0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γ Μεσσηνίας κανείς;;;;;
Παράθεση από: iex στις Αυγούστου 12, 2010, 06:51:32 pmΚαληπέρα Δ Δωδεκανήσου το σκεφτομαι αν θα πάω... Ειναι πολύ μακριά... ΑπογοητεύτηκαΑν δεν πας χάνεις το διορισμό σου και ποιος ξέρει τι έρχεται στο μέλλον....Είσαι πε70???
Καληπέρα Δ Δωδεκανήσου το σκεφτομαι αν θα πάω... Ειναι πολύ μακριά... Απογοητεύτηκα
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 12, 2010, 05:57:19 pmΔ' Δωδεκανήσου. Ούτε που το είχα δηλώσει. Πιο μακρυά δεν μπορούσαν να με στείλουν?Αυτή είναι η τιμωρία των ΑΣΕΠιτών. Άλλος για Δ'Δωδεκανήσου; Να φτιάξουμε και ένα γκρουπάκι ρε παιδιά.
Δ' Δωδεκανήσου. Ούτε που το είχα δηλώσει. Πιο μακρυά δεν μπορούσαν να με στείλουν?
To ξέρω, αλλά ακόμα το σκέφτομαι
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Joanna Bear ΠΕ06. Δεν έχω αυτοκίνητο, όποτε αναγκαστικά θα προτιμήσω κέντρο. Την τοποθέτηση δεν την ξέρω.Φαντάζομαι ότι θα την ξέρω μετά τις 25 που λήγει και η προθεσμία θα μας πούνε. Στο κέντρο του Ηρακλείου τα σπίτια είναι καλά; Οικονομικά σπίτια μπορείς να βρεις;
Παράθεση από: magda στις Αυγούστου 12, 2010, 06:55:07 pmΠαράθεση από: iex στις Αυγούστου 12, 2010, 06:51:32 pmΚαληπέρα Δ Δωδεκανήσου το σκεφτομαι αν θα πάω... Ειναι πολύ μακριά... ΑπογοητεύτηκαΑν δεν πας χάνεις το διορισμό σου και ποιος ξέρει τι έρχεται στο μέλλον....Είσαι πε70???To ξέρω, αλλά ακόμα το σκέφτομαι
Απαράδεκτο από Κέρκυρα να σε στέλνουν
Παράθεση από: iex στις Αυγούστου 12, 2010, 07:25:08 pmTo ξέρω, αλλά ακόμα το σκέφτομαι
Παράθεση από: eva92 στις Αυγούστου 12, 2010, 07:14:19 pmΓ Μεσσηνίας κανείς;;;;; Πάντως οι Ασεπίτες δύσκολα θα μπορούσαμε να έχουμε προβλέψει τις τελικές μας τοποθετήσεις... Eva μου, δε θα βρεθούμε ούτε στη Λήμνο, ούτε στην Εύβοια. Σου εύχομαι πάντως ό,τι καλύτερο. Δες μήπως μπορείς να βρεις πληροφορίες σε παλαιότερα topics
πε2 ειμαι