Σύνολο ψηφοφόρων: 57
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: albertos στις Αυγούστου 26, 2010, 05:31:45 pmΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ!!!ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ!!!ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑ
Μπράβο Χριστίνα. Ερχόμουν από τη συγκέντρωση και σε άκουσα στο ΣΚΑΙ.Πέρα από τα γνωστά έδειχνες νέος και πρόσχαρος άνθρωπος με διάθεση για δουλειά και όχι συνδικαλίστρια του παλαιού τρόπου. Αυτό θέλουμε να δείξουμε. Ότι είμαστε το νέο αίμα που και την δουλειά ξέρουμε και διάθεση έχουμε. Τον διορισμό τον διεκδικούμε βάση προσόντων.Παρεπιπτώντος δεν είμαι νέος, είμαι 40άρης αλλά αυτό που νοιώθω εγώ για τη δουλειά μου το έβγαλες εσύ με τον τρόπο που μιλούσες.Και πάλι μπράβο.
Για να καταλάβω βρε παιδιά, η συνάντηση του Σαββάτου έχει να κάνει με τη δρομολόγηση μιας δικαστικής διαμάχης για όσους εχουν προϋπηρεσία;Και κάτι ακόμη, όπως έγραψε και η Χριστίνα πιο πάνω, η ισχύς εν τη ενώσει. Γιατί χωριζόμαστε από το υπόλοιπο κομμάτι της αδιοριστίας; Την Κυριακή 5/9 έχει συνέλευση αδιοριστων εκπαιδευτικών στις 6.30μμ ή στα γραφεία της ΔΟΕ ή της ΟΛΜΕ. Η δική μου η γνώμη είναι να συμμετέχουμε και να βρούμε μια πρόταση να αναδείξουμε που να μην απαξιώνει την προηγούμενη προϋπηρεσία. πχ όση προϋπηρεσία έχει αποκτηθεί μέχρι σήμερα να συνεχίσει να προσμετράται με τον ίδιο τρόπο δλδ μήνας και μόριο. Η ασυνέχεια του κράτους δεν μπορεί να έχει συνεχώς θύματα τα πιο αδύναμα κομμάτια των εργαζομένων.
Παράθεση από: rozy4 στις Αυγούστου 27, 2010, 09:57:27 amΓια να καταλάβω βρε παιδιά, η συνάντηση του Σαββάτου έχει να κάνει με τη δρομολόγηση μιας δικαστικής διαμάχης για όσους εχουν προϋπηρεσία;Και κάτι ακόμη, όπως έγραψε και η Χριστίνα πιο πάνω, η ισχύς εν τη ενώσει. Γιατί χωριζόμαστε από το υπόλοιπο κομμάτι της αδιοριστίας; Την Κυριακή 5/9 έχει συνέλευση αδιοριστων εκπαιδευτικών στις 6.30μμ ή στα γραφεία της ΔΟΕ ή της ΟΛΜΕ. Η δική μου η γνώμη είναι να συμμετέχουμε και να βρούμε μια πρόταση να αναδείξουμε που να μην απαξιώνει την προηγούμενη προϋπηρεσία. πχ όση προϋπηρεσία έχει αποκτηθεί μέχρι σήμερα να συνεχίσει να προσμετράται με τον ίδιο τρόπο δλδ μήνας και μόριο. Η ασυνέχεια του κράτους δεν μπορεί να έχει συνεχώς θύματα τα πιο αδύναμα κομμάτια των εργαζομένων.Σωστά! Αρχικά, σημειώνω ότι σε καμία περίπτωση δε χωριζόμαστε από το υπόλοιπο κομμάτι της αδιοριστίας! Αντίθετα, στη συνάντηση θα βρίσκονται και παιδιά από την ΠΕΑΕ και το ΣΕΑΕ. Και εννοείται πως πρέπει να πάμε όλοι στη συνάντηση την Κυριακή 5/9.Επιπλέον, στόχος μας θα είναι να δρομολογήσουμε κάποια δικαστική κίνηση.Επίσης, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να ενημερωθεί η κοινή γνώμη για την κατάσταση και τα δίκαια αιτήματά μας και να πάρουμε με το μέρος μας τους γονείς.Τέλος,καλό θα ήταν να σκεφτούμε με ποιους τρόπους θα μπορέσουμε να πιέσουμε ΟΛΜΕ και ΔΟΕ ναid;h προχωρήσει σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ κινητοποιήσεις, ώστε να μπορούμε να διεκδικήσουμε παράταση της μεταβατικής περιόδου και επιπλέον μόνιμους διορισμούς. Και αυτό θα το καταφέρουμε με κινήσεις που θα "τσούξουν" το Υπουργείο και όχι με μια απεργιούλα σήμερα και άλλη μία την άλλη βδομάδα! Χέστηκε το Υπουργείο!