Σύνολο ψηφοφόρων: 106
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: christina_k στις Αυγούστου 07, 2010, 11:37:03 pmAναστασία, μίλησα με ένα δικηγορικό γραφείο, που έχει αναλάβει και την ένσταση κατά των ΟΑΕΔιτών. Το ψάχνω και μόνη μου. Συγκεντρώνεται κόσμος; Συγκεντρώνεται. Και πολλοί είναι Οαεδίτες... ΥΓ. Sorry παιδιά για αυτό το άσχετο, αλλά δεν μπορούσα να μην το γράψω... Μ' έπιασε νευρικό γέλιο!
Aναστασία, μίλησα με ένα δικηγορικό γραφείο, που έχει αναλάβει και την ένσταση κατά των ΟΑΕΔιτών. Το ψάχνω και μόνη μου. Συγκεντρώνεται κόσμος;
Η συνάντηση και γενικά το Σωματείο αφορά άτομα που ήταν να διορισθούν ή όλους όσους είναι στους ''κλειδωμένους'' πίνακες;;
Παράθεση από: TEM στις Αυγούστου 09, 2010, 03:53:26 pmΓι'αυτό τα κάνανε όλα μπουρδέλο. Για να μη μπορεί να μαζευτεί λαός και τους στείλει όλους στο διάολο.Από εδώ οι ασεπίτες δε θα θέλουν τους μη ασεπίτες και τούμπαλιν,οι 24μηνίτες τους 30μηνίτες και τούμπαλιν κτλ κτλκαι τελικά δε θα γίνει ΤΙ ΠΟ ΤΑ.Καλησπέρα! Είμαι στο 24μηνο με ΑΣΕΠ και τώρα πληροφορήθηκα γι΄αυτήν την προσφυγή. Προς το παρόν το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να γράψουμε τα ονόματά μας στο παραπάνω site; Πρόκειται για κάποιο οργανωμένο σωματείο ; Πώς θα ερχόμαστε σε επαφή με το δικηγόρο; Δεν θα υπάρχει κάποιος συντονιστής; Ευχαριστώ!
Γι'αυτό τα κάνανε όλα μπουρδέλο. Για να μη μπορεί να μαζευτεί λαός και τους στείλει όλους στο διάολο.Από εδώ οι ασεπίτες δε θα θέλουν τους μη ασεπίτες και τούμπαλιν,οι 24μηνίτες τους 30μηνίτες και τούμπαλιν κτλ κτλκαι τελικά δε θα γίνει ΤΙ ΠΟ ΤΑ.
Τους ωρομίσθιους της πδσ μας θέλετε στο σωματείο ή είμαστε και εκεί τα μαύρα πρόβατα?
Εγώ όμως δε γουστάρω να είναι μέσα οι οαεδιτες.
Δεν πιστεύω ότι θα τους δω.
15Aύγουστος έρχεται,ας ανάψουμε και καμιά λαμπάδα!