*

Αποστολέας Θέμα: 24μηνο και 40%  (Αναγνώστηκε 22286 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Φινιώ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: 24μηνο και 40%
« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 28, 2010, 08:53:49 pm »
Libra αν φτάσει μέχρι 657 μένω εξω για 6 άτομα πες μου δεν είναι αυτός λόγος αυτοκτονίας? :o Ας περιμένουμε όμως ως του χρόνου γιατι μπορεί να να διορίσει μερικά άτομα παραπάνω ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:57:56 »

Αποσυνδεδεμένος libra

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 28, 2010, 09:04:06 pm »
σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ εγω ετσι οπως τα υπολογιζα εμενα εξω για 2 ατομα και τρελαθηκα! Θα δειξει κουραγιο χρειαζεται και τυχη απο εδω και στο εξης... Μην απογοητευεσαι να δουμε και της εφης τα συμπερασματα....
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 29, 2010, 02:02:30 am »
Παιδιά,χίλια συγνώμη!
Έπρεπε επειγόντως να φύγω&δε μπορούσα να το στείλω&τώρα δεν είμαι σπίτι.
Θα τα στείλω όσο πιο σύντομα μπορώ.
Γιώτα μου,γιατί ζητάς συγνώμη;
Αλλοίμονο!
Ο πίνακας που έφτιαξα είναι ο πίνακας του ΑΣΕΠ μετά την αφαίρεση όλων όσων διορίσθηκαν (να είστε επιεικείς.μπορεί να μου έχει ξεφύγει κανείς)

;)
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 29, 2010, 01:39:12 pm »
Libra αν φτάσει μέχρι 657 μένω εξω για 6 άτομα πες μου δεν είναι αυτός λόγος αυτοκτονίας? :o Ας περιμένουμε όμως ως του χρόνου γιατι μπορεί να να διορίσει μερικά άτομα παραπάνω ???

Κι εγώ θα μείνω έξω για 8 άτομα >:( >:( :-X
Εκτός αυτού θα έχω και 28+ μήνες καθαρής προϋπηρεσίας, τώρα είμαι ήδη στα 19+ μόρια.
Να έχουμε φτάσει τόσο κοντά και να μην διοριστούμε?...
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 29, 2010, 01:40:52 pm από fan_ »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:57:56 »

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Αυγούστου 29, 2010, 08:19:14 pm »
Έστειλα τον πίνακα για επιβεβαίωση!
Ελπίζω να μη μου έχει ξεφύγει κανένας...
Θα δείτε τον Α/Α του ΑΣΕΠ, αλλά το Υπουργείο έχει προσθέσει τα 2 άτομα στην αρχή..
Οπότε π.χ. αν έχετε νούμερο 500 για το Υπουργείο είναι 502.
Έχω βάλει και τον Α/Α όπως προκύπτει από την αφαίρεση των διορισθέντων.
Καλή μας επιτυχία!
 ;)

Αποσυνδεδεμένος pela

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Αυγούστου 29, 2010, 08:45:09 pm »
Που θα βρουμε αυτο τον πινακα; Δεν τον βλεπω στη ληψη αρχειων

Αποσυνδεδεμένος giota.pat.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Αυγούστου 29, 2010, 08:55:45 pm »
Πιστεύω ότι αν φέτος έκανα 50-60 παραπάνω διορισμούς στους νηπιαγωγούς, του χρόνου θα είχαμε πλήρη απορρόφηση όλων των ατόμων που κατοχύρωναν φέτος διορισμό. Ελπίζω του χρόνου να κάνει λίγο παραπάνω διορισμούς ώστε να μην μείνουν εκτός άτομα (και δυστυχώς αυτά που θα μείνουν εκτός είναι το 40%).

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Αυγούστου 29, 2010, 10:55:14 pm »
Πιστεύω ότι αν φέτος έκανα 50-60 παραπάνω διορισμούς στους νηπιαγωγούς, του χρόνου θα είχαμε πλήρη απορρόφηση όλων των ατόμων που κατοχύρωναν φέτος διορισμό. Ελπίζω του χρόνου να κάνει λίγο παραπάνω διορισμούς ώστε να μην μείνουν εκτός άτομα (και δυστυχώς αυτά που θα μείνουν εκτός είναι το 40%).

Γιώτα, γιατί το λες αυτό; Δεν κατάλαβα...

Pela,
Σου απάντησα στην άλλη συζήτηση.
Πρέπει να περιμένεις λίγο για τον πίνακα.
 ;)

Αποσυνδεδεμένος giota.pat.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Αυγούστου 30, 2010, 02:15:04 am »

Γιώτα, γιατί το λες αυτό; Δεν κατάλαβα...
Κάνοντας "μπακαλίστικο" υπολογισμό: 300 περίπου 24μηνο, 300 ασεπ, 200 40% = 800 άτομα για τα 2 χρόνια (δυστυχώς) της μεταβατικής.
Θα έπρεπε λοιπόν να διορίσει περίπου 400 άτομα φέτος και τα υπόλοιπα του χρόνου για να καλύψει όλους όσους κατοχύρωσαν φέτος δικαίωμα διορισμού. Με τις διπλοδιοριστέες σίγουρα θα έπαιρνε παραπάνω άτομα (που θα κατοχύρωναν του χρόνου διορισμό). Δυστυχώς φέτος διόρισε μόνο 290 αν δεν κάνω λάθος. Του χρόνου θα πρέπει να κάνει παραπάνω διορισμούς για να μπορέσει να καλύψει όλα τα 800 άτομα.
Σε περίπτωση λιγότερων διορισμών, τότε θα φύγουν όλες του 24μηνου, όλες του ασεπ και θα μείνουν οι τελευταίες στο 40%. Γιατί μην ξεχνάμε ότι σε εμάς το 24μηνο ενσωματώνεται και καλύπτει τις πρώτες θέσεις του 40%.
Εύχομαι και ελπίζω να κάνει περισσότερους διορισμούς. Θεωρώ ότι είναι αδικία άτομα που έφτασαν στην πηγή να μην πιουν νερό γιατί άλλαξε το σύστημα τελευταία στιγμή.
Δεν είναι όπως φέτος που η αναπληρώτρια θα γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να πάρει μόρια για διορισμό αλλά μόνο για ασεπ. Περυσι όπως και τα προηγούμενα χρόνια οι αναπληρωτές προσλήφθηκαν με άλλους όρους.

Αποσυνδεδεμένος libra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Αυγούστου 31, 2010, 03:11:58 pm »
effie μου πρωτον με εχεις σειρα πινακα καποιες θεσεις ψηλοτερα απ οτι ειχα οταν βγηκαν τα αποτελεσματα? :) αυτο που θελω να μαθω  αν μπορεις φυσικα να μου απαντησεις ειναι μεχρι ποιο νουμερο εχει φτασει στους επιλαχοντες μετα τους φετινους διορισμους και τους περσινους? και ποσοι περισσευουν για του χρονου που μπορουν να διοριστουν απο την προυπηρεσια? ξερω ειναι πολυ δυσκολο....αν το εχεις υπολογισμενο απλα να το μοιραστεις μαζι μας.... ευχαριστω!!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2010, 03:33:18 pm από libra »
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος vasoula_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Αυγούστου 31, 2010, 03:24:42 pm »
effie μου πρωτον με εχεις σειρα πινακα 3 θεσεις ψηλοτερα απ οτι ειχα οταν βγηκαν τα αποτελεσματα? :) αυτο που θελω να μαθω  αν μπορεις φυσικα να μου απαντησεις ειναι μεχρι ποιο νουμερο εχει φτασει στους επιλαχοντες μετα τους φετινους διορισμους και τους περσινους? και ποσοι περισσευουν για του χρονου που μπορουν να διοριστουν απο την προυπηρεσια? ξερω ειναι πολυ δυσκολο....αν το εχεις υπολογισμενο απλα να το μοιραστεις μαζι μας.... ευχαριστω!!
Κ εγώ την ίδια αγωνία έχω.Με θέση 635 θέλω να ελπίζω οτι κάτι θα γίνει... :P

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Αυγούστου 31, 2010, 06:03:00 pm »
Libra μου, δε ξέρω τι εννοείς ότι σε έχω ψηλότερα...γιατί τον ίδιο τον πίνακα του ΑΣΕΠ πήρα.
Απλά στην αρχή είχε βγει ο πίνακας και μετά άλλαξε κάποια νούμερα. Το ξέρω γιατί ανέβηκα κι εγώ.
Εκτός αν μπερδεύτηκες με τον Α/Α..
Τέλος πάντων!

Όσο για την ερώτησή σου...νομίζω ότι αυτό φαίνεται στον πίνακα.
Η "σειρά πίνακα" που λέει είναι η σειρά που έχεις στον πίνακα του ΑΣΕΠ.
Ο Α/Α βγαίνει μετά την αφαίρεση όσων διορίσθηκαν.
Επομένως, κανονικά θα πρέπει να πάρει μέχρι τη σειρά πίνακα 600. Όσοι είναι μέχρι το 600 έχουν κατοχυρώσει διορισμό.
Κάποιοι όμως διορίσθηκαν από άλλους πίνακες οπότε "χήρεψε¨ η θέση τους στον ΑΣΕΠ.
Το Υπουργείο όμως είναι υποχρεωμένο να πάρει 600 ΑΤΟΜΑ.
Μέχρι στιγμής έχει διορίσει από ΑΣΕΠ:
2009-10---->  300 άτομα
2010-11---->  156 άτομα
Σύνολο ---->   456 άτομα
Άρα μας υπολείπονται ακόμα 600-456= 144 άτομα.
Αν κοιτάξεις λίγο τον Α/Α στο 144 βλέπεις ότι είναι η σειρά πίνακα 633.
Άρα 33 συμπληρωματικοί διορισμοί θα πρέπει να γίνουν.
Αυτά όλα βέβαια είναι πρόχειροι υπολογισμοί. Σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιοι που θα διοριστούν από άλλους πίνακες οπότε μπορεί να πάει και λίγο πιο κάτω.

Τα είπα περίεργα ή με καταλάβατε;;;
 :-\

Αποσυνδεδεμένος libra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Αυγούστου 31, 2010, 06:12:25 pm »
πολυ ωραια effie μου ,δηλ μεχρι το Α/Α 144 ειναι ουσιαστικα κατοχυρωμενοι,εμεις της επομενης 10δας θα περιμενουμε μπας και κλεισουμε τελευταιοι πισω την πορτα του διορισμου! ποσοι να ειναι αραγε αυτοι που κατοχυρωσαν δικαιωμα διορισμου τη φετινη χρονια και ειναι μεσα σε αυτους τους 144?????????? αχχχχχχ! 
υ.γ εισαι σιγουροτατη πως αυτος ειναι ο σωστος πινακας?μου δινεις χαρα εγω ειχα μεινει στα πρωτα αποτελεσματα.εδω για 1,2,3 θεσεις μπαινω δεν μπαινω οποτε με ανακουφιζεις!
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Αυγούστου 31, 2010, 06:20:49 pm »
πολυ ωραια effie μου ,δηλ μεχρι το Α/Α 144 ειναι ουσιαστικα κατοχυρωμενοι,εμεις της επομενης 10δας θα περιμενουμε μπας και κλεισουμε τελευταιοι πισω την πορτα του διορισμου! ποσοι να ειναι αραγε αυτοι που κατοχυρωσαν δικαιωμα διορισμου τη φετινη χρονια και ειναι μεσα σε αυτους τους 144?????????? αχχχχχχ!  
υ.γ εισαι σιγουροτατη πως αυτος ειναι ο σωστος πινακας?μου δινεις χαρα εγω ειχα μεινει στα πρωτα αποτελεσματα.εδω για 1,2,3 θεσεις μπαινω δεν μπαινω οποτε με ανακουφιζεις!

Κοίτα να δεις. Εγώ πήγα στη σελίδα του ΑΣΕΠ και κατέβασα τον πίνακα και από εκεί αφαίρεσα όσους διορίστηκαν.
Το Υπουργείο βέβαια έχει +2 άτομα στην αρίθμησή του και δεν το καταλαβαίνω. Ίσως είναι και οι 2 πολύτεκνοι, τι ήταν αυτοί;
Άρα κατοχυρωμένοι κατοχυρωμένοι είναι μέχρι τον Α/Α 110-112 (μέχρι σειρά πίνακα 600).
Μετά θα κάνει συμπληρωματικούς...
Και βασικά πρέπει να δούμε πόσοι κατοχυρώνουν δικαίωμα διορισμού για του χρόνου, όχι για φέτος.
Όσοι διορίστηκαν φέτος τους αφαίρεσα.

Σου εύχομαι να διοριστείς κι εσύ κι εγώ..(αν και για μένα, με σειρά κοντά στο 690,δε το βλέπω... :'( Έφτασα κοντά στην πηγή, αλλά νερό δε θα πιω...)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182672
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144