0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kani στις Οκτωβρίου 14, 2010, 11:24:21 amΗ προκύρηξη λέει για 270 από Ασεπ. Όμως κάποιοι που διορίζονταν από Ασεπ προτίμησαν να διοριστούν από πίνακα. Άρα, από τους 270 που ήταν οι διοριστέοι τελικά διορίστηκαν λιγότεροι. Άρα, για να συμπληρώσει τον αριθμό 270 θ απροχωρήσει στους επιτυχόντες πέρα του 270.Αυτό τελικά έκανε τα προηγούμενα χρόνια.Δεν με βοήθησες αλλά το βρήκα.Έχεις δίκιο, απαιτείται βέβαια γνωμοδότηση και ίσως και υπουργική απόφαση αλλά τελικά θα πρέπει να "φαίνονται" 270 διορισμένοι από ΑΣΕΠ.Άρα εκτός από του (γνωστούς) 7 θα πρέπει να "πάρει" και άλλους 20 (κάτω από τον 270οστό του αρχικού πίνακα).Δηλαδή συνολικά ακόμα 27 από τους ΑΣΕΠίτες.Και τέρμα μετά. Αν θέλει κι άλλους θα "πάει" στον εννιαίο πίνακα
Η προκύρηξη λέει για 270 από Ασεπ. Όμως κάποιοι που διορίζονταν από Ασεπ προτίμησαν να διοριστούν από πίνακα. Άρα, από τους 270 που ήταν οι διοριστέοι τελικά διορίστηκαν λιγότεροι. Άρα, για να συμπληρώσει τον αριθμό 270 θ απροχωρήσει στους επιτυχόντες πέρα του 270.Αυτό τελικά έκανε τα προηγούμενα χρόνια.
Παράθεση από: Stelios στις Οκτωβρίου 14, 2010, 11:42:27 amΠαράθεση από: kani στις Οκτωβρίου 14, 2010, 11:24:21 amΗ προκύρηξη λέει για 270 από Ασεπ. Όμως κάποιοι που διορίζονταν από Ασεπ προτίμησαν να διοριστούν από πίνακα. Άρα, από τους 270 που ήταν οι διοριστέοι τελικά διορίστηκαν λιγότεροι. Άρα, για να συμπληρώσει τον αριθμό 270 θ απροχωρήσει στους επιτυχόντες πέρα του 270.Αυτό τελικά έκανε τα προηγούμενα χρόνια.Δεν με βοήθησες αλλά το βρήκα.Έχεις δίκιο, απαιτείται βέβαια γνωμοδότηση και ίσως και υπουργική απόφαση αλλά τελικά θα πρέπει να "φαίνονται" 270 διορισμένοι από ΑΣΕΠ.Άρα εκτός από του (γνωστούς) 7 θα πρέπει να "πάρει" και άλλους 20 (κάτω από τον 270οστό του αρχικού πίνακα).Δηλαδή συνολικά ακόμα 27 από τους ΑΣΕΠίτες.Και τέρμα μετά. Αν θέλει κι άλλους θα "πάει" στον εννιαίο πίνακαΤα άτομα που διορίστηκαν από τον πίνακα του ενιαίου ενώ ταυτόχρονα ήταν και στον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ είναι 10. Διορίστηκαν την πρώτη χρονιά οι: ΝΑΟΥΜ, ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΑΚΙΤΣΑΣ και ο ΠΡΟ
ΟΚ το θέμα δεν είναι ποιούς και πόσους, κατα ελάχιστο, "δεσμεύεται" να διορίσει το καλοκαίρι αλλά αν θα διορίσει παραπάνω (όσους πέρυσι ή και περισσότερους), πόσους και πως.
Παράθεση από: Stelios στις Νοεμβρίου 13, 2010, 09:24:02 amΟΚ το θέμα δεν είναι ποιούς και πόσους, κατα ελάχιστο, "δεσμεύεται" να διορίσει το καλοκαίρι αλλά αν θα διορίσει παραπάνω (όσους πέρυσι ή και περισσότερους), πόσους και πως.Νομίζω Στέλιο για αυτούς που είναι στη κόψη του ξυραφιού έχει σημασία ασφαλώς πρώτα το πόσοι και μετά ποιους. Προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν από τη στιγμή που το υπουργείο κρατά κλειστά τα χαρτιά του, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει ως το παρά 5 των διορισμών το ερχόμενο καλοκαίρι. Τα πράγματα για την ώρα μόνο αισιόδοξα δεν είναι μπροστά σε ένα τοπίο περικοπών στο δημόσιο.
Παράθεση από: mathstavros στις Νοεμβρίου 13, 2010, 06:39:22 pmΠαράθεση από: Stelios στις Νοεμβρίου 13, 2010, 09:24:02 amΟΚ το θέμα δεν είναι ποιούς και πόσους, κατα ελάχιστο, "δεσμεύεται" να διορίσει το καλοκαίρι αλλά αν θα διορίσει παραπάνω (όσους πέρυσι ή και περισσότερους), πόσους και πως.Νομίζω Στέλιο για αυτούς που είναι στη κόψη του ξυραφιού έχει σημασία ασφαλώς πρώτα το πόσοι και μετά ποιους. Προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν από τη στιγμή που το υπουργείο κρατά κλειστά τα χαρτιά του, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει ως το παρά 5 των διορισμών το ερχόμενο καλοκαίρι. Τα πράγματα για την ώρα μόνο αισιόδοξα δεν είναι μπροστά σε ένα τοπίο περικοπών στο δημόσιο.Που είναι η κόψη του ξυραφιού; Θεωρεί κανένας ότι δεν θα διορίσει τον 1 30μηνίτη; τους υπόλοπους διοριστέους του ΑΣΕΠ; δεν θα συμπληρώσει και από τον εννιαίο (για το 60-40) γι' αυτούς τους διοριστέους; δεν θα διορίσει τους υπόλοιπους 24μηνίτες; Η απάντηση σ' αυτά είναι ΝΑΙΕκτός αν καταστραφούμε ως χώρα με κάποιον τρόπο (πχ χρεωκοπία).Εσύ Σταύρε θεωρείς ότι δεν θα κάνει άλλους διορισμούς πέραν αυτών που ανέφερα;Ότι και να γίνει πάντα κάποιος θα είναι άτυχος.
στο σχολειο ακουστηκε σημερα πως ΑΣΕΠ για τα επομενα 4 χρονια δεν θα γινει.....και προσληωεισ θα κανει απο τους επιτυχοντεσ του ΑΣΕΠ μόνοεχετε ακουσει κατι τετοιο εσείς;
Θέλω να ρωτήσω το εξής:Από τους 426 διοριστέους που απομένουν πόσοι μαθηματικοί αντιστοιχούν;Το παραπάνω νούμερο έχει υπολογιστεί με βάση τους διοριστέους ή με βάση τα νούμερα που έπρεπε να διορίσει;Δηλαδή, στους μαθηματικούς 270, διόρισε τόσους, αρα μένουν τόσοι κτλ...