0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακόμη δεν έχει βγει η προκήρυξη του ΑΣΕΠ ειδικής που θα έπρεπε να είχε γίνει μέσα στο 10 (σύμφωνα με την Υπουργό). Πώς λοιπόν θα γίνει και ο μεγάλος διαγωνισμός; Το Υπουργείο οικονομικών τι λέει; Μπορεί να διαθέσει χρήματα; Οι σωστές πληροφορίες είναι από το Υπ. Οικ. 'Εχει κανείς πληροφορίες από εκεί;
γνωρίζει κανείσ σας αν θα γίνει ΑΣΕΠ το 2011 ή 2012....
ειχα παει υπουργειο στις 7/1.Ασεπ δε θα γινει ουτε το 2012 γιατι δεν υπαρχουν λεφτα...
Παράθεση από: MPORELI στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 12:06:33 amειχα παει υπουργειο στις 7/1.Ασεπ δε θα γινει ουτε το 2012 γιατι δεν υπαρχουν λεφτα...Εγώ πήγα πολύ αργότερα από τις 7/1 και έμαθα ό,τι έγραψα. Δεν μπαίνω σε διαμάχες τύπου "εγώ τα ξέρω καλύτερα", αλλά η διατύπωσή σου ήταν ιντριγκαδόρικη. Εξάλλου εγώ δεν πρόκειται να δώσω ΑΣΕΠ
Παράθεση από: spyros13 στις Φεβρουαρίου 07, 2011, 05:38:28 pmγνωρίζει κανείσ σας αν θα γίνει ΑΣΕΠ το 2011 ή 2012....Θα προκηρυχθεί το 2011, θα διεξαχθεί το 2012
Mη ξεχνατε το τεστ δεξιοτήτων απαιτει μονο scaner ενω ο διαγωνισμος εκπαιδευτικων απαιτει και πολλους βαθμολογητες λογω τετραδιων διδακτικης. Α και δυο μερες εξετασεων.
Σίγουρα θα γίνει ΑΣΕΠ ειδικής αλλά πότε. Η Υπουργός έλεγε ότι θα γίνει μέσα στο 10. Αυτή η καθυστέρηση μου φαίνεται ύποπτη για την τύχη του ΑΣΕΠ όλων των ειδικοτήτων.