0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ενα εχω να πω μόνο...είναι ολοι τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. δεν υπολογίζουν τιποτα...δεν ενδιαφέρονται για το αν εχουμε και μεις οικογένειες και περιμένουμε το τι θα γινει για να προγραμματισουμε τη ζωή μας, οτι έχουμε παιδια και δεν ξέρουμε μεσα σε 2-3 μέρες σε ποιο μέρος της Ελλάδας θα βρεθούμε και σε ποιο σχολειο θα τα γραψουμε....ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.....που μας εμπαίζουν έτσι...συγνώμη για το υφος μου αλλα αγανακτησα πια.....
Tο ότι θα καταγραφεί η προυπηρεσία είναι σίγουρο . Δεν είναι απαραίτητο όμως να φανεί στον πίνακα αναπληρωτών!! Θα υπάρχει στο φάκελό σου για να προστεθεί στην προηγούμενη και να πάρεις τις προσαυξήσεις που σου αναλογούν μετά το νέο ΑΣΕΠ. Εγώ έτσι το κατάλαβα το κλείδωμα των πινάκων.
στους φιλιλογους λενε οτι ειπαν απο το υπουργειο οτι μπορει να βγουν και σημερα το απογευμα αλλα εχουν ενημερωση για Δευτέρα..δεν ηταν το τμημα διορισμων..τι να πω μας εχουν φτασει την αγωνια στο κοκκινο!!το θεμα ειναι οτι ανα πασα ωρα και στιγμη θα βρεθουμε σε οποιοδηποτε μερος της Ελλαδας!!!
Ρε παιδιά στο esos λέει ότι κάνει επιπλέον 30 διορισμούς νηπιαγωγών!!Ισχύει ή είναι ειδικές κατηγορίες;;;;