0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπαρχει περιπτωση οι 24μηνιτες να διοριστουν απο τον ενιαιο και να παρουν τη σειρα της καθαρης προυπηρεσιας?εσυ πιστευεις οτι μπορει να παρουν περισσοτερους απο 18 απο τον ενιαιο?
Παράθεση από: Pitsirikos στις Ιουλίου 14, 2011, 12:42:05 amΥπαρχει περιπτωση οι 24μηνιτες να διοριστουν απο τον ενιαιο και να παρουν τη σειρα της καθαρης προυπηρεσιας?εσυ πιστευεις οτι μπορει να παρουν περισσοτερους απο 18 απο τον ενιαιο?κι εγω αυτη τηναπορια εχω.μου εχουν πει οτι οι 24μηνιτες προηγουνται στην επιλογη περιοχης απο τους υπολοιπους, αρα ισως δεν τους συμφερει να διοριστουν με το 40%. αν παλι χρειαστει περισσοτερους μαθηματικους και εχει εξαντλησει 60-40 και 24μηνο, ειναι σιγουρο οτι θα παρει απο ενιαιο; ή θα συνεχισει απο επιτυχοντες του ασεπ και ενιαιο σε αναλογια παλι 60-40;
Αν τοποθετήσει και άλλους στο 24 μηνο φέτος το πρόβλημα λύνεται και νομικά με το τι θα πρέπει να κάνει.
Παράθεση από: kairi στις Ιουλίου 14, 2011, 08:47:25 amΠαράθεση από: Pitsirikos στις Ιουλίου 14, 2011, 12:42:05 amΥπαρχει περιπτωση οι 24μηνιτες να διοριστουν απο τον ενιαιο και να παρουν τη σειρα της καθαρης προυπηρεσιας?εσυ πιστευεις οτι μπορει να παρουν περισσοτερους απο 18 απο τον ενιαιο?κι εγω αυτη τηναπορια εχω.μου εχουν πει οτι οι 24μηνιτες προηγουνται στην επιλογη περιοχης απο τους υπολοιπους, αρα ισως δεν τους συμφερει να διοριστουν με το 40%. αν παλι χρειαστει περισσοτερους μαθηματικους και εχει εξαντλησει 60-40 και 24μηνο, ειναι σιγουρο οτι θα παρει απο ενιαιο; ή θα συνεχισει απο επιτυχοντες του ασεπ και ενιαιο σε αναλογια παλι 60-40;Oι 24 μηνίτες σε καμία περίπτωση δεν παίρνουν την σειρά της καθαρής προϋπηρεσίας.Μεταφέρω αποσπασματικά την απόφαση του νομικού συμβουλίου του κράτους ενόψει των μεταβατικών διατάξεων του αρθρου 9 ν 3848/10.( δεν μπορώ να κανω copy-paste ).Απόλυτη προτεραιότητα διορισμού έναντι των άλλων κατηγοριών και εκτός του 40% θα διοριστούν οι 24 μηνίτες.....................ερμηνεία διάταξης η οποία ενώ ομιλεί για τοποθέτηση ορθώς εκλαμβάνεται ως εννούσα διορισμό....................κτλΕπίσης νοείται οτι προσωρινοί αναπληρωτές που εμπίπτουν σε περισσότερες της μιας εκ των παραπάνω ν κατηγοριών διορίζονται κατα την προτεραιότητα της εκάστοτε προηγούμενης και ταυτόχρονα αφαιρούνται από την επόμενη προς όφελος των συμπεριλαμβανομένων μονο στην τελευταία.
Παράθεση από: infinity_kos στις Ιουλίου 14, 2011, 10:19:51 amΠαράθεση από: kairi στις Ιουλίου 14, 2011, 08:47:25 amΠαράθεση από: Pitsirikos στις Ιουλίου 14, 2011, 12:42:05 amΥπαρχει περιπτωση οι 24μηνιτες να διοριστουν απο τον ενιαιο και να παρουν τη σειρα της καθαρης προυπηρεσιας?εσυ πιστευεις οτι μπορει να παρουν περισσοτερους απο 18 απο τον ενιαιο?κι εγω αυτη τηναπορια εχω.μου εχουν πει οτι οι 24μηνιτες προηγουνται στην επιλογη περιοχης απο τους υπολοιπους, αρα ισως δεν τους συμφερει να διοριστουν με το 40%. αν παλι χρειαστει περισσοτερους μαθηματικους και εχει εξαντλησει 60-40 και 24μηνο, ειναι σιγουρο οτι θα παρει απο ενιαιο; ή θα συνεχισει απο επιτυχοντες του ασεπ και ενιαιο σε αναλογια παλι 60-40;Oι 24 μηνίτες σε καμία περίπτωση δεν παίρνουν την σειρά της καθαρής προϋπηρεσίας.Μεταφέρω αποσπασματικά την απόφαση του νομικού συμβουλίου του κράτους ενόψει των μεταβατικών διατάξεων του αρθρου 9 ν 3848/10.( δεν μπορώ να κανω copy-paste ).Απόλυτη προτεραιότητα διορισμού έναντι των άλλων κατηγοριών και εκτός του 40% θα διοριστούν οι 24 μηνίτες.....................ερμηνεία διάταξης η οποία ενώ ομιλεί για τοποθέτηση ορθώς εκλαμβάνεται ως εννούσα διορισμό....................κτλΕπίσης νοείται οτι προσωρινοί αναπληρωτές που εμπίπτουν σε περισσότερες της μιας εκ των παραπάνω ν κατηγοριών διορίζονται κατα την προτεραιότητα της εκάστοτε προηγούμενης και ταυτόχρονα αφαιρούνται από την επόμενη προς όφελος των συμπεριλαμβανομένων μονο στην τελευταία.Έτσι είναι, απλώς να προσθέσω ότι πράγματι οι ενταγμένοι στον πίνακα του 24μήνου προηγούνται στις τοποθετήσεις (διαλέγουν πρώτοι δηλαδή) και από το 40% και από τους διοριστέους του ΑΣΕΠ.
Αν η απάντηση του Νομικού Συμβουλίου του κράτους είναι θετική τότε λογικά οι επιπλέον διορισμοί για φέτος αλλά και του επόμενου έτους θα είναι από το φετινό και το αυριανό 24 μηνο.
Παράθεση από: pdiam στις Ιουλίου 14, 2011, 12:20:16 pmΑν η απάντηση του Νομικού Συμβουλίου του κράτους είναι θετική τότε λογικά οι επιπλέον διορισμοί για φέτος αλλά και του επόμενου έτους θα είναι από το φετινό και το αυριανό 24 μηνο.Πρώτον δεν ξέρουμε το ερώτημα του Υπουργείο και πότε και αν έχει κατατεθεί.Δεύτερον οι 24μηνίτες διορίζονται τελευταίοι.Κανείς δεν ξέρει τον αριθμό διορισμών. Ήδη υπάρχουν 24μηνίτες από πέρυσι που περιμένουν.