους γονείς. Θα πηγαίνουμε στο σχολείο και θα τους λέμε: Ξέρετε θα ανοίγουμε μόνο για 2 ώρες την ημέρα........Αυτό δεν γίνεται, αλλά θα μπορούσαν πχ στο ολοήμερο αν λείπει 1 κοπέλα να πάρουν 2 ΑΜΩ, αντί 1 ΑΚΩ. Σαν σενάριο είναι απαράδεκτο και το απεύχομαι, αλλά με αυτούς όλα να τα περμένουμε, καθώς όπως είπε και Gi@ όλα φέτος είναι γενικά και αόριστα.
Παράθεση από: AnnaB στις Αυγούστου 30, 2010, 08:34:05 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:24:36 pmΠαράθεση από: AnnaB στις Αυγούστου 30, 2010, 08:20:27 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:09:22 pmΠαράθεση από: Emili83 στις Αυγούστου 30, 2010, 06:09:17 pmΤο θεμα δεν ειναι αν θα παρει 2000 αναπληρωτες ή 2500, αλλα τι ακριβώς θα παρει... γιατι αν παρει 500 αναπλ.κανονικου ωραριου και 1500 μειωμένου, τι να το κανουμε? Εγω νομιζω οτι μας κοροιδευουν για τον αριθμο πιστωσεων που λενε οτι εχουν παρει και οχι γιατι δεν θα κανουν τοσες προσληψεις, αλλα γιατί σίγουρα θα ειναι μεγαλος ο αριθμος του μειωμενου ωραρίου. Από την άλλη με θέση κοντα στο 1000 κ οριακά για να δουλέψω φέτος, δεν το μετανιώνω που δε δήλωσα καθόλου Α.Μ.Ω. Ειναι μια σκετη κοροιδία.Προτιμώ να μείνω ανεργη και στο σπίτι μου, παρα να τρέχω στο καθε κουτσοχώρι για 0 λεφτα κ για 0 μόρια.Στο νηπιαγωγείο δεν είναι δυνατόν να πάρουν ΑΜΩ. Πρέπει να το καταλάβετε. Αφού το ωράριό μας είναι συγκεκριμένο ρε παιδιά. Οι ΑΜΩ αφορούν τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το Δημοτικό, όπου υπάρχουν πολλές ειδικότητες.Είναι δυνατόν να φέρουν σε νηπιαγωγείο νηπιαγωγό για 2 ώρες;;;;;;;;;;;Μπορεί να είναι συγκεκριμένο, αλλά δεν είναι κατοχυρωμένο.Ναι δεν είναι, αλλά σκέψου τι θα γίνει αν το κάνουν;;;;;;Δεν γίνεται, γιατί θα έχουν να κάνουν με την κοινωνία, με τους γονείς. Θα πηγαίνουμε στο σχολείο και θα τους λέμε: Ξέρετε θα ανοίγουμε μόνο για 2 ώρες την ημέρα........Αυτό δεν γίνεται, αλλά θα μπορούσαν πχ στο ολοήμερο αν λείπει 1 κοπέλα να πάρουν 2 ΑΜΩ, αντί 1 ΑΚΩ. Σαν σενάριο είναι απαράδεκτο και το απεύχομαι, αλλά με αυτούς όλα να τα περμένουμε, καθώς όπως είπε και Gi@ όλα φέτος είναι γενικά και αόριστα.Σωστό αυτό που λες, αλλά γνωρίζω τουλάχιστον 15 γραφεία Αβάθμιας ανά την Ελλάδα που ανέφεραν κατηγορηματικά στους αναπληρωτές όταν έκαναν τις αιτήσεις ότι έχουν εντολή από το Υπουργείο οι νηπιαγωγοί να μην δηλώσουν ΑΚΩ
Σωστό αυτό που λες, αλλά γνωρίζω τουλάχιστον 15 γραφεία Αβάθμιας ανά την Ελλάδα που ανέφεραν κατηγορηματικά στους αναπληρωτές όταν έκαναν τις αιτήσεις ότι έχουν εντολή από το Υπουργείο οι νηπιαγωγοί να μην δηλώσουν ΑΚΩ
Παράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:36:57 pmΠαράθεση από: Gi@ στις Αυγούστου 30, 2010, 08:28:42 pmΕγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όλα φέτος είναι αόριστα και γενικά !!! Οι αναπληρωτές δεν θα έχουν προϋπηρεσία και θα τους καλούν σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας?? Οι ΑΜΩ θα πηγαίνουν για λίγες ώρες?? Με τη ψυχολογία να πάει κανείς??Τίποτα δεν είναι αόριστο και γενικό. Απλώς κάποιοι δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει. Φυσικά και μετράει η προϋπηρεσία. Ποιος μίλησε για το αντίθετο;;;;;; Και οι ΑΜΩ είναι ωρομίσθιοι στην πραγματικότητα (το όνομα τους άλλαξαν). Όσο για το που θα σε καλέσουν: ανάλογα με τις περιοχές που δήλωσες.Απλά πράγματα και μην χαλάτε την ψυχολογία σας. Και εγώ αναπληρώτρια είμαι και καταλαβαίνω.Να σε ρωτήσω annoula τι ισχύει πλέον για τους αναπληρωτές ?? Γιατί εγώ έχω την εντύπωση ότι δεν μετράει η προϋπηρεσία των αναπληρωτών για να μπορέσεις να διοριστείς !!! Ή είναι κάτι άλλο και απλά έχει παρερμηνευτεί ??
Παράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:40:01 pmΣωστό αυτό που λες, αλλά γνωρίζω τουλάχιστον 15 γραφεία Αβάθμιας ανά την Ελλάδα που ανέφεραν κατηγορηματικά στους αναπληρωτές όταν έκαναν τις αιτήσεις ότι έχουν εντολή από το Υπουργείο οι νηπιαγωγοί να μην δηλώσουν ΑΚΩΣυγνώμη κιόλας αλλά βρίσκω ανενημέρωτα πολλά γραφεία πρωτοβάθμιας ... γιατί στο δικό μας δεν μου είπαν κάτι τέτοιο Και δλδ έπρεπε να δηλώσουμε μόνο ΑΜΩ ?
Μα τι είναι αυτά που λέτε και που τα διαβάζετε;;;;;;;Ο Νόμος κατατέθηκε και έχει αναλυτικά τα μόρια της προϋπηρεσίας για τους αναπληρωτές. Όπως και στους υπόλοιπους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ που μοριοδοτείται η προϋπηρεσία, το ίδιο θα συμβεί και σε εμάς. Κανένας δεν θα χάσει τους μήνες που δούλεψε. Επιπλέον, θα υπάρξει και προσαύξηση πτύχιων ξένων γλωσσών, υπολογιστών και φυσικά όσων είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωμάτων.
Συγνώμη έκανα λάθος τεράστιο!!!!!!!!!!!!Ήθελα να γράψω ότι ζητούσαν από τους νηπιαγωγούς να δηλώσουν μόνο ΑΚΩ