0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσημο τίποτα δεν είναι. Απλά σκεφτόμουν οτι αν θέλει να κάνει ΑΣΕΠ αρχές του 2012 θα πρέπει να μας έχει απορροφήσει. Κι αν υποθέσουμε οτι για καποιες ειδηκότητες δεν κάνει, θα μείνει 3 χρονιές χωρίς διοριστέους(μεχρι να γίνει ο μεθεπόμενος)? Αν τα ξέρω καλά είμαστε οι μόνοι διοριστέοι ΑΣΕΠ με ΦΕΚ το 2009 που είμαστε αδιόριστοι. Εε δε μπορεί να ναι τοσο αναίσθητοι!!! Πέραν των αλλων, το κακό είναι οτι δεν μπορείς να προγραμματίσεις τη ζωή σου. Σε αφηνουν τελευταία στιγμή!
Σκεφτόμουν να κάνω μία αίτηση για να μου απαντήσουν αν θα διοριστούμε φέτος ωστε να μπορώ να προγραμματιστώ αλλα μου φαίνεται εντελώς μάταιο... Απλά "κινούμε" θεωρώντας οτι φέτος θα διοριστώ. Τι άλλο να κάνεις (πέρα από το νομικό) που θα χει αποτέλεσμα? Γιατί απ ο,τι βλέπω δεν παίρνουν χαμπάρι ούτε από διασυρμούς ουτε από επερωτήσεις στη βουλή! Χοντρόπετσοι!!!
Παράθεση από: stathis4 στις Απριλίου 15, 2011, 12:49:49 amΣκεφτόμουν να κάνω μία αίτηση για να μου απαντήσουν αν θα διοριστούμε φέτος ωστε να μπορώ να προγραμματιστώ αλλα μου φαίνεται εντελώς μάταιο... Απλά "κινούμε" θεωρώντας οτι φέτος θα διοριστώ. Τι άλλο να κάνεις (πέρα από το νομικό) που θα χει αποτέλεσμα? Γιατί απ ο,τι βλέπω δεν παίρνουν χαμπάρι ούτε από διασυρμούς ουτε από επερωτήσεις στη βουλή! Χοντρόπετσοι!!!Σιγά μη σου απαντήσουν σε αίτηση. Αφού κι αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Αν πάρεις τηλέφωνο στο υπουργείο θα διαπιστώσεις ότι κάποιοι τώρα είναι αισιόδοξοι ότι θα απορροφηθούν όλοι οι διοριστέοι ΑΣΕΠ. Το φθινόπωρο που είχα πάρει τηλέφωνο μου είχε πει μια υπάλληλος: "Καλά μην το δένεις και κόμπο ότι θα διοριστείς του χρόνου". Εγώ πάντως δεν κινήθηκα νομικά, επειδή στην Ελλάδα ακόμα κι αν αποφασίσει κάτι η δικαιοσύνη, το κράτος το εφαρμόζει όποτε κι αν θέλει. Ε...εμάς θα μας διορίσει δεν είναι θέμα του αν θέλει ή όχι και πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα διοριστούμε όλοι. Εγώ παρηγοριέμαι με τη σκέψη ότι θα διοριστώ γιατί ούτε ταμείο ανεργίας δε θα μπορώ να βγάλω φέτος. ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!
Ρε παιδία,δεν είσαστε σοβαροί!Οι συνάδελφοι σας στον σύλλογο των διοριστέων έχουν ρίξει το τρέξιμο της αρκούδας και εσείς κάθεστε και κουτσομπολεύεται το πρόβλημα στο pde;τι να πω,είσαστε άξιοι της μοίρα σας και μετά θα σας φταίει πάλι κάποιος άλλος και όχι εσείς που περιμένετε τον διορισμό στο σπίτι και δεν κάνετε τίποτα.είσαστε 621,αν ο κάθε ένας απο σας κατέθετε και ένα έγγραφο διαμαρτυρίας στο υπουργείο,θα είχαν αλλάξει πολλά.αλλά ξέρω,τον διορισμό τον θέλω,τον ονοματάκι μου να φανεί στο υπουργείο δεν το θέλω!!!γι αυτό κάθομαι πίσω απο την ασφάλεια ενός ψευδώνημου στο pde και κλαίω την μοίρα μου!!!πολύ ωραία,μεγαλοβδομάδα έρχεται και πάει γάντι με το κλίμα!!
Ετσι.Παντως μου κανει αλγεινη εντυπωση οτι για ΟΣΕ και αλλες υπηρεσιες που πλεοναζουν οι υπαλληλοι,τους δινεται οχι μονο η δυνατοτητα μεταταξης αλλα και 5 ΕΠΙΛΟΓΕΣ υπουργειων,υπηρεσιων που εκεινοι επιθυμουν να μεταταγουν!!!!Η συντριπτικη πλειοψηφια εξ αυτων ειναι "παραθυρατοι".Για εμας,σκουρα τα βλεπω τα πραγματα