0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για το λόγο αυτό ζητούμε την ανάκληση όλων των διορισμών του 2009 και του 2010 οι οποίοι συντελέσθηκαν χωρίς τη μεσολάβηση του ΑΣΕΠ και επειδή η αντισυνταγματική συμπεριφορά τελεί σε πλήρη γνώση των υπευθύνων του Υπουργείου Παιδείας εκτός από παράλειψη οφειλομένων νόμιμων ενεργειών στοιχειοθετεί και παράβαση καθήκοντος και για τους επόμενους λόγους.
Παράθεση από: phoebe1 στις Αυγούστου 04, 2011, 03:23:27 pmΓια το λόγο αυτό ζητούμε την ανάκληση όλων των διορισμών του 2009 και του 2010 οι οποίοι συντελέσθηκαν χωρίς τη μεσολάβηση του ΑΣΕΠ και επειδή η αντισυνταγματική συμπεριφορά τελεί σε πλήρη γνώση των υπευθύνων του Υπουργείου Παιδείας εκτός από παράλειψη οφειλομένων νόμιμων ενεργειών στοιχειοθετεί και παράβαση καθήκοντος και για τους επόμενους λόγους.Έχω διοριστεί με ΑΣΕΠ, αλλά αυτή η κίνηση, θα το πω ξεκάθαρα, είναι ντροπιαστική! Δηλαδή οι εχθροί σας είναι οι συνάδελφοί σας; Τι θα κερδίσετε αν ανακληθούν οι διορισμοί αυτοί; Να ψοφήσει η κατσίκα και του γείτονα αφού ψόφησε και η δικιά μας; Θα πω ευθαρσώς την άποψή μου, καλώς διορίστηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είχαν δώσει 2-3 φορές ΑΣΕΠ και χάρη σε αυτά τα μόρια όργωσαν όλη την Ελλάδα μέχρι να διοριστούν! Το ότι μέσα σε αυτούς υπήρχε κι ένα μικρό ποσοστό που εκμεταλλεύτηκε τις διασυνδέσεις του και με ΠΔΣ, ωρομισθίες κτλ έφτασε να μαζέψει τα απαραίτητα μόρια και να αναρριχηθεί στο 40% δε μου λέει τίποτα. Όπως δε μου λέει τίποτα το ότι ήμουν εγώ επιτυχών-διοριστέος του ΑΣΕΠ, με δυο λανθασμένες απαντήσεις παραπάνω ή με μια χειρότερη βαθμολογία στη διδακτική θα ήταν κάποιος άλλος διοριστέος στη θέση μου. Και λοιπόν; Αν θέλετε να τα βάλετε με κάποιον, βάλτε τα με το υπουργείο παιδείας, την κυβέρνηση, την τρόικα! Αφήστε τους υπόλοιπους συναδέλφους στην "ησυχία" τους.
Μπραβο συναδελφε.για παραδειγμα εγω δεν διοριστηκα για 15 ατομα στο ασεπ.απλως δεν ημουν κ τοσο τυχερος δεδομενου οτι τελευταια στιγμη εσβησα 1 απαντηση η καποιος συναδελφος ετυχε να εχει μεγαλυτερο βαθμο πτυχιου απο εμενα.
Παράθεση από: κων/νος Αντωνοπουλος στις Αυγούστου 04, 2011, 05:18:07 pmΜπραβο συναδελφε.για παραδειγμα εγω δεν διοριστηκα για 15 ατομα στο ασεπ.απλως δεν ημουν κ τοσο τυχερος δεδομενου οτι τελευταια στιγμη εσβησα 1 απαντηση η καποιος συναδελφος ετυχε να εχει μεγαλυτερο βαθμο πτυχιου απο εμενα.Χωρίς να κρίνω την κίνηση αυτή, έχω την εντύπωση ωστόσο ότι δε στρέφεται σε όσους έχουν διοριστεί έχοντας επιτυχία σε ΑΣΕΠ (24μηνο), αλλά σε όσους δεν έχουν.