0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Libra αν φτάσει μέχρι 657 μένω εξω για 6 άτομα πες μου δεν είναι αυτός λόγος αυτοκτονίας? Ας περιμένουμε όμως ως του χρόνου γιατι μπορεί να να διορίσει μερικά άτομα παραπάνω
Πιστεύω ότι αν φέτος έκανα 50-60 παραπάνω διορισμούς στους νηπιαγωγούς, του χρόνου θα είχαμε πλήρη απορρόφηση όλων των ατόμων που κατοχύρωναν φέτος διορισμό. Ελπίζω του χρόνου να κάνει λίγο παραπάνω διορισμούς ώστε να μην μείνουν εκτός άτομα (και δυστυχώς αυτά που θα μείνουν εκτός είναι το 40%).
Παράθεση από: giota.pat. στις Αυγούστου 29, 2010, 08:55:45 pmΠιστεύω ότι αν φέτος έκανα 50-60 παραπάνω διορισμούς στους νηπιαγωγούς, του χρόνου θα είχαμε πλήρη απορρόφηση όλων των ατόμων που κατοχύρωναν φέτος διορισμό. Ελπίζω του χρόνου να κάνει λίγο παραπάνω διορισμούς ώστε να μην μείνουν εκτός άτομα (και δυστυχώς αυτά που θα μείνουν εκτός είναι το 40%). Γιώτα, γιατί το λες αυτό; Δεν κατάλαβα...
effie μου πρωτον με εχεις σειρα πινακα 3 θεσεις ψηλοτερα απ οτι ειχα οταν βγηκαν τα αποτελεσματα? αυτο που θελω να μαθω αν μπορεις φυσικα να μου απαντησεις ειναι μεχρι ποιο νουμερο εχει φτασει στους επιλαχοντες μετα τους φετινους διορισμους και τους περσινους? και ποσοι περισσευουν για του χρονου που μπορουν να διοριστουν απο την προυπηρεσια? ξερω ειναι πολυ δυσκολο....αν το εχεις υπολογισμενο απλα να το μοιραστεις μαζι μας.... ευχαριστω!!
πολυ ωραια effie μου ,δηλ μεχρι το Α/Α 144 ειναι ουσιαστικα κατοχυρωμενοι,εμεις της επομενης 10δας θα περιμενουμε μπας και κλεισουμε τελευταιοι πισω την πορτα του διορισμου! ποσοι να ειναι αραγε αυτοι που κατοχυρωσαν δικαιωμα διορισμου τη φετινη χρονια και ειναι μεσα σε αυτους τους 144? αχχχχχχ! υ.γ εισαι σιγουροτατη πως αυτος ειναι ο σωστος πινακας?μου δινεις χαρα εγω ειχα μεινει στα πρωτα αποτελεσματα.εδω για 1,2,3 θεσεις μπαινω δεν μπαινω οποτε με ανακουφιζεις!