0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να εκφρασω και γω την καχυποψια μου. Αυτη η επιλογη στην αιτηση των αναπληρωτων οτι δεν επιθυμω να προσληφθω ως αναπληρωτης αλλα υποβαλλω το παρον μονο για ενταξη στους πινακες διορισμων δε μου φαινεται αθωα. Μηπως θελουν να δουν ποσοι ειναι διατεθημενοι να συμβιβαστουν με τα ψιχουλα της αναπληρωσης για ακομη μια χρονια αντι κανονικου διορισμου; Θα μας τρελανουν!
θυμαστε περσι ποτε ζητησαν να παρουσιαστουν οι μονιμοι;αν θυμαμαι καλα αμεσως μετα τον 15αυγουστο ηταν;
Παράθεση από: arty76 στις Ιουλίου 09, 2011, 11:29:37 pmΝα εκφρασω και γω την καχυποψια μου. Αυτη η επιλογη στην αιτηση των αναπληρωτων οτι δεν επιθυμω να προσληφθω ως αναπληρωτης αλλα υποβαλλω το παρον μονο για ενταξη στους πινακες διορισμων δε μου φαινεται αθωα. Μηπως θελουν να δουν ποσοι ειναι διατεθημενοι να συμβιβαστουν με τα ψιχουλα της αναπληρωσης για ακομη μια χρονια αντι κανονικου διορισμου; Θα μας τρελανουν!Αυτό αφορά όσους είναι να διοριστούν με προυπηρεσία..Οι διοριστέοι γ' φουρνιάς δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν χαρτιά για αναπληρωτές-αν και δε θα ήταν συνετό, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα τους διορίσει όλους τους εναπομείναντες φέτος.