0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια ας μου εξηγήσει κάποιος οι αμω παιρνουν μέχρι 15 ή μέχρι 16 ώρεςγιατί έτσι μπορούμε να καταλάβουμε πόσους ακω θα πάρει
Εγω που μετεφερα μια πληροφορια για τους 500 ΑΚΩ κ για τις προσπαθειες για 700 το λεω με πασα βεβαιοτητα. Η πηγη ειναι πολυ καλη κ μεσα απο το υπουργειο. Κ ξερουν κ μπορουν να διαχωρισουν τα κενα, γιατι ειναι δοσμενα εδω κ ποσο καιρο. Κ μαλιστα η διαμαντοπουλου απο κυβερνητικους κυκλους εφαγε ελαφρως κραξιμο για τους μεχρι τωρα υπολογισμους της γιατις μειωμενες προσληψεις μονιμων κ αναπληρωτων, γιατι ηδη γνωριζουν οτι τα κενα ειναι πολλα κ δεν καλυπτοταν αλλιως
Παράθεση από: Dorea στις Αυγούστου 21, 2010, 06:49:24 pmΠαιδια ας μου εξηγήσει κάποιος οι αμω παιρνουν μέχρι 15 ή μέχρι 16 ώρεςγιατί έτσι μπορούμε να καταλάβουμε πόσους ακω θα πάρειΜεχρι 15 κι αν καταλάβεις πόσους θα πάρει πες κι εμας τους κοινούς θνητούς ή τελοσπαντων βγάλε τα κενά
Παράθεση από: kwnstantina στις Αυγούστου 21, 2010, 06:54:07 pmΕγω που μετεφερα μια πληροφορια για τους 500 ΑΚΩ κ για τις προσπαθειες για 700 το λεω με πασα βεβαιοτητα. Η πηγη ειναι πολυ καλη κ μεσα απο το υπουργειο. Κ ξερουν κ μπορουν να διαχωρισουν τα κενα, γιατι ειναι δοσμενα εδω κ ποσο καιρο. Κ μαλιστα η διαμαντοπουλου απο κυβερνητικους κυκλους εφαγε ελαφρως κραξιμο για τους μεχρι τωρα υπολογισμους της γιατις μειωμενες προσληψεις μονιμων κ αναπληρωτων, γιατι ηδη γνωριζουν οτι τα κενα ειναι πολλα κ δεν καλυπτοταν αλλιωςΜου φαίνεται εντελώς παράλογο να γνωρίζουν τα κενά, τις υπεραριθμίες κτλ. εδώ και καιρό. Μάλιστα, οι νέοι διευθυντές Π.Ε. και Δ.Ε., που έχουν αλλά και θα λάβουν σαφείς εντολές για καταγραφή κενών κτλ., ανέλαβαν την προηγούμενη Δευτέρα... Θεωρώ ότι αυτό θα γίνει ύστερα από την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των διορισμένων και των αποσπασμένων (ενστάσεις, β' φάση...). Αλχημείες με συγχωνεύσεις τμημάτων, εκβιατικές υπερωρίες και άλλα μαγικά είναι πιθανές, για να μην πω βέβαιες. Τα κενά -ιδίως στους φιλολόγους- είναι πολλά, όπως το καταγράφουν οι αριθμοί και η κοινή λογική.
Dorea.εσύ πόσους δηλ.υπολογίζεις να καλέσουν στην α φάση,ακω
Προφανως καποιος με λιγότερα μορια μπορεί να πάει ΑΚΩ και να προσπεράσει καποιον που πριν ήταν πάνω απο αυτόν. Αυτά όμως για τον πίνακα αναπληρωτών, διοτι ο διορισμών κλειδωσε και ως εκ΄τουτου δεν γίνεται και να ενταχθείς στο 24μηνο. Εκτός κι αν παλι κάτι αλλάξει.