0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιστρέφοντας από διακοπές, έκανα μια εκκαθάριση στον πίνακα αναπληρωτών (σε σχέση με τη δική μου επίσημη θέση: 1194 - τελευταία ενημέρωση):Αφαίρεσα τους 3 30μηνίτες, τους 85 24μηνίτες, τους 136 του 40% και 102 από 204 ΑΣΕΠίτες που βρίσκονται μπροστά μου = 868Από αυτή τη θέση, πρέπει ν' αφαιρεθούν και όσοι διοριστούν απ' τις ειδικές κατηγορίες.Η σημερινή εγκύκλιος αναφέρεται σε 19 πολύτεκνους, 19 άτομα με αναπηρία και 12μηνο, 7 γονείς παιδιών με αναπηρία και 12μηνο ...Στον πίνακα αναπληρωτών, προτάσσονται 71 άτομα, εκ των οποίων οι 24 πρώτοι πολύτεκνοι (από αυτούς αφαιρώ τους 19) και ακολουθούν 3 κατηγορίες ασθενών με 8, 24, 15 άτομα αντίστοιχα, αν από τους 30 εξ αυτών που έχουν 12μηνο προέλθουν οι 19 ( νομίζω πάντως πως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ασθενών που δεν προτάσσονται στον πίνακα ...), φτάνω στη θέση 830 Με 97 3τεκνους μπροστά μου, χρειάζομαι κλήση 920 ΑΚΩ για να συμπεριληφθώ σε αυτούς ή και λιγότερους ανάλογα με το τι έχει δηλώσει όποιος προηγείται ...Με βάση τις ανάγκες, τις επίσημες δηλώσεις περί αυξημένου αριθμού αναπληρωτών και διάφορα άλλα στοιχεία ... - αυτονόητα για όποιον ασχολείται με το θέμα - θεωρώ το νούμερο (200 λιγότεροι από πέρσι) αρκετά ρεαλιστικό ..., όχι φυσικά βέβαιο ...Αν κληθούν τόσοι ..., η βάση κανονικής αναπλήρωσης θα πέσει κάτω από τα 24.466 μόρια της αφεντιάς μου ...Ελπίζω και φέτος ..., να μη φάμε όλο το Φθινόπωρο ... λίγοι να ενημερώνουμε / εμψυχώνουμε τους πολλούς και ... χωρίς τελικά την πλήρη αναπλήρωση ...Και μια παράκληση ..., όσοι προβλέπουν αριθμούς ή ό,τι ... ας μας εξηγούν το σκεπτικό τους ...Αυτά ...
http://e-aitisi.sch.gr/specialcat_2010/index.htmlαυτοί οι πίνακες τι είναι;;
Aριστο επειδη εχουμε πανω κατω τα ιδια μορια ,εσυ αφαιρεις περισσοτερους απο τους διοριστεους του ασεπ ,απο οτι ο εκκαθαρισμενος πινακας της Ιωαννας.Η Ιωαννα νομιζω βαζει πολυ λιγα ατομαπου διοριζονται με το ασεπ με πανω απο 24 μορια.Εχω παρερμηνευσει κατι εγω ?
Παράθεση από: mitsy στις Αυγούστου 06, 2010, 10:15:13 pmhttp://e-aitisi.sch.gr/specialcat_2010/index.htmlαυτοί οι πίνακες τι είναι;; Οι πίνακες, με βάση τους οποίους θα γίνουν οι διορισμοί των ειδικών κατηγοριών και περιλαμβάνουν μοριοδότηση του νέου συστήματος ...