0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΟ3 ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ;Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΧΕΙ
αν δεν γινει ΑΣΕΠ γιατίξεκινούν νέα τμήματα τα φροντιστήρια στην Αθήνα για τους εκπ/κούς...
Παράθεση από: spyros13 στις Μαρτίου 15, 2011, 04:57:16 pmαν δεν γινει ΑΣΕΠ γιατίξεκινούν νέα τμήματα τα φροντιστήρια στην Αθήνα για τους εκπ/κούς...Από την στιγμή που υπάρχουν πρόθυμοι πελάτες(εκπαιδευτικοί) γιατί να μην ξεκινήσουν; Οι καιροί είναι δύσκολοι, άλλοι διαγωνισμοί δεν γίνονται και τα έξοδα τρέχουν για τους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων. Κάποια στιγμή βέβαια θα γίνει ασεπ. Και αν πράγματι γίνεται ουσιαστική προετοιμασία δεν έχει μεγάλη σημασία αν κάποιος παρακολουθήσει τα μαθήματα αρκετά νωρίτερα από τον διαγωνισμό. Υπάρχει βέβαια και η εύλογη απορία αφού θα αλλάξει η δομή του διαγωνισμού(όποτε και αν γίνει) πως προετοιμάζονται;Εγώ όμως να θέσω ένα άλλο ερώτημα. Είναι νόμιμα τα φροντιστήρια προετοιμασίας ασεπ; Ας βρεθεί ένας υπεύθυνος να απαντήσει!
Παράθεση από: mathstavros στις Μαρτίου 15, 2011, 05:08:33 pmΠαράθεση από: spyros13 στις Μαρτίου 15, 2011, 04:57:16 pmαν δεν γινει ΑΣΕΠ γιατίξεκινούν νέα τμήματα τα φροντιστήρια στην Αθήνα για τους εκπ/κούς...Από την στιγμή που υπάρχουν πρόθυμοι πελάτες(εκπαιδευτικοί) γιατί να μην ξεκινήσουν; Οι καιροί είναι δύσκολοι, άλλοι διαγωνισμοί δεν γίνονται και τα έξοδα τρέχουν για τους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων. Κάποια στιγμή βέβαια θα γίνει ασεπ. Και αν πράγματι γίνεται ουσιαστική προετοιμασία δεν έχει μεγάλη σημασία αν κάποιος παρακολουθήσει τα μαθήματα αρκετά νωρίτερα από τον διαγωνισμό. Υπάρχει βέβαια και η εύλογη απορία αφού θα αλλάξει η δομή του διαγωνισμού(όποτε και αν γίνει) πως προετοιμάζονται;Εγώ όμως να θέσω ένα άλλο ερώτημα. Είναι νόμιμα τα φροντιστήρια προετοιμασίας ασεπ; Ας βρεθεί ένας υπεύθυνος να απαντήσει!Δεν χρειάζεται υπεύθυνος, ακόμα και οι ίδιοι οι μεγαλοφροντιστηριάρχες (έχω διαβάσει συνέντευξη του Μπόνια αν δεν κάνω λάθος) το παραδέχονται.Δεν μπορεί κανένας να κάνει μαθήματα για διαγωνισμούς του δημοσίου.Μάλιστα ο ίδιος νόμος (που το απαγορεύει) προβλέπει να γίνονται από το κράτος μαθήματα προετοιμασίας για τους εξεταζόμενους.