0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ νομίζω ότι είναι 47+1 και όχι 42+1 διότι είναι και 5 με 23,5 μήνες.
30μηνο υπάρχει στους ΠΕ03?Εγώ βρήκα τους δύο, Σωτηρόπουλο και Χρόνη που φαίνεται ότι τους πήρε πέρσι αναπληρωτές (4/10/2010), ότι δεν παρουσιάστηκαν. Πήγα στις ιστοσελίδες της β/θμιας Ιωαννίνων και Α Αθηνών και από τις συνεδριάσεις του ΠΥΣΔΕ φαίνεται ότι δεν παρουσιάστηκαν. Ξέρετε κάτι περισσότερο και για τους υπόλοιπους του 30μηνου?
mathstavre , σου λέω ότι οι δύο που προανέφερα κλήθηκαν ως αναπληρωτές και δεν παρουσιάστηκαν για να τοποθετηθούν...Μπορούν φέτος να διοριστούν αυτοί οι δύο?
Θέλω να πω οτι απο ασεπ+40% απο ολες τις ειδικότητες της Δ.Ε. οχι μέσα πολυτεκνοι-Ιδαχ-ειδικη Κατ κλπ έμειναν 464 άτομα, αν βέβαια τα έχω υπολογίσει σωστα
Υ.Γ. Γεια σου
Παράθεση από: vikoulaki στις Αυγούστου 02, 2011, 04:59:43 pmΘέλω να πω οτι απο ασεπ+40% απο ολες τις ειδικότητες της Δ.Ε. οχι μέσα πολυτεκνοι-Ιδαχ-ειδικη Κατ κλπ έμειναν 464 άτομα, αν βέβαια τα έχω υπολογίσει σωσταΜάλλον έχεις κάνει κάποιο λάθος, διότι στα 464 άτομα το 60% είναι 278 ασεπίτες.Τόσο καιρό λέγεται ότι οι ασεπίτες είναι 621 όλοι, αν εξαιρέσουμε τους 111 νηπιαγωγούς και τους 23 δασκάλους, μένουν 487 αδιόριστοι ασεπίτες στη δευτεροβάθμια.
Παράθεση από: mathstavros στις Αυγούστου 02, 2011, 05:02:39 pmΥ.Γ. Γεια σου