0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 14, 2011, 12:25:52 pmΠαράθεση από: pdiam στις Ιουλίου 14, 2011, 12:20:16 pmΑν η απάντηση του Νομικού Συμβουλίου του κράτους είναι θετική τότε λογικά οι επιπλέον διορισμοί για φέτος αλλά και του επόμενου έτους θα είναι από το φετινό και το αυριανό 24 μηνο.Πρώτον δεν ξέρουμε το ερώτημα του Υπουργείο και πότε και αν έχει κατατεθεί.Δεύτερον οι 24μηνίτες διορίζονται τελευταίοι.Κανείς δεν ξέρει τον αριθμό διορισμών. Ήδη υπάρχουν 24μηνίτες από πέρυσι που περιμένουν.Oι 24 μηνιτες διορίζονται πρωτοι .Ο αριθμός των διορισμών είναι αμφίβολος και σύμφωνα με ανάγκες. Είναι ξεκαθαρο αυτο.
Παράθεση από: pdiam στις Ιουλίου 14, 2011, 12:20:16 pmΑν η απάντηση του Νομικού Συμβουλίου του κράτους είναι θετική τότε λογικά οι επιπλέον διορισμοί για φέτος αλλά και του επόμενου έτους θα είναι από το φετινό και το αυριανό 24 μηνο.Πρώτον δεν ξέρουμε το ερώτημα του Υπουργείο και πότε και αν έχει κατατεθεί.Δεύτερον οι 24μηνίτες διορίζονται τελευταίοι.Κανείς δεν ξέρει τον αριθμό διορισμών. Ήδη υπάρχουν 24μηνίτες από πέρυσι που περιμένουν.
Αν η απάντηση του Νομικού Συμβουλίου του κράτους είναι θετική τότε λογικά οι επιπλέον διορισμοί για φέτος αλλά και του επόμενου έτους θα είναι από το φετινό και το αυριανό 24 μηνο.
Εγω αυτο που ηθελα να ρωτησω εινει αν οι 24μηνιτες θα φυγουν μπροστα απο εμενα στον ενιαιο που εχω περιπου 26 μορια η αν θα εξακολουθησουν να ειναι μπροστα μου για να βρω τη σειρα μου
Επισης ηθελα να ρωτησω το Στελιο αν πιστευει οτι εγω που αν αφαιρεσω 24μηνιτες και 30μηνιτες που ειναι μπροστα μου θα ειμαι περιπου 30 με 35σειρα και υποχρεουνται να παρουν 18.εχω πιθανοτητα να διοριστω?συγνωμη αν γινομαι κουραστικη αλλα δεν εχω καταλαβει
Παράθεση από: Pitsirikos στις Ιουλίου 14, 2011, 01:15:04 pmΕπισης ηθελα να ρωτησω το Στελιο αν πιστευει οτι εγω που αν αφαιρεσω 24μηνιτες και 30μηνιτες που ειναι μπροστα μου θα ειμαι περιπου 30 με 35σειρα και υποχρεουνται να παρουν 18.εχω πιθανοτητα να διοριστω?συγνωμη αν γινομαι κουραστικη αλλα δεν εχω καταλαβειΣτελιο γιατι γραφεις 30μηνιτης Οι 30μηνιτες που απεμειναν ειναι 6 η 7 και δεν εχουν διοριστει Αυτο διασταυρωνεται Σιγουρα 3 εχουν παει αναπληρωτες και οι αλλοι ισως να μην πηγαν καν