0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και πως γινεται σε μια αναλυση που εκανε ενας συναδελφος στην alfavita καθως και το παιδεια-εργασια να λενε οτι απομενουν 1045 ΑΣΕΠ+40% απο Βθμια και 1019 απο Αθμια Μεγαλη αποκληση ρε παιδια Μαλιστα αυτη η ακατονομαστη στη ΝΕΤ ειπε οτι απομενουνουν 2600 περιπου απο ΑΣΕΠ+40% Δειτε το βιντεο στο 25ο περιπου λεπτο Μεγαλη αποκληση καπου υπαρχει λαθος
Δε θα κάνει ΑΣΕΠ. Θα μπορούσε να κάνει βέβαια και να "ενεργοποιήσει" το νέο νόμο (δεν θα υπάρξει προκύρηξη θέσεων άλλωστε= καμία δέσμευση για διορισμούς), αλλά δε θα τον κάνει για 3 λόγους :1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ!!!2. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ!!!!!3. Τη βολεύει να επιμηκύνει τη "μεταβατική" και να μην ακούει τη γκρίνια των "εγκλωβισμένων" σε αυτή...(ασχέτως αν θα διορίσει ελάχιστους, τη βολεύει να λέει ως επιχείρημα ότι -δήθεν- έδωσε "παράταση"....)
εγώ πάντως πιστεύω ότι θα κάνει ΑΣΕΠ το 2012!ο Βέης τα μασάει για τους διαγωνισμους των εκπαιδευτικών(ειδικής αγωγήσς και ο δικός μας)και δε μου φαίνεται ότι λέει αλήθεια!νομίζω ότι γύρω στον Νοέμβρη θα βγει η προκήρυξη.αυτή είναι η άποψή μου,το τονίζω!