*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι γ΄φουρνιάς  (Αναγνώστηκε 204491 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stathis4

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι γ΄φουρνιάς
« Απάντηση #154 στις: Απριλίου 14, 2011, 11:14:14 pm »
Είναι η νηνεμία πριν τον κατακλυσμο...
Απλά πολλοί έχουν προσφύγει νομικά και νομίζω οτι επειδή το θέμα μας είναι πλέον γνωστό και πρέπει να γίνει ο επόμενος ΑΣΕΠ καποια στιγμη, έχει δημιουργηθεί η πεποίθηση οτι φέτος θα διοριστούμε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:21:46 »

Αποσυνδεδεμένος phoebe1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • c'est la vie!
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Απριλίου 14, 2011, 11:28:55 pm »
Ναι, έχουμε προσφύγει αυτό είναι αλήθεια. Γιατί υπάρχει η πεποίθηση ότι θα διοριστούμε το καλοκαίρι; Ειδικά για τους ξενόγλωσσους που πάμε απ¨το κακό στο χειρότερο; Δεσμεύεται κανείς γραπτώς επισήμως και δεν έχω ενημερωθεί;

θυμίζω πάλι ότι ο ν.3848/10 αναφέρει : Κατά το μεσοδιάστημα, δηλαδή κατά την περίοδο έως και το σχολικό έτος 2011- 2012, οι διορισμοί μονίμων εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα γίνονται σε ποσοστό 60% από τους ισχύοντες πίνακες διοριστέων εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ και σε ποσοστό 40% από ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών με πραγματική προϋπηρεσία. Η μεταβατική αυτή περίοδος μπορεί να παρατείνεται έως τη διενέργεια του πρώτου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, με απόφαση του υπουργού Παιδείας που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2011, 11:46:46 pm από phoebe1 »
''Σα βγεις στον πηγαιµό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να 'ναι µακρύς ο δρόµος...''  ΙΘΑΚΗ

Κ. Καβάφης

Αποσυνδεδεμένος stathis4

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Απριλίου 14, 2011, 11:48:15 pm »
Επίσημο τίποτα δεν είναι. Απλά σκεφτόμουν οτι αν θέλει να κάνει ΑΣΕΠ αρχές του 2012 θα πρέπει να μας έχει απορροφήσει. Κι αν υποθέσουμε οτι για καποιες ειδηκότητες δεν κάνει, θα μείνει 3 χρονιές χωρίς διοριστέους(μεχρι να γίνει ο μεθεπόμενος)? Αν τα ξέρω καλά είμαστε οι μόνοι διοριστέοι ΑΣΕΠ με ΦΕΚ το 2009 που είμαστε αδιόριστοι. Εε δε μπορεί να ναι τοσο αναίσθητοι!!! Πέραν των αλλων, το κακό είναι οτι δεν μπορείς να προγραμματίσεις τη ζωή σου. Σε αφηνουν τελευταία στιγμή!

Αποσυνδεδεμένος phoebe1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • c'est la vie!
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Απριλίου 15, 2011, 12:00:09 am »
Επίσημο τίποτα δεν είναι. Απλά σκεφτόμουν οτι αν θέλει να κάνει ΑΣΕΠ αρχές του 2012 θα πρέπει να μας έχει απορροφήσει. Κι αν υποθέσουμε οτι για καποιες ειδηκότητες δεν κάνει, θα μείνει 3 χρονιές χωρίς διοριστέους(μεχρι να γίνει ο μεθεπόμενος)? Αν τα ξέρω καλά είμαστε οι μόνοι διοριστέοι ΑΣΕΠ με ΦΕΚ το 2009 που είμαστε αδιόριστοι. Εε δε μπορεί να ναι τοσο αναίσθητοι!!! Πέραν των αλλων, το κακό είναι οτι δεν μπορείς να προγραμματίσεις τη ζωή σου. Σε αφηνουν τελευταία στιγμή!

Η οικονομική κατάσταση δε δείχνει να θέλει-επιτρέπει διενέργεια νέου διαγωνισμού.  :-\ Μακάρι να διαψευστώ βέβαια! Με αναπληρωτές και δη ΑΜΩ καλύπτονται μια χαρά απ΄¨οτι φαίνεται τα κενά ''λειτουργικά''. Τίποτε δε φαντάζει πια τραβηγμένο.... δε φάνταζε και το καλοκαίρι του '10 τραβηγμένο να μείνουμε πίσω για πολλούς όμως πήρε ελάχιστους απο τους ξενόγλωσσους  :o
''Σα βγεις στον πηγαιµό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να 'ναι µακρύς ο δρόµος...''  ΙΘΑΚΗ

Κ. Καβάφης

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:21:46 »

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Απριλίου 15, 2011, 12:10:54 am »
Συνάδελφοι,φοβερό αυτό το άρθρο στο άλφαβητα απο τον σύλλογο που έχουν κάνει κάποιοι διοριστέοι.Κυριολεκτικά πέρυσι σας έκλεψαν τις θέσεις.Το θέμα είναι πως δεν σας βλέπω κίνηση.Με μηνύματα εδώ δεν πρόκειται να σας διορίσουν.Μήπως να ενωθείτε με τους ασεπίτες που φαίνεται πως το παλεύουν και να το παλέψετε όλοι μαζί;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Απριλίου 15, 2011, 12:15:55 am »
Θα συμφωνήσω μαζί σου Στάθη ότι αν θέλει να κάνει ΑΣΕΠ αρχές του 2012 πρέπει να μας διορίσει. Επίσης, όντως πρέπει να είμαστε οι τελευταίοι αδιόριστοι με ΦΕΚ του 2009, διότι τους διοριστέους των άλλων υπουργείων με ΦΕΚ ως τα τέλη του 2009 τους απορρόφησαν. Ακόμα κι εκείνους που δεν μπόρεσε να τους πάρει η ΑΤΕ τους πήρε το ΙΚΑ. Η Διαμαντοπούλου άφησε τους διοριστέους του δικού της υπουργείου να διοριστούν τελευταίοι και θεωρείται πολύ λογικό και επομένως αναμενόμενο να διοριστούμε αυτόν τον Αύγουστο. Εξάλλου είναι εντελώς απαράδεκτο να διορίζονται υπάλληλοι σε άλλα υπουργεία που έχουν ΦΕΚ το 2010 κι εμείς να είμαστε στην αναμονή!

Όσον αφορά στην περίπτωση να γίνει ΑΣΕΠ μόνο για κάποιες ειδικότητες θεωρώ ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες αυτό το σενάριο, επειδή πρέπει να μπούνε όλοι οι εκπαιδευτικοί κλάδοι ταυτόχρονα στην πλήρη εφαρμογή του 3848. Είναι οξύμωρο σε κάποιες ειδικότητες να προσλαμβάνονται αναπληρωτές από τους παλαιούς κλειδωμένους πίνακες και σε άλλες, για τις οποίες θα έχει γίνει ΑΣΕΠ, να προσλαμβάνονται από τον νέο πίνακα του 3848.

Ναι, δεν μπορείς να προγραμματίσεις τη ζωή σου και σε αφήνουν άναυδο καλοκαιριάτικα όταν βλέπεις ότι διορίζουν ελάχιστους. Το περσινό καλοκαίρι ήταν σαν να ζούσα θρίλερ. Φέτος, όμως, είναι καιρός να διοριστούμε! Φτάνει. -

Αποσυνδεδεμένος stathis4

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Απριλίου 15, 2011, 12:49:49 am »
Σκεφτόμουν να κάνω μία αίτηση για να μου απαντήσουν αν θα διοριστούμε φέτος ωστε να μπορώ να προγραμματιστώ αλλα μου φαίνεται εντελώς μάταιο... Απλά "κινούμε" θεωρώντας οτι φέτος θα διοριστώ. Τι άλλο να κάνεις (πέρα από το νομικό) που θα χει αποτέλεσμα? Γιατί απ ο,τι βλέπω δεν παίρνουν χαμπάρι ούτε από διασυρμούς ουτε από επερωτήσεις στη βουλή! Χοντρόπετσοι!!!

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Απριλίου 15, 2011, 02:12:14 am »
Σκεφτόμουν να κάνω μία αίτηση για να μου απαντήσουν αν θα διοριστούμε φέτος ωστε να μπορώ να προγραμματιστώ αλλα μου φαίνεται εντελώς μάταιο... Απλά "κινούμε" θεωρώντας οτι φέτος θα διοριστώ. Τι άλλο να κάνεις (πέρα από το νομικό) που θα χει αποτέλεσμα? Γιατί απ ο,τι βλέπω δεν παίρνουν χαμπάρι ούτε από διασυρμούς ουτε από επερωτήσεις στη βουλή! Χοντρόπετσοι!!!
Σιγά μη σου απαντήσουν σε αίτηση. Αφού κι αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Αν πάρεις τηλέφωνο στο υπουργείο θα διαπιστώσεις ότι κάποιοι τώρα είναι αισιόδοξοι ότι θα απορροφηθούν όλοι οι διοριστέοι ΑΣΕΠ. Το φθινόπωρο που είχα πάρει τηλέφωνο μου είχε πει μια υπάλληλος: "Καλά μην το δένεις και κόμπο ότι θα διοριστείς του χρόνου". Εγώ πάντως δεν κινήθηκα νομικά, επειδή στην Ελλάδα ακόμα κι αν αποφασίσει κάτι η δικαιοσύνη, το κράτος το εφαρμόζει όποτε κι αν θέλει. Ε...εμάς θα μας διορίσει δεν είναι θέμα του αν θέλει ή όχι και πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα διοριστούμε όλοι. Εγώ παρηγοριέμαι με τη σκέψη ότι θα διοριστώ γιατί ούτε ταμείο ανεργίας δε θα μπορώ να βγάλω φέτος.  ;) ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!

Αποσυνδεδεμένος dimisfl

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Απριλίου 15, 2011, 03:36:19 am »
Σιγά μη σου απαντήσουν σε αίτηση. Αφού κι αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Αν πάρεις τηλέφωνο στο υπουργείο θα διαπιστώσεις ότι κάποιοι τώρα είναι αισιόδοξοι ότι θα απορροφηθούν όλοι οι διοριστέοι ΑΣΕΠ. Το φθινόπωρο που είχα πάρει τηλέφωνο μου είχε πει μια υπάλληλος: "Καλά μην το δένεις και κόμπο ότι θα διοριστείς του χρόνου". Εγώ πάντως δεν κινήθηκα νομικά, επειδή στην Ελλάδα ακόμα κι αν αποφασίσει κάτι η δικαιοσύνη, το κράτος το εφαρμόζει όποτε κι αν θέλει. Ε...εμάς θα μας διορίσει δεν είναι θέμα του αν θέλει ή όχι και πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα διοριστούμε όλοι. Εγώ παρηγοριέμαι με τη σκέψη ότι θα διοριστώ γιατί ούτε ταμείο ανεργίας δε θα μπορώ να βγάλω φέτος.  ;) ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!

; )

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Απριλίου 15, 2011, 11:05:39 am »
Ρε παιδία,δεν είσαστε σοβαροί!Οι συνάδελφοι σας στον σύλλογο των διοριστέων έχουν ρίξει το τρέξιμο της αρκούδας και εσείς κάθεστε και κουτσομπολεύεται το πρόβλημα στο pde;τι να πω,είσαστε άξιοι της μοίρα σας και μετά θα σας φταίει πάλι κάποιος άλλος και όχι εσείς που περιμένετε τον διορισμό στο σπίτι και δεν κάνετε τίποτα.είσαστε 621,αν ο κάθε ένας απο σας κατέθετε και ένα έγγραφο διαμαρτυρίας στο υπουργείο,θα είχαν αλλάξει πολλά.αλλά ξέρω,τον διορισμό τον θέλω,τον ονοματάκι μου να φανεί στο υπουργείο δεν το θέλω!!!γι αυτό κάθομαι πίσω απο την ασφάλεια ενός ψευδώνημου στο pde και κλαίω την μοίρα μου!!!πολύ ωραία,μεγαλοβδομάδα έρχεται και πάει γάντι με το κλίμα!!

Αποσυνδεδεμένος larjohn

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Απριλίου 15, 2011, 11:30:18 am »
Ρε παιδία,δεν είσαστε σοβαροί!Οι συνάδελφοι σας στον σύλλογο των διοριστέων έχουν ρίξει το τρέξιμο της αρκούδας και εσείς κάθεστε και κουτσομπολεύεται το πρόβλημα στο pde;τι να πω,είσαστε άξιοι της μοίρα σας και μετά θα σας φταίει πάλι κάποιος άλλος και όχι εσείς που περιμένετε τον διορισμό στο σπίτι και δεν κάνετε τίποτα.είσαστε 621,αν ο κάθε ένας απο σας κατέθετε και ένα έγγραφο διαμαρτυρίας στο υπουργείο,θα είχαν αλλάξει πολλά.αλλά ξέρω,τον διορισμό τον θέλω,τον ονοματάκι μου να φανεί στο υπουργείο δεν το θέλω!!!γι αυτό κάθομαι πίσω απο την ασφάλεια ενός ψευδώνημου στο pde και κλαίω την μοίρα μου!!!πολύ ωραία,μεγαλοβδομάδα έρχεται και πάει γάντι με το κλίμα!!

Και ξέρεις εσύ προσωπικά όλους όσους σχολιάζουν εδώ; Μπορεί κάποιοι από μας να είμαστε στο σύλλογο...

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Απριλίου 15, 2011, 12:56:03 pm »
-
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 30, 2011, 04:12:58 pm από alceste »

Αποσυνδεδεμένος CynnemAprod

• Έμπειρο μέλος
  • φαντασιόπληκτη Α.Δ.+Πανάθλιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Απριλίου 15, 2011, 01:50:36 pm »
Ετσι.Παντως μου κανει αλγεινη εντυπωση οτι για ΟΣΕ και αλλες υπηρεσιες που πλεοναζουν οι υπαλληλοι,τους δινεται οχι μονο η δυνατοτητα μεταταξης αλλα και 5 ΕΠΙΛΟΓΕΣ υπουργειων,υπηρεσιων που εκεινοι επιθυμουν να μεταταγουν!!!!Η συντριπτικη πλειοψηφια εξ αυτων ειναι "παραθυρατοι".Για εμας,σκουρα τα βλεπω τα πραγματα

Mόνο οσε;;;; Είναι κάτι "γαλαζοαίματοι" που πήραν μετάταξη στο κτηματολόγιο και άλλοι επίσης γαλαζοαίματοι ,χωρίς αντικείμενο εργασίας, που έγιναν προσφάτως οι συμβάσεις τους αορίστου  χρόνου ενώ οι οδοκαθαριστές του δήμου, που έχουν μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών, παιδεύονται με καταλήψεις και αγώνες να γίνουν αορίστου.

Αποσυνδεδεμένος spasiklaki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Απριλίου 15, 2011, 02:47:39 pm »
Μιλώντας για κτηματολόγιο, πρώτο και καλύτερο στέλεχος ο άντρας της Διαμάντως εκεί με μισθό αρκετών χιλιάδων ευρώ. Κατά τα άλλα κόπτεται η υπουργός για την αξιοκρατεία του ΑΣΕΠ.
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)