0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στο αλφαβητα διάβασα οτι παραιτήθηκαν λόγω συνταξιοδότησης 1061 μαθηματικοί.
Και ξαναρωτάω εγώ ο αφελής:είναι δυνατόν του χρόνου να μην χρειαστεί να κάνει περισσότερους (από φέτος) διορισμούς;Πόσοι αποσπασμένοι να "γυρίσουν" 100;-200;Μέχρι το 1061 είναι μακρύς ο δρόμος...
είχα πάρει στο τμημα διορισμων και μου ειπαν οτι δεν θα διορισουν επιπλεον ατομα ούτε φέτος, ούτε του χρονου.
Παράθεση από: kith4 στις Αύγουστος 20, 2010, 05:25:38 μμείχα πάρει στο τμημα διορισμων και μου ειπαν οτι δεν θα διορισουν επιπλεον ατομα ούτε φέτος, ούτε του χρονου. τι εννοείς επιπλέον;
Παράθεση από: kith4 στις Αύγουστος 20, 2010, 05:25:38 μμείχα πάρει στο τμημα διορισμων και μου ειπαν οτι δεν θα διορισουν επιπλεον ατομα ούτε φέτος, ούτε του χρονου. Στο μνημόνιο είχαν δηλωθεί 3000 διορισμοί φέτος και 3000 του χρόνου...Ψέματα σου είπαν για να σε ξεφορτωθούν
τα κενά των 1061 πώς θα καλυφθούν; αν πάρει αναπληρωτές είτε ακω ειτε αμω ειτε ωρομισθιους για αυτα τα κενα δεν ειναι τουλαχιστον προκλητικό; ενω μπορει να παρει μονιμους για αυτες τις θεσεις;δεν ειχε πει -70% αναπληρωτες κ όπου υπάρχουν πραγματικές ανάγκες (εγκυμοσύνες κτλ); δεν ειχε πει ότι διορισμοι - συντάξεις = 1 - 1 ?το χρονου θα γινουν αλλες τοσες συνταξεις, παλι αναπληρωτοωρομισθιους θα παρει;