0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GILDA στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 04:11:37 pmΠαράθεση από: kalliopi στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:59:38 pmΔεν θα μετράνε όμως για αναπληρώση? Δεν θα προηγείται κάποιος έναντι άλλου που έχει αρνηθεί?Δυστυχώς δεν θα μετράνε για αναπλήρωση. Είτε πας φέτος είτε όχι είναι το ίδιο.[/quoteΓια αυτό λέω.Ανακατατάξεις θα γίνουν στον ενιαίο αναπληρωτών.Κάπου πρέπει να καταγραφούν οι μήνες και οι σειρές.Στον ενιαίο διορισμών όμως δεν προστίθεται τίποτα.Ας εφαρμοστεί και το 2025 το νέο σύστημα,αυτοί οι πίνακες πάει κλείδωσαν.Ουσιαστικά λοιπόν τι γίνεται:απλά καταγράφεται η προυπηρεσία για να μετρήσει στο νέο σύστημα.Για παράδειγμα:εγώ τον Ιούνιο θα έχω 27 και κάτι μόρια.Αυτά θα φαίνονται στον αναπληρωτών-ότι δούλεψα και αυτή τη χρονιά δηλαδή-,αλλά έχω κλειδωθεί στον ενιαίο διορισμών με 18.2 μόρια από φέτος.Αυτό δεν αλλάζει.Tο ότι θα καταγραφεί η προυπηρεσία είναι σίγουρο . Δεν είναι απαραίτητο όμως να φανεί στον πίνακα αναπληρωτών!! Θα υπάρχει στο φάκελό σου για να προστεθεί στην προηγούμενη και να πάρεις τις προσαυξήσεις που σου αναλογούν μετά το νέο ΑΣΕΠ. Εγώ έτσι το κατάλαβα το κλείδωμα των πινάκων.
Παράθεση από: kalliopi στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 03:59:38 pmΔεν θα μετράνε όμως για αναπληρώση? Δεν θα προηγείται κάποιος έναντι άλλου που έχει αρνηθεί?Δυστυχώς δεν θα μετράνε για αναπλήρωση. Είτε πας φέτος είτε όχι είναι το ίδιο.[/quoteΓια αυτό λέω.Ανακατατάξεις θα γίνουν στον ενιαίο αναπληρωτών.Κάπου πρέπει να καταγραφούν οι μήνες και οι σειρές.Στον ενιαίο διορισμών όμως δεν προστίθεται τίποτα.Ας εφαρμοστεί και το 2025 το νέο σύστημα,αυτοί οι πίνακες πάει κλείδωσαν.Ουσιαστικά λοιπόν τι γίνεται:απλά καταγράφεται η προυπηρεσία για να μετρήσει στο νέο σύστημα.Για παράδειγμα:εγώ τον Ιούνιο θα έχω 27 και κάτι μόρια.Αυτά θα φαίνονται στον αναπληρωτών-ότι δούλεψα και αυτή τη χρονιά δηλαδή-,αλλά έχω κλειδωθεί στον ενιαίο διορισμών με 18.2 μόρια από φέτος.Αυτό δεν αλλάζει.
Δεν θα μετράνε όμως για αναπληρώση? Δεν θα προηγείται κάποιος έναντι άλλου που έχει αρνηθεί?
Aνήκω κι εγω σ' αυτους που έπρεπε να διοριστουν φέτος (26,667 μηνες προυπυρεσία), και επειδή έχω νεογέννητο μωρακι, αναρωτιεμαι αν με καλέσουν αναπληρώτρια και αρνηθώ, τι γίνεται?
LIAV και πως θα ξέρει ο καθένας που είναι;Πού θα φαίνεται τι μόρια έχει ο καθένας;;Ουσιαστικά κρατάει τον πίνακα αναπληρωτών για να φαίνονται τα μόρια.Αυτός ο πίνακας ισχύει μέχρι την κατάρτιση των νέων πινάκων του ασεπ.Το λέει και μέσα στο νομοσχέδιο(της ντροπής,μηνξεχνιόμαστε).
Επείδή δεν είμαι μέσα στο κεφάλι αυτού που έκανε το νέο νόμο λέω μόνο ότι αυτή την πληροφόρηση έχω μέχρι τώρα για το τι θα ισχύσει για τη φετινή προυπηρεσία και αυτό έχω καταλάβει. Κι όπως είπα και αλλού είναι άδικο και ελπίζω να κάνουν αλλαγές προς το καλύτερο.Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 02, 2010, 04:44:48 pmLIAV και πως θα ξέρει ο καθένας που είναι;Πού θα φαίνεται τι μόρια έχει ο καθένας;;Ουσιαστικά κρατάει τον πίνακα αναπληρωτών για να φαίνονται τα μόρια.Αυτός ο πίνακας ισχύει μέχρι την κατάρτιση των νέων πινάκων του ασεπ.Το λέει και μέσα στο νομοσχέδιο(της ντροπής,μηνξεχνιόμαστε).Ακριβώς! Αυτός ισχύει και δεν αλλάζει. Δηλαδή δεν έχει ανακατατάξεις με τη νέα προυπηρεσία.