0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ετσι κλείνουν οι περιοχές που δηλώνουμε οι τρίτεκνες και εγώ αυτό πιστεύω κάθρ 100 άτομα 'επρεπε να έχει και 20 τρίτεκνες και όχι στο τέλος του πίνακα
Μπορεί να μην με αφορά άμεσα το θέμα αφού δεν είμαι αναπληρωτής, αλλά θα ήθελα να με ενημερώνει κάποιος όταν ήμουν. Θα σας παραθέσω ένα σενάριο όπου ονόματα και τοποθεσίες είναι φανταστικά και κρίνετε εσείς αν έχουν σχέση με την πραγματικότητα όταν θα συγκρίνετε τον καινούριο πίνακα με τον χθεσινό. Νομίζω πως αυτό θα μπορούσε να το αναλάβει ο npanag. Το σενάριο έχει ως εξής: Α. Μόλις αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών, η Μαρία έπαθε νευρική κρίση. Έπρεπε να επιλεγεί στην Α Αθηνών και είδε τοποθέτηση στην
Παράθεση από: natassoulini στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:42:21 pmαυτό που κατάλαβα εγώ είναι το εξής: κάθε 100 άτομα έπρεπε να παίρνει 20 τρίτεκνους και 80 σειρά πίνακααυτό τους ξέφυγε!πήραν τον πίνακα πρώτα και στο τέλος έριξαν τις τρίτεκνες που είχαν και λίγες προτιμήσεις και οι 60++ έμειναν απ' έξω γιατί τα κενά τα καλύψαμε εμείς.Αν παρατηρήσετε τον πίνακα της α φάσης θα δείτε τις τρίτεκνες όλες μαζί από το 1000 ώς το 1100+ και ότι πήγαν σε περιοχές που παραδοσιακά θεωρούνται δυσπρόσιτες (Ευρυτανία,Ευβοια).για ποιο λογο να παιρνει 20 τριτεκνους σε καθε 100 ατομα, εφοσον των περισσοτερων τριτεκνων η πραγματικη τους θεση στον πινακα αναπληρωτων ηταν πολυ χαμηλα (απο 1000 εως και 4800)??
αυτό που κατάλαβα εγώ είναι το εξής: κάθε 100 άτομα έπρεπε να παίρνει 20 τρίτεκνους και 80 σειρά πίνακααυτό τους ξέφυγε!πήραν τον πίνακα πρώτα και στο τέλος έριξαν τις τρίτεκνες που είχαν και λίγες προτιμήσεις και οι 60++ έμειναν απ' έξω γιατί τα κενά τα καλύψαμε εμείς.Αν παρατηρήσετε τον πίνακα της α φάσης θα δείτε τις τρίτεκνες όλες μαζί από το 1000 ώς το 1100+ και ότι πήγαν σε περιοχές που παραδοσιακά θεωρούνται δυσπρόσιτες (Ευρυτανία,Ευβοια).
επιτελους απαντησαν.απο ωρα σε ωρα βγαινει και ενδεχομενως αλλαξει η τοποθετηση στους τελευταιους του πινακα.αντε να δουμε