*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι γ΄φουρνιάς  (Αναγνώστηκε 204344 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος KYRINIS

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι γ΄φουρνιάς
« Απάντηση #210 στις: Απριλίου 22, 2011, 12:54:32 am »
Πράγματι, η ανάλυση του συναδέλφου svoura είναι άκρως ενδιαφέρουσα σε όλα τα επίπεδά της. Το Υπουργείο σαφώς και έχει επιτελείο που μάλλον αδαές δεν είναι ως προς τα σχέδια που σκέπτεται και εφαρμόζει.
Lasid, μπορείς να κάνεις και για τους φιλολόγους μια ανάλογη αριθμητική ανάλυση διορισμών??? :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:35:46 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Απριλίου 22, 2011, 02:21:06 am »
Πράγματι, η ανάλυση του συναδέλφου svoura είναι άκρως ενδιαφέρουσα σε όλα τα επίπεδά της. Το Υπουργείο σαφώς και έχει επιτελείο που μάλλον αδαές δεν είναι ως προς τα σχέδια που σκέπτεται και εφαρμόζει.
Lasid, μπορείς να κάνεις και για τους φιλολόγους μια ανάλογη αριθμητική ανάλυση διορισμών??? :) :) :)
Αυτό που είναι γνωστό για τους φιλόλογους είναι ότι έμειναν μόνο 36 αδιόριστοι από ΑΣΕΠ και 24 από το 40%.
Στους φιλόλογους πήραν περισσότερους από τους μισούς πέρυσι επειδή είχαν ανάγκες λόγω συνταξιοδοτήσεων.
Οι παραπάνω 60 συνολικά διορίζονται άνετα δεδομένου των πολλαπλάσιων αναπληρωτών που πήρε φέτος .

Πιστεύω ότι παρόλο που έχουμε συγχωνεύσεις στη γενική εκπαίδευση και θα ακολουθήσουν συγχωνεύσεις και στην τεχνική,  (όπου απασχολούνται επίσης φιλόλογοι) θα υπάρχουν ανάγκες για να πάρει αρκετούς από 24μηνο ή 30μηνο. Όμως, αν θεωρήσουν ότι δεν έχουν άλλες πιστώσεις για μόνιμους, (επειδή ίσως θελήσουν να τελειώσουν τους διοριστέους ΑΣΕΠ όλων των κλάδων) τότε πάλι θα δουλέψουν αρκετοί αναπληρωτές, σαφώς λιγότεροι από ότι φέτος.
Για να έχουμε μια εικόνα για το πόσο λιγότεροι θα είναι οι αναπληρωτές φιλόλογοι τη νέα σχολική χρονιά, αφαιρέστε από τον φετινό αριθμό αναπληρωτών τις θέσεις που θα καταλάβουν οι μόνιμοι του κλάδου και τις θέσεις που χάνονται λόγω συγχωνεύσεων. (Αν τις έχει υπολογίσει κανείς...γιατί είναι εντελώς ρευστά τα στοιχεία που έχουμε διαθέσιμα).

Όπως και να έχει οι φιλόλογοι είναι από τους πιο ευνοημένους κλάδους σε προσλήψεις/διορισμούς στη δευτεροβάθμια λόγω αναγκών, έπονται οι μαθηματικοί και οι φυσικοί. Για αυτό να δίνετε κουράγιο και στους υπόλοιπους που ξέρουν ότι στο δικό τους κλάδο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα! Μην ξεχνάτε να είστε πάντα αισιόδοξοι με υψηλό ηθικό και υπομονή,
επειδή αν πάθουν τα νεύρα μας από την αναμονή και την αβεβαιότητα, θα έχουν άλλοθι να μη μας διορίσουν!
Θα μας "κόψει" ο νευρολόγος στις εξετάσεις για το πιστοποιητικό υγείας!!!  ;) ;)  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2011, 02:26:17 am από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Απριλίου 22, 2011, 10:02:56 am »
Συνάδελφοι ως μαθηματικός της ΕΣΔΔ,σας λέω πως όσα λέτε παραπάνω είναι ανυπόστατα.Ο 3848/2010 δεν λέει πουθενά για κατηγορίες!Το 60-40 είναι στο σύνολο και αυτό το λέει η απόφαση 286/2010 του Εφετείου Αθηνών,αφού σας αρέσουν οι αποφάσεις.Αυτό σημαίνει πως με 1388 διορισμούς απο το 40% πέρυσι το ποσοστό έχει καλυφθεί και υπερκαλυφθει.Ολοι οι ασεπίτες είναι 1409 και το αντίστοιχο 405 είναι το940!!!Τουτέστιν:ΟΙ ΑΣΕΠΙΤΕΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (40%,24ΜΗΝΟ,30ΜΗΝΟ,ΙΔΑΧ,ΕΙΔΙΚΕΣ) ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ,ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.Καλό Πάσχα και για όσους δεν χωνεύουν πως ο διορισμός τους εξαρτάται απο την Αννούλα και μόνο,σόδα συνάδελφοι!!!

Αποσυνδεδεμένος gvardal

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Απριλίου 22, 2011, 01:22:36 pm »
Καλό Πάσχα και για όσους δεν χωνεύουν πως ο διορισμός τους εξαρτάται απο την Αννούλα και μόνο,σόδα συνάδελφοι!!!

Θα σε απογοητεύσω λίγο, αλλά ΑΣΕΠίτης είμαι και εγώ απλά τυχαίνει να μην έχω περάσει λοβοτομή, ώστε να θεωρώ όλους τους συναδέλφους μου εχθρούς και να νομίζω ότι όλο το σύμπαν συνωμοτεί γύρω μου. Το μόνο στο οποίο έχεις δίκιο είναι για τα βύσματα από ΟΑΕΔ, ΟΤΕΚ, κλπ.,από τη μία όμως δεν είναι έτσι η πλειοψηφία και απότην άλλη δυστυχώς αυτοί έχουν ήδη διοριστεί στη συντριπτική τους πλειοψηφία από πέρισυ. Με μπέρδεψες όμως. Νομικό είναι το θέμα τελικά ή ηθικό;

Την ώρα που πρέπει να συσπειρωθούμε κάθεσαι εδώ και τόσες μέρες και ουρλιάζεις ότι δεν πρέπει να έχουμε αλλυλεγγύη μεταξύ μας χρησιμοποιώντας αστεία νομικίστικα επιχειρήματα(η απόφαση που επικαλείσε προφανώς και αναφέρεται στην καταστρατήγηση της αναλογίας σε συγκεκριμένο κλάδο-τους φιλόλογους), κάνοντας γενικέυσεις(όλοι οι άλλοι είναι βύσματα) και εξυφαίνοντας σενάρια συνομωσίας(τα βρήκε η ΠΕΑΕ με την Αννούλα για να μη μας διορίσουν). Και όλα αυτά για να προτείνεις να πάμε σε ακίνδυνες δικαστικές προσφυγές, τις οποίες έχουμε ήδη κάνει και οι οποίες θα τελεσιδικήσουν μετά απο πολλά χρόνια.Ειλικρινά αν δεν ήξερα ότι οι υπάληλοι του υπουργείου είναι απίθανο να χτυπάνε τέτοιες υπερωρίες θα έλεγα ότι σε έχει βάλει η Αννούλα να τα γράφεις (είδες που μπορώ και εγώ να φτιάξω σενάρια συνομωσίας άμα θέλω;).
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2011, 01:26:03 pm από svouras »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:35:46 »

Αποσυνδεδεμένος KYRINIS

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Απριλίου 22, 2011, 07:37:06 pm »
Αυτό που είναι γνωστό για τους φιλόλογους είναι ότι έμειναν μόνο 36 αδιόριστοι από ΑΣΕΠ και 24 από το 40%.
Στους φιλόλογους πήραν περισσότερους από τους μισούς πέρυσι επειδή είχαν ανάγκες λόγω συνταξιοδοτήσεων.
Οι παραπάνω 60 συνολικά διορίζονται άνετα δεδομένου των πολλαπλάσιων αναπληρωτών που πήρε φέτος .

Πιστεύω ότι παρόλο που έχουμε συγχωνεύσεις στη γενική εκπαίδευση και θα ακολουθήσουν συγχωνεύσεις και στην τεχνική,  (όπου απασχολούνται επίσης φιλόλογοι) θα υπάρχουν ανάγκες για να πάρει αρκετούς από 24μηνο ή 30μηνο. Όμως, αν θεωρήσουν ότι δεν έχουν άλλες πιστώσεις για μόνιμους, (επειδή ίσως θελήσουν να τελειώσουν τους διοριστέους ΑΣΕΠ όλων των κλάδων) τότε πάλι θα δουλέψουν αρκετοί αναπληρωτές, σαφώς λιγότεροι από ότι φέτος.
Για να έχουμε μια εικόνα για το πόσο λιγότεροι θα είναι οι αναπληρωτές φιλόλογοι τη νέα σχολική χρονιά, αφαιρέστε από τον φετινό αριθμό αναπληρωτών τις θέσεις που θα καταλάβουν οι μόνιμοι του κλάδου και τις θέσεις που χάνονται λόγω συγχωνεύσεων. (Αν τις έχει υπολογίσει κανείς...γιατί είναι εντελώς ρευστά τα στοιχεία που έχουμε διαθέσιμα).

Όπως και να έχει οι φιλόλογοι είναι από τους πιο ευνοημένους κλάδους σε προσλήψεις/διορισμούς στη δευτεροβάθμια λόγω αναγκών, έπονται οι μαθηματικοί και οι φυσικοί. Για αυτό να δίνετε κουράγιο και στους υπόλοιπους που ξέρουν ότι στο δικό τους κλάδο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα! Μην ξεχνάτε να είστε πάντα αισιόδοξοι με υψηλό ηθικό και υπομονή,
επειδή αν πάθουν τα νεύρα μας από την αναμονή και την αβεβαιότητα, θα έχουν άλλοθι να μη μας διορίσουν!
Θα μας "κόψει" ο νευρολόγος στις εξετάσεις για το πιστοποιητικό υγείας!!!  ;) ;)  ;)

Ναι, κι εγώ πιστεύω ότι το 60-40 (60 άτομα) θα διοριστεί φέτος, όπως και αρκετοί 24μηνίτες. Σίγουρα οι συγχωνεύσεις θα επηρεάσουν, όπως και οι συνταξιοδοτήσεις όμως, που αναμένονται και φέτος αρκετές.
Όσο για την υπομονή, από Νοέμβριο του 2009 που έγιναν οι πρώτες άτυπες δηλώσεις της  ακατανόμαστης μέχρι και σήμερα, καλά κρατεί - αλλά όχι για πολύ... 

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Απριλίου 23, 2011, 12:22:43 pm »
-
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 30, 2011, 04:07:22 pm από alceste »

Αποσυνδεδεμένος larjohn

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Απριλίου 29, 2011, 08:24:33 pm »
Στο εξώφυλλο της

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Απριλίου 29, 2011, 09:13:45 pm »
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #218 στις: Απριλίου 29, 2011, 11:36:39 pm »
Όσες και να είναι οι φετινές συνταξιοδοτήσεις οι προσλήψεις θα γίνουν με βάση τις περσινές (εως 31-12-2010)

Αποσυνδεδεμένος chris75

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Απριλίου 30, 2011, 12:21:12 am »
Όσες και να είναι οι φετινές συνταξιοδοτήσεις οι προσλήψεις θα γίνουν με βάση τις περσινές (εως 31-12-2010)

Και, θα συμπλήρωνα εγώ,με βάση το αν θα χρεοκοπήσει ή όχι η χώρα ή αν θα οδηγηθεί σε αναγκαστική ή οικειοθελή αναδιάρθρωση μετά κουράς(κοινώς κουρέματος!!!).

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Μαΐου 12, 2011, 02:16:53 pm »
Τι λεει ο Σαμαρας σημερα στο Ζαππειο 2;;Προτεινει παγωμα προσληψεων για 3 χρονια στο δημοσιο.Ωραια...Και τα βυσματα θα μας κοροιδευουν απο μεσα..

Αποσυνδεδεμένος kyriakh

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Μαΐου 12, 2011, 03:49:58 pm »
Τι λεει ο Σαμαρας σημερα στο Ζαππειο 2;;Προτεινει παγωμα προσληψεων για 3 χρονια στο δημοσιο.Ωραια...Και τα βυσματα θα μας κοροιδευουν απο μεσα..

Τον  Αυγουστο  του 2010  η μονη  απο το 40%  με  προυπηρεσια και απο τον ΟΑΕΔ  στον κλαδο μας ήμουν  εγω. Έχεις κανενα στοιχειο  που να  αποδεικνύει οτι εχω βύσμα  ή χρωστάω χαρη σε κανεναν κ........΄;Πολυ περισσοτερη  αξιοπρεπεια εχω απο ολους  οσους συκοφαντουν και  με πρωτοφανη κακια μιλανε  για  βυσματα. Πότε  θα καταλαβετε οτι επειδη εγιναν λιγοι διορισμοι γι'αυτο βρεθηκατε απ΄'εξω; Εγω παντως  δεν προκειται ουτε να κοροιδεψω κανεναν οπως λες  γιατι  δεν  ειναι ο τυπος μου και  απο αγωνα  ξερω καλα. Είπα  οτι δε θα απαντησω ξανα σ'αυτο το θεμα  αλλα μιας  και φωτογραφιζεις  εμενα  θα σε  παρακαλεσω να ανακαλεσεις  .Respectieusement

Αποσυνδεδεμένος spasiklaki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Μαΐου 12, 2011, 09:38:58 pm »
Δε μας λες ρε κοπελιά την προϋπηρεσία στον ΟΑΕΔ πώς την απέκτησες και προσγειώθηκες στους πίνακες μπροστά μας; Μέσω ΑΣΕΠ δε νομίζω. Εμείς στο ΥΠΕΠΘ όλοι οι ωρομίσθιοι τόσα χρόνια μπήκαμε στους πίνακες κατόπιν ΑΣΕΠ, στον ΟΑΕΔ πώς καταρτίζονταν άραγε οι πίνακες;
Άσε λοιπόν τους διοριστέους στον πόνο τους γιατί ναι μεν οι διορισμοί είναι λίγοι αλλά πέφτουν και διάφοροι αλεξιπτωτιστές και τις κάνουν λιγότερες. Κάτσε τώρα εκεί που βολεύτηκες και άσε την υπεράσπιση της αξιοκρατίας, την υπερασπίστηκε ο ΟΑΕΔ και το υπουργείο εργασίας ...
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Μαΐου 12, 2011, 10:46:37 pm »
Επιτέλους συνάδελφοι,ξυπνήσατε σχετικά με τα βύσματα του ΟΑΕΔ.Αλλά να τους πάτε και δικαστικά,για να μην βγαίνει το κάθε βύσμα να μιλάει για δίκαιο διορισμό!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)