0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ "ΕΧΩ ΚΕΝΑ" . ΕΧΩ 18 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΡΙΑ. ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ 40% ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ; ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΦΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ! ΔΗΛΩΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΔΗΛΩΝΩ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΠΕΛΑΓΩΣΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
αν κινούνταν ατομικα η ταριφα ειναι 1500-1800 ευρωμας εχουν παρει τα σωβρακα μεχρι τωρα με τις περικοπες τους και εμεις στην απαθεια (πριν λιγο καιρο βρηκαν χρηματα να επιδοτήσουν τα κομματα) η εκπαιδευση ειναι δευτερευουσα αναγκη γι αυτους..
Παράθεση από: MAKRA στις Αυγούστου 20, 2010, 11:58:26 pmKΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ "ΕΧΩ ΚΕΝΑ" . ΕΧΩ 18 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΡΙΑ. ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ 40% ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ; ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΦΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ! ΔΗΛΩΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΔΗΛΩΝΩ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΠΕΛΑΓΩΣΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩμε 18 και κάτι μόρια δεν είσαι στα 200 άτομα που είναι το 40% ΄θα διοριζόσουν του χρόνου επομένως δε χρειάζεται αίτηση για το υπουργείο.παρόλαυτα δήλωσε συμμετοχή στο www.exetaseis-asep.com και να παρακολουθείς τις εξελίξεις γιατί ο δικηγόρος μας είπε ότι ίσως να μπορούν να προσφύγουν΄και άτομα με 18 και κάτι μόρια.αυτό θα το ξέρουμε από 26 αυγούστου και μετά που θα δούμε το δικηγόρο. αν μπορείς στείλε μου τα στοιχεία σου σε προσωπικό μήνυμα για να σε βάλω στη λίστα των νηπιαγωγών και να δούμε τι θα κάνουμε
Παράθεση από: baboulino στις Αυγούστου 21, 2010, 01:10:18 pmΠαράθεση από: MAKRA στις Αυγούστου 20, 2010, 11:58:26 pmKΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ "ΕΧΩ ΚΕΝΑ" . ΕΧΩ 18 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΡΙΑ. ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ 40% ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ; ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΦΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ! ΔΗΛΩΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΔΗΛΩΝΩ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΠΕΛΑΓΩΣΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩμε 18 και κάτι μόρια δεν είσαι στα 200 άτομα που είναι το 40% ΄θα διοριζόσουν του χρόνου επομένως δε χρειάζεται αίτηση για το υπουργείο.παρόλαυτα δήλωσε συμμετοχή στο www.exetaseis-asep.com και να παρακολουθείς τις εξελίξεις γιατί ο δικηγόρος μας είπε ότι ίσως να μπορούν να προσφύγουν΄και άτομα με 18 και κάτι μόρια.αυτό θα το ξέρουμε από 26 αυγούστου και μετά που θα δούμε το δικηγόρο. αν μπορείς στείλε μου τα στοιχεία σου σε προσωπικό μήνυμα για να σε βάλω στη λίστα των νηπιαγωγών και να δούμε τι θα κάνουμεΤην ίδια απορία έχω και εγώ. Κοντά στα 19 μόρια να στείλω αίτηση ή αφορά άτομα με περισσότερα; Ενημέρωσε μας...
MAKRA ,Lia , Baboulino δικαιωμα στην προσφυγη συμφωνα με τον δικηγορο εχουν ολοι οσοι κατοχυρωναν διορισμο με βαση τα περσυνα δεδομενα. Δηλαδη η τελευτεα νηπιαγωγος στο 40% που διοριστηκε ειχε 18,3 μορια επομενως οσοι φετος εχουν απο 18,3 εχουν δικαιωμα να προσφυγουν και να διεκδικησουν διορισμο. Γι'αυτο ακομη και αυριο προλαβαινετε να στειλετε αιτηση διορισμου οπως προτεινει η συντονιστικη επιτροπη διοριστεων.