0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
2ον ποσες πιθανοτητες υπαρχουν στο περιπου να με καλεσουν?υποθετικα παντα μιλωντας και βαση της οποιας πληροφορησης τυχον εχει καποιος απο εσας?
3ον να το κανω πιο συγκεκριμενο και να υποθεσουμε οτι δεν θα κανω τα χαρτια μου για νομο θεσσαλονικης απο οπου ειμαι(μου ειπαν οτι ειναι απιθανο να με καλεσουν εστω και σαν ωρομισθιο) και εστω οτι τα κανω στα περιφημα νησια του αιγαιου οπου ειναι πιο ευκολο να με παρουν.τα περιφημα δυσπροσιτα-ετσι μου ειπανε.απο οσο εχω πληροφορηθει ΜΟΝΟ για μια περιφερεια μπορω να κανω τα χαρτια μου ουτως η αλλως
4ον-α υσχειει οτι οι ωρομισθιοι πληρωνονται καθε 3-4 μηνες η και περισοτερο?δηλαδη εστω και αυτα τα ψιχουλα δεν θα τα παιρνουμε στην ωρα μας?
5ον εστω οτι τα καταφερα ... με καλεσαν...βρηκα και μια δουλεια για την επιβιωση...ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να γινω τουλαχιστον αναπληρωτης-αρα και 10 μισθους των 1200 ευρο- αρα και ενας βραχνας=η επιβιωση τουλαχιστον λυνεται(προυποθεσεις *ειναι να κανεις τουλαχιστον 2 χρονια ας πουμε σαν ωρομισθιος?*ειναι να μαζεψεις τα "χ" μορια?.*για μονιμος διαβασα οτι αν συμπληρωσεις 30 μηνες προυπηρεσια τοτε διοριζεσαι.αν ειναι ετσι ΤΙ 30 μηνες? 2,5 ετη Η περιπου 4 οχταμηνα διδασκαλιας δηλαδη καπου 4 ετη?
6ον αν με καλεσουν και παω και δουλεψω για ενα χρονο...ειναι αρκετα πιθανο να ΜΗΝ με ξανακαλεσουν την αλλη χρονια στο ΙΔΙΟ μερος η σε κανενα αλλο οποτε αντε φτου και απ την αρχη?υπαρχει δηλαδη ΟΡΑΜΑ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ αν ακολουθησω την λογικη του ωρομισθιου η αβεβαιοτητα ακομα και ετσι?
7ον αν με καλεσουν καπου και για τον "χ" λογο δεν παω αυτο ξερω οτι σημαινει ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ απο τον εν λογω πινακα για τα επομενα 2 χρονια σωστα?επηρεαζει αυτη η αποφαση μου και οι συνεπειες της(αποκλεισμος μου απο τον πινακα ωρομισθιων κ αναπληρωτων μηδενικης προυπηρεσιας) ΤΥΧΟΝ επιτυχια μου στον επεικημενο διαγωνισμο του ασεπ?δηλαδη εστω οτι περασα με τον ασεπ τον νοεμβρη 2006-ονειρα κανω ,αυτο δεν εχει καμια σχεση με το οτι δεν πηγα ωρομισθιος ενω με καλεσανε?
Aνανεώθηκαν οι πίνακες στο E-AITISI!!!ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 31/5/2006
Παράθεση από: ARAGKORN στις Μαΐου 30, 2006, 12:01:42 pmAνανεώθηκαν οι πίνακες στο E-AITISI!!!ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 31/5/2006Με τη φετινή προϋπηρεσία;
???Ποιοι ακριβώς πίνακες ανανεώθηκαν,ρε παιδιά,γιατί εγώ το δικό μας το βρίσκω ίδιο?
Γιατί μα μη γράφουμε σε greeklish(ούτε τόνοι, ούτε ορθογραφία κτλ); Εγώ πολλές φορές δε γράφω επειδή βαριέμαι να γράψω σε ελληνικά!!