0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θα μετράνε όμως για αναπληρώση? Δεν θα προηγείται κάποιος έναντι άλλου που έχει αρνηθεί?
Aνήκω κι εγω σ' αυτους που έπρεπε να διοριστουν φέτος (26,667 μηνες προυπυρεσία), και επειδή έχω νεογέννητο μωρακι, αναρωτιεμαι αν με καλέσουν αναπληρώτρια και αρνηθώ, τι γίνεται?
Παράθεση από: kalliopi στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:59:38 pmΔεν θα μετράνε όμως για αναπληρώση? Δεν θα προηγείται κάποιος έναντι άλλου που έχει αρνηθεί?Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ + τι θα γίνει με τα δυσπρόσιτα
Αν πάει κάποιος φέτος δεν θα το καλέσουν λογικά και του χρόνου;
Παράθεση από: kalliopi στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:59:38 pmΔεν θα μετράνε όμως για αναπληρώση? Δεν θα προηγείται κάποιος έναντι άλλου που έχει αρνηθεί?Δυστυχώς δεν θα μετράνε για αναπλήρωση. Είτε πας φέτος είτε όχι είναι το ίδιο.[/quoteΓια αυτό λέω.Ανακατατάξεις θα γίνουν στον ενιαίο αναπληρωτών.Κάπου πρέπει να καταγραφούν οι μήνες και οι σειρές.Στον ενιαίο διορισμών όμως δεν προστίθεται τίποτα.Ας εφαρμοστεί και το 2025 το νέο σύστημα,αυτοί οι πίνακες πάει κλείδωσαν.Ουσιαστικά λοιπόν τι γίνεται:απλά καταγράφεται η προυπηρεσία για να μετρήσει στο νέο σύστημα.Για παράδειγμα:εγώ τον Ιούνιο θα έχω 27 και κάτι μόρια.Αυτά θα φαίνονται στον αναπληρωτών-ότι δούλεψα και αυτή τη χρονιά δηλαδή-,αλλά έχω κλειδωθεί στον ενιαίο διορισμών με 18.2 μόρια από φέτος.Αυτό δεν αλλάζει.
Παράθεση από: kalliopi στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:59:38 pmΔεν θα μετράνε όμως για αναπληρώση? Δεν θα προηγείται κάποιος έναντι άλλου που έχει αρνηθεί?Δυστυχώς δεν θα μετράνε για αναπλήρωση. Είτε πας φέτος είτε όχι είναι το ίδιο.