0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:44:07 pmΜα τι είναι αυτά που λέτε και που τα διαβάζετε;;;;;;;Ο Νόμος κατατέθηκε και έχει αναλυτικά τα μόρια της προϋπηρεσίας για τους αναπληρωτές. Όπως και στους υπόλοιπους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ που μοριοδοτείται η προϋπηρεσία, το ίδιο θα συμβεί και σε εμάς. Κανένας δεν θα χάσει τους μήνες που δούλεψε. Επιπλέον, θα υπάρξει και προσαύξηση πτύχιων ξένων γλωσσών, υπολογιστών και φυσικά όσων είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωμάτων.Δλδ το 24μηνο ισχύει ?? Κάνοντας ενα 24μηνο ως αναπληρωτης, μπορεις να διοριστεις μόνιμος ?? Τα υπολοιπα που αναφερεις, τα εχω διαβάσει και τα ξερω ...
Μα τι είναι αυτά που λέτε και που τα διαβάζετε;;;;;;;Ο Νόμος κατατέθηκε και έχει αναλυτικά τα μόρια της προϋπηρεσίας για τους αναπληρωτές. Όπως και στους υπόλοιπους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ που μοριοδοτείται η προϋπηρεσία, το ίδιο θα συμβεί και σε εμάς. Κανένας δεν θα χάσει τους μήνες που δούλεψε. Επιπλέον, θα υπάρξει και προσαύξηση πτύχιων ξένων γλωσσών, υπολογιστών και φυσικά όσων είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωμάτων.
Σωστό αυτό που λες, αλλά γνωρίζω τουλάχιστον 15 γραφεία Αβάθμιας ανά την Ελλάδα που ανέφεραν κατηγορηματικά στους αναπληρωτές όταν έκαναν τις αιτήσεις ότι έχουν εντολή από το Υπουργείο οι νηπιαγωγοί να μην δηλώσουν ΑΚΩΣυγνώμη κιόλας αλλά βρίσκω ανενημέρωτα πολλά γραφεία πρωτοβάθμιας ... γιατί στο δικό μας δεν μου είπαν κάτι τέτοιο Και δλδ έπρεπε να δηλώσουμε μόνο ΑΜΩ ?Συγνώμη έκανα λάθος τεράστιο!!!!!!!!!!!!Ήθελα να γράψω ότι ζητούσαν από τους νηπιαγωγούς να δηλώσουν μόνο ΑΚΩΝα ρωτήσω κάτι παιδιά? Δεν είμαι νηπιαγωγός. Αν κατάλαβα καλά, κάποιοι νηπιαγωγοί δήλωσαν και αμω. Το σύστημα το δέχτηκε?
Παράθεση από: Gi@ στις Αυγούστου 30, 2010, 08:52:23 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:44:07 pmΜα τι είναι αυτά που λέτε και που τα διαβάζετε;;;;;;;Ο Νόμος κατατέθηκε και έχει αναλυτικά τα μόρια της προϋπηρεσίας για τους αναπληρωτές. Όπως και στους υπόλοιπους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ που μοριοδοτείται η προϋπηρεσία, το ίδιο θα συμβεί και σε εμάς. Κανένας δεν θα χάσει τους μήνες που δούλεψε. Επιπλέον, θα υπάρξει και προσαύξηση πτύχιων ξένων γλωσσών, υπολογιστών και φυσικά όσων είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωμάτων.Δλδ το 24μηνο ισχύει ?? Κάνοντας ενα 24μηνο ως αναπληρωτης, μπορεις να διοριστεις μόνιμος ?? Τα υπολοιπα που αναφερεις, τα εχω διαβάσει και τα ξερω ... Υπάρχει και το 30μηνο μην το ξεχνάς......Αυτό που θα συμβεί του χρόνου είναι ότι όσοι θα διοριστούν θα είναι από 24μηνο και 30μηνο (αφού οι ασεπίτες έφυγαν τώρα). Το θέμα είναι πόσοι θα διοριστούν.......Από το μεθεπόμενο χρόνο θα διορίζονται αποκλειστικά και μόνο όσοι γράφουν στον ΑΣΕΠ (σημείωση:όσοι έχουμε προϋπηρεσία θα προστίθεται στον βαθμό του γραπτού μας). Κερδισμένοι βγαίνουμε......
Παράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:59:19 pmΠαράθεση από: Gi@ στις Αυγούστου 30, 2010, 08:52:23 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:44:07 pmΜα τι είναι αυτά που λέτε και που τα διαβάζετε;;;;;;;Ο Νόμος κατατέθηκε και έχει αναλυτικά τα μόρια της προϋπηρεσίας για τους αναπληρωτές. Όπως και στους υπόλοιπους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ που μοριοδοτείται η προϋπηρεσία, το ίδιο θα συμβεί και σε εμάς. Κανένας δεν θα χάσει τους μήνες που δούλεψε. Επιπλέον, θα υπάρξει και προσαύξηση πτύχιων ξένων γλωσσών, υπολογιστών και φυσικά όσων είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωμάτων.Δλδ το 24μηνο ισχύει ?? Κάνοντας ενα 24μηνο ως αναπληρωτης, μπορεις να διοριστεις μόνιμος ?? Τα υπολοιπα που αναφερεις, τα εχω διαβάσει και τα ξερω ... Υπάρχει και το 30μηνο μην το ξεχνάς......Αυτό που θα συμβεί του χρόνου είναι ότι όσοι θα διοριστούν θα είναι από 24μηνο και 30μηνο (αφού οι ασεπίτες έφυγαν τώρα). Το θέμα είναι πόσοι θα διοριστούν.......Από το μεθεπόμενο χρόνο θα διορίζονται αποκλειστικά και μόνο όσοι γράφουν στον ΑΣΕΠ (σημείωση:όσοι έχουμε προϋπηρεσία θα προστίθεται στον βαθμό του γραπτού μας). Κερδισμένοι βγαίνουμε......Συγνωμη που ρωτάω τόσα πολλά αλλά σε βρίσκω ενημερωμένη και γι αυτό σε ρωτάω ... Δλδ αν κάποιος είναι αναπληρωτής τα μόρια της προϋπηρεσίας θα προστίθενται στο βαθμό του, αρκεί να είναι επιτυχών ή διοριστέος ?? Ευχαριστώ annoula1983
annoula1983 δεν ειπε κανεις οτι δε θα μετραει η προυπηρεσια αλλα ο συντελεστης μας νοιαζει..γιατι αν εγω κ εσυ εχουμε τον ιδιο βαθμο ασεπ και εγω εχω δυο χρονια προυπηρεσια κ εσυ οχι αλλα εσυ εχεις αριστη ξενη γλωσσα και εγω οχι θα διοριστεις εσυ!!!δεν ειναι αυτο υποτιμηση της προυπηρεσίας;
Ήρθε η ώρα να τα χρησιμοποιήσω από να τα έχω κρεμασμένα στον τοίχο.
Παράθεση από: Gi@ στις Αυγούστου 30, 2010, 08:52:23 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:44:07 pm Υπάρχει και το 30μηνο μην το ξεχνάς......Αυτό που θα συμβεί του χρόνου είναι ότι όσοι θα διοριστούν θα είναι από 24μηνο και 30μηνο (αφού οι ασεπίτες έφυγαν τώρα). Το θέμα είναι πόσοι θα διοριστούν.......Από το μεθεπόμενο χρόνο θα διορίζονται αποκλειστικά και μόνο όσοι γράφουν στον ΑΣΕΠ (σημείωση:όσοι έχουμε προϋπηρεσία θα προστίθεται στον βαθμό του γραπτού μας). Κερδισμένοι βγαίνουμε......Δεν έχουν φύγει όλοι οι Ασεπίτες. Υπάρχουν πολλά άτομα ακόμα να διοριστούν απο Ασεπ νηπιαγωγών
Παράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:44:07 pm Υπάρχει και το 30μηνο μην το ξεχνάς......Αυτό που θα συμβεί του χρόνου είναι ότι όσοι θα διοριστούν θα είναι από 24μηνο και 30μηνο (αφού οι ασεπίτες έφυγαν τώρα). Το θέμα είναι πόσοι θα διοριστούν.......Από το μεθεπόμενο χρόνο θα διορίζονται αποκλειστικά και μόνο όσοι γράφουν στον ΑΣΕΠ (σημείωση:όσοι έχουμε προϋπηρεσία θα προστίθεται στον βαθμό του γραπτού μας). Κερδισμένοι βγαίνουμε......
Όπως και να έχει εμένα μου λύθηκαν οι απορίες και ευχαριστώ πολύ annoula1983. Καλή μας επιτυχία λοιπόν και εύχομαι το καλύτερο για όλους μας !!!
Παράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:59:19 pmΠαράθεση από: Gi@ στις Αυγούστου 30, 2010, 08:52:23 pmΠαράθεση από: annoula1983 στις Αυγούστου 30, 2010, 08:44:07 pm Υπάρχει και το 30μηνο μην το ξεχνάς......Αυτό που θα συμβεί του χρόνου είναι ότι όσοι θα διοριστούν θα είναι από 24μηνο και 30μηνο (αφού οι ασεπίτες έφυγαν τώρα). Το θέμα είναι πόσοι θα διοριστούν.......Από το μεθεπόμενο χρόνο θα διορίζονται αποκλειστικά και μόνο όσοι γράφουν στον ΑΣΕΠ (σημείωση:όσοι έχουμε προϋπηρεσία θα προστίθεται στον βαθμό του γραπτού μας). Κερδισμένοι βγαίνουμε......Δεν έχουν φύγει όλοι οι Ασεπίτες. Υπάρχουν πολλά άτομα ακόμα να διοριστούν απο Ασεπ νηπιαγωγώνΑπό τον τελευταίο γραπτό διαγωνισμό διορίστηκαν όλοι οι "διοριστέοι"
συμφωνώ κι εγώ στο να μετράνε τα προσόντα. κι εγώ διακοσμώ χρόνια τώρα τον τοίχο μου με αυτά... όσο για τα μόρια προϋπηρεσίας είναι τόσο ελάχιστα .. σχεδόν μηδαμινά ΑΛΛΑ αν πέρσυ είχα 0,2 % περισσότερο θα είχα περάσει αναπληρώτια τότε..