0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lasid στις Ιουνίου 06, 2011, 06:00:42 pmΠαράθεση από: stathis4 στις Ιουνίου 06, 2011, 05:49:53 pmΟσοι ειναι μονιμοι εχουν ασφαλιση του δημοσιου. Οσοι ειναι αοριστου εχουν ικα. Αρα ειναι δυντατον να εισαι στο ικα (αν θεωρησουμε οτι ειναι υποχρεωτικο να μπεις εκει) και να σαι μονιμος?Ακριβως επειδη δωσαμε με αυτη την προοπτικη ΑΣΕΠ δε θα πρεπει να το δεχθουμε (αν ισχυει).Οι καθηγητές προσλαμβάνονται ως αορίστου για τα πρώτα δύο χρόνια και μόλις συμπληρώσουν τον δεύτερο χρόνο μονιμοποιούνται. Περίπλοκο το ζήτημα και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου παιδείας δε δίνει διευκρινίσεις.Εγώ ως νεοδιόριστη δηλαδή, είμαι αορίστου χρόνου με ασφάλιση στον ΟΠΑΔ; Νόμιζα οτι αορίστου ήταν μόνο όσοι είχαν ασφάλιση στο ΙΚΑ.
Παράθεση από: stathis4 στις Ιουνίου 06, 2011, 05:49:53 pmΟσοι ειναι μονιμοι εχουν ασφαλιση του δημοσιου. Οσοι ειναι αοριστου εχουν ικα. Αρα ειναι δυντατον να εισαι στο ικα (αν θεωρησουμε οτι ειναι υποχρεωτικο να μπεις εκει) και να σαι μονιμος?Ακριβως επειδη δωσαμε με αυτη την προοπτικη ΑΣΕΠ δε θα πρεπει να το δεχθουμε (αν ισχυει).Οι καθηγητές προσλαμβάνονται ως αορίστου για τα πρώτα δύο χρόνια και μόλις συμπληρώσουν τον δεύτερο χρόνο μονιμοποιούνται. Περίπλοκο το ζήτημα και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου παιδείας δε δίνει διευκρινίσεις.
Οσοι ειναι μονιμοι εχουν ασφαλιση του δημοσιου. Οσοι ειναι αοριστου εχουν ικα. Αρα ειναι δυντατον να εισαι στο ικα (αν θεωρησουμε οτι ειναι υποχρεωτικο να μπεις εκει) και να σαι μονιμος?Ακριβως επειδη δωσαμε με αυτη την προοπτικη ΑΣΕΠ δε θα πρεπει να το δεχθουμε (αν ισχυει).
Συναδελφε καθε πραμα στο καιρο του! Απλα μου περασε η σκεψη οτι εφοσον θα ειμαι με ικα δεν θα μαι και μονιμος, γιατι δεν εχω δει μονιμο με ικα.Καποιοι λενε οτι θα μαθουμε μεσα στον ιουνιο τον αριθμο των διορισμων. Αλλα παραδοσιακα το μαθαινεις τελευταια στιγμη...
καλημέρα..μπορεί να φανώ κακεντρεχής... αλλά λεω...να δούμε πρώτα αν θα μας πάρουνε...και μετά τον ασφαλιστικό φορέα?αν μας πάρουν..... λέμε τωρα...ξεκινάει ενα μικρο κυνηγητό χρονου να παρουσιαστείς όπου στο δι@ολο ειναι να βρεις σπίτι κτλπνα κάνεις εξετάσεις ιατρικές να κάνεις τα ΠΕΚ δλδ πριν 2 χρονια τα πεκ έγιναν στο καπάκι με την ανακοίνωση διορισμών και τελείωσαν αρχές σεπτεμβρηφέτος έγιναν κατα την διάρκεια του χρόνουνα κάνεις ενα σκασμό γραφειοκρατικά φακέλους και μισθοδοσίεςτότε σου λενε..π.χ αν εισαι ικα πρεπει να κανεις διαγραφή για να μπεις στον οππαδτωρα αν δεν το πουν παραμενεις στο ικαόπως και να εχει οταν φταση η ωρα θα μας πουν...το πρώτο σε σειρά και πρώτη απορία για λύση είναι αν μας πάρουν...
Εδώ συζητάμε στο pde πολλούς μήνες πριν πότε θα γίνει ο επόμενος ΑΣΕΠ χωρίς να έχουμε και πολλές πληροφορίες και μια μικρή αναφορά στο ταμείο ασφάλισής μας όταν με το καλό διοριστούμε θα μας ενοχλήσει;
Μάλιστα φέτος δεν έχουν πρόθεση να βγάλουν την προκήρυξη για τους μόνιμους διορισμούς αρχές Αυγούστου, όπως πέρυσι. Ακούστηκε ότι θα μάθουμε μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Άλλο ένα θερμό καλοκαίρι από κάθε άποψη...
Το διάβασα κάποια στιγμή στο ίντερνετ αλλά δε θυμάμαι που, για αυτό ήμουν είπα αόριστα ακούστηκε.Ανέφερε το κείμενο ότι θα αργήσουν να βγάλουν την προκήρυξη των μόνιμων διορισμών επειδή θέλουν πρώτα να δουν τι θα γίνει με τις συνταξιοδοτήσεις. Εξάλλου ακόμα δεν έγινε τίποτα και με τις αποσπάσεις, οι οποίες προηγούνται των διορισμών! Όλα φαίνεται να έχουν μια καθυστέρηση... Παίζουν με τα νεύρα μας.Αφού στο τέλος αν διοριστώ, θα χαρώ ξανά τόσο πολύ, όπως όταν έμαθα ότι είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ.
παιδια να ρωτησω κατι που δεν καταλαβαινω....λεει πως οι προσλήψεις γινονται εμ βαση τις περσινες αποχωρήσεις....περυσι ξερουμε πόσοι φυγανε....αρα τι νόημα εχει να δουνε πόσοι θα φφυγουν??