0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
me00187, τωρα που μιλαμε ισχυει ο νομος 3848/2010, ο οποιος περιγραφει σαφως πως κατα την διαρκεια της μεταβατικης περιοδου, οι διορισμοι γινονται συμφωνα με το 60-40. Ειναι προφανες πως αν σε καποια ειδικοτητα εξαντληθουν οι διοριστεοι του 60-40 (και υπαρχουν αναγκες), τοτε θα προχωρησει παρακατω, τοσο σε επιτυχοντες οσο και στον πινακα του 40%. Ισως μαλιστα αυτο να γινει (σε καποιο μικρο ποσοστο των συνολικων διορισμων) και χωρις να εχουν εξαντληθει τελειως οι πινακες του 24μηνου-30μηνου της αντιστοιχης ειδικοτητας.Με αλλα λογια, με οτι ισχυει τωρα, μια παραταση της μεταβατικης πιθανοτατα θα ειναι μια απο τις "πολιτικες" επιλογες του (οποιουδηποτε) Υπουργου Παιδειας.
Άρθρο 9Μεταβατικές διατάξειςΚατά την περίοδο έως και το σχολικό έτος 2011−2012 οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμιακαι τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση γίνονται σε ποσοστό 60% από τους ισχύοντες πίνακες διοριστέων εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π. και σε ποσοστό 40% από τους κατά την παράγραφο 2 ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών με πραγματική προϋπηρεσία.Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Δια
aristos δεν ξερω κατα ποσο ειναι αδικια για τους επιτυχοντες του 07. ο αριθμος των διοριστεων του 2007 ήταν 540, ενώ για το 2009 ήταν 270. μείωσαν τις θέσεις κατά το ήμισυ δηλαδη και θέλουν επιπλέον ατομα. το πιο λογικό είναι να πάρουν απο τους επιτυχοντες του τελευταιου διαγωνισμου που ειναι σε ισχυ.το σκεπτικο μου ειναι το εξης: το 2007 προκυρήχθηκαν 540 θεσεις και διοριστηκαν χωρις να χρειαζονται άλλους.το 2009 προκύρήχθηκαν 270 αλλά θέλεις και άλλους, αν το ήξερε αυτό εξ αρχής θα προκύρησσε πιο πολλές θέσεις απο 270, άρα οι επιτυχοντες του 09 προηγουνται χωρις αδικια εναντι των 07.μπορει να κανω και λαθος στο σκεπτικο μου, δεν ξερω ετσι το βλεπω εγω