0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω το μονο που ξερω για τον εαυτο μου ειναι οτι περυσι εκλεισα το φροντιστηριο που ειχα....εμεινα ανεργος ενα χρονο..και παλι μετα απο 1 χρονο με κανουν πλεον να μην κοιμαμαι τα βραδια ....σκεπτομενος αν δεν διοριστω ..σε ποια χωρα να φυγω μεταναστης......
Σημερινη πληροφορια μην ρωτατε απο που εγκυρη η μη απλα καταγραψτε τη 60-40 Διοριζονται ολοι24μηνο το 20% δηλαδη 8-9 ατομαΕιδικες κατηγοριες 17 ατομαΛηξη μεταβατικης Επεξεργαζονται σχεδιο βασε του οποιουεχουμε: Νεο ΑΣΕΠ του χρονου μονο σε ειδικοτητες που υπαρχουν αναγκες Οι διοριστεοι ΑΣΕΠ που δεν διοριστηκαν θα προτασσονται χωρις να ξαναδωσουν ΑΣΕΠ Τι να πω Τι να πω Το μονο που μου ερχεται αυτη τη στιγμη ειναι η ατακα του Κωνστανταρα ως πολιτικου οταν στην προβα για μια ομιλια του αντι του θα σας εξασφαλισω του ξεφυγε το περιβοητο: ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!
Ηθελα να ρωτησω...οταν λετε το 60 - 40 θα διοριστει ολο...δηλαδή τα 7 ατομα του ΑΣΕΠ ή και οι 20 επιλαχόντες ;
Το 24μηνο ξερει κανεις ακριβως ποσοι ειναι? Ηταν 90 Περυσι πηρε 40 αλλα διοριστηκαν και με ασεπ καποιοι? Θα ειναι 50?