0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
kani προσωπική μου άποψη (βασισμένη σε νόμους και ρυθμίσεις που έχω αναφέρει σ' αυτό το θέμα) είναι ότι λογικά θα πρέπει να συμπληρώσει τον αριθμό 270 παίρνοντας και καμμιά 20αριά (απ' ότι έχουν αναφέρει και άλλοι συνάδελφοι) επιλαχόντες.Δηλαδή για να νομιμοποιηθεί και να "κλείσει" η προηγούμενη προκύρηξη ΑΣΕΠ θα πρέπει να "φαίνονται" ότι προσλήφθηκαν 270.Άρα -μάλλον- έχει δίκιο, επειδή κάποιοι (διοριστέοι) διορίστηκαν από άλλες κατηγορίες (24μηνο, 30νημο λπ) θα πρέπει να συμπληρώσει ώστε να φτάσει στο 270.
sixtir μ' αρέσει που απαντάς ότι σου αρέσει μόνο.Δεν είμαι επιτυχόν στον τελευταίο ΑΣΕΠ.Για πες μας εσύ που τα ξέρεις όλα και τι συμφέρει τον καθένα τι θα γίνει.Εκτός από φιλοσοφίες έχω αναφέρει και ένα σωρό νόμους και εγκυκλίους. Εσύ μόνο να υποδεικνύεις τα λάθη κάνεις.Αλήθεια πως ξέρεις αν έχω δίκιο ή άδικο; Πως ξέρεις τι με συμφέρει ή όχι;
εννοώ το αντίθετο, οτι σαν να μη θέλεις να πάρει άλλους από ασεπ. απλά σου λέω οτι έτσι κλείνει όλος ο κύκλος των προσλήψεων. και δεν είναι κακό να υποδεικνύω τα λάθη, δεν συμφωνείς? εγώ εύχομαι να πάρει με αναλογία 60 - 40 και άλλους και έτσι είναι το ηθικό! νόμιμο δεν ξέρω και από οτι φαίνεται κανείς άλλος δεν ξέρει!!!αλλά βλέπω να παίρνει όλες τις κατηγορίες 24μηνο, πολύτεκνοι κλπ που δεν εμπίπτουν στο 60 - 40 και όλοι οι άλλοι νέο σ'υστημα. 'ετσι αποφε'υγει και τα ερωτήματα περί νομίμου και ηθικού!!!
Παράθεση από: sixtir στις Οκτωβρίου 19, 2010, 11:27:31 amεννοώ το αντίθετο, οτι σαν να μη θέλεις να πάρει άλλους από ασεπ. απλά σου λέω οτι έτσι κλείνει όλος ο κύκλος των προσλήψεων. και δεν είναι κακό να υποδεικνύω τα λάθη, δεν συμφωνείς? εγώ εύχομαι να πάρει με αναλογία 60 - 40 και άλλους και έτσι είναι το ηθικό! νόμιμο δεν ξέρω και από οτι φαίνεται κανείς άλλος δεν ξέρει!!!αλλά βλέπω να παίρνει όλες τις κατηγορίες 24μηνο, πολύτεκνοι κλπ που δεν εμπίπτουν στο 60 - 40 και όλοι οι άλλοι νέο σ'υστημα. 'ετσι αποφε'υγει και τα ερωτήματα περί νομίμου και ηθικού!!!Και πάλι λάθος κάνεις...Εγώ δεν έχω άμεσες ελπίδες, αλλά να σου πω τι συμφέρει τη σύζυγό μου; Να προχωρήσει στους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ καθώς έχει καλύτερη σειρά στους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ παρά στον εννιαίο.Όμως οι νόμοι-εγκύκλιοι-αποφάσεις που έχω αναφέρει σ' αυτό το άρθρο "δείχνουν" ακριβώς το αντίθετο (ότι δηλαδή θα "πάει" στον εννιαίο).Δεν μιλάω ούτε για το τι είναι δίκαιο ούτε για το τι με συμφέρει.Εσύ που στηρίζεις την θέση σου;
ατα λεγομενά σου! Τελοσπάντων δεν είναι στόχος μου να σου επιτεθώ αλλά ούτε να ανοίξω μια συζήτηση που δεν έχει τέλος. από αυτά που διάβασα αυτό μου βγήκε. Άλλωστε η ερμηνεία των νόμων που έκανες ήταν μονόπλευρη! Τα λέμε με νεότερα επί του θέματος!
Παράθεση από: sixtir στις Οκτωβρίου 19, 2010, 11:36:58 amατα λεγομενά σου! Τελοσπάντων δεν είναι στόχος μου να σου επιτεθώ αλλά ούτε να ανοίξω μια συζήτηση που δεν έχει τέλος. από αυτά που διάβασα αυτό μου βγήκε. Άλλωστε η ερμηνεία των νόμων που έκανες ήταν μονόπλευρη! Τα λέμε με νεότερα επί του θέματος!Το ζητούμενο στο θέμα που συζητάμε είναι να συλλέξουμε πληροφορίες για το τι θα κάνει το Υπουργείο πριν "βγει" η εγκύκλιος διορισμών το καλοκαίρι του 2011.ΥΓ με την μονόπλευρή μου ερμηνεία έκανε προσλήψεις το 2005 ή το 2006 (δεν θυμάμαι) σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς (από το 40%) από τον εννιαίο πίνακα.
Παράθεση από: tzeko στις Οκτωβρίου 18, 2010, 09:59:21 amθα ηθελα να ρωτησω ποσοι απο ΑΣΕΠ ΠΕ03 μενουν για να διοριστουν φετος 2010-2011?ευχαριστω7 για να συμπληρωθεί το νούμερο 270 της προκήρυξης
θα ηθελα να ρωτησω ποσοι απο ΑΣΕΠ ΠΕ03 μενουν για να διοριστουν φετος 2010-2011?ευχαριστω
δηλαδη φετος θα παρει παραπανω ατομα απο ενιαιο όπως εγινε το 2006?δηλαδη θα παρει περιπου 250 ατομα απο ενιαίο η κανω λάθος?τοσους δε διορισε φετος όλους μαζί(30μηνο,24μηνο,ασεπ)?
Τώρα που έρχονται εκλογές και λεφτά υπάρχουν και θέσεις εργασίας (ως δια μαγείας!) βρίσκουμε και όλα πάνε κατ'ευχήν...Όσον αφορά του χρόνου νομικά μόνο για τους εναπομείναντες διοριστεόυς ΑΣΕΠ δεσμεύεται. Για τους άλλους θα μπει πάλι στη λογική "θα πάρω όσους χρειάζομαι"... Οπότε ουσιαστικά δεν μπορούμε να προβλέψουμε ακριβώς τι θα κάνει γιατί απλά δε τη δεσμεύει κάτι..