0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tέλεια ιδέα!!! Μπορούμε να δημιουργήσουμε group του τύπου 40+ αδιοόριστοι παντρεμένοι με παιδιά! 40+ αδιόριστοι στο ράφι! 40+ αδιόριστοι διαζευγμένοι! 30+ αδιόριστοι νέοι γονείς! 30+ αδιόριστοι single parents! 30+ αδιόριστοι με καημό "εγώ πότε θα γίνω μάνα;"
πανο,δεν υπαρχουν λογια να περιγραψουν την κατασταση μας,εγω απλα προσπαθω τους τελευταιους μηνες να μη βουλιαξω στην καταθλιψη,να μη με τσακισει η χωρα μου,αν ειχα τα κοτσια θα εφευγα για εξωτερικο,μας ευχομαι τουλαχιστον να εχουμε δυναμη και να μη χασουμε την υγεια μας......
37 χρονων4 επιτυχιες ΑΣΕΠεγκλωβισμενη οπως ειπες...
Παράθεση από: mariael στις Αυγούστου 13, 2010, 01:42:13 pmπανο,δεν υπαρχουν λογια να περιγραψουν την κατασταση μας,εγω απλα προσπαθω τους τελευταιους μηνες να μη βουλιαξω στην καταθλιψη,να μη με τσακισει η χωρα μου,αν ειχα τα κοτσια θα εφευγα για εξωτερικο,μας ευχομαι τουλαχιστον να εχουμε δυναμη και να μη χασουμε την υγεια μας......Εγώ ήρθα από το εξωτερικό. Αν ήμουν νεώτερος, (25 - 35 ) θα ξαναπήγαινα! Δεν θέλω, όμως, να γεράσω εκεί... Εδώ θα το παλέψουμε, με νηφαλιότητα και θετική σκέψη! Αναφέρθηκα παραπάνω στην "επανένταξή μας" στην κοινωνία, επειδή πολλοί έχουμε "εθιστεί" στο κυνήγι του διορισμού! Για όσες ειδικότητες έχουν κλείσει, πρέπει να υπάρξει "απεξάρτηση" και "επανένταξη"!
40- δεν λεγεται η κατηγορια?τι πιτσιρικα? το 1996 τελειωσα.....
ειμαι σαραντα και στους πινακες εγγεγραμμενη για 8 χρονια. αυτο ειναι το δραμα που δημιουργησε η Γιαννακου το 2004 και το ολοκληρωσε η νυν υπουργος. 35-45 χρονων δουλοι του συστηματος, για να βολευτουν οι δικοι τους, αναλογα με τις συγκυριες. εχω προυπηρεσια που δεν προσμετραται γιατι η Γιαννακου πριν δυο χρονια μας μετρησε τη μιση σε ωρομισθιους με 21 ωρες. για αυτα τα 2 μορια μενω απεξω μια ανασα απο το διορισμο.η κορη μου ειναι 2ετης στην ιατρικη και εγω ακομα αναπληρωτης. επιτυχων στον ασεπ 2008.εχω περασει τα ιδια με τον Πανο. δεν τους εμπιστευομαι πλεον. τριανταρικα πιτσιρικια χωρις εμπειρια εχουν διοριστει. καιρος για δραση...