0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορεί το ποσοστό 20 %να είναι υπερβολικό για τους τρίτεκνουςη τοποθέτηση όμως όχι.Ούτε εγώ έχω 3 παιδιά,αλλά καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να τα μεγαλώσει κανείς,ιδίως αν είναι μόνος του σε μια ξένη πόλη,χωρίς καν το συζυγο κοντά.τρελαίνομαι και στην ιδέα...
ρε παιδια σας εχουν τοποθετησει σε σχολείο???εστω προσωρινάεμενα οχι στη β αθηνας ειμαι.μονο στο πρακτικό υπογραψα τιποτα αλλο.αμαν πια.κ βγαινει η αννουλα κ λεει ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙς ΤΑΞΕΙΣ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΑ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ
Παράθεση από: Elpida!!! στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 06:08:35 pm μπορεί το ποσοστό 20 %να είναι υπερβολικό για τους τρίτεκνουςη τοποθέτηση όμως όχι.Ούτε εγώ έχω 3 παιδιά,αλλά καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να τα μεγαλώσει κανείς,ιδίως αν είναι μόνος του σε μια ξένη πόλη,χωρίς καν το συζυγο κοντά.τρελαίνομαι και στην ιδέα...Συνάδελφοι χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Είμαι κι εγώ στην α' φάση και μου ζήτησαν να δηλώσω τις προτιμήσεις μου χωρίς να βγάλουν τα κενά. Γίνεται αυτό; Δεν είναι παράτυπο; Τι μπορώ να κάνω;
Μήπως γνωρίζει κανείς που θα προσκομίσουν το χαρτί από τα ΠΕΚ όσοι πέρασαν πέρσι για να μην περάσουν ξανά ΠΕΚ φέτος;;
εγώ πληρώθηκα εδώ και βδομάδες.