0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
30 μόρια ΚΑΘΑΡΗΣ προυπηρεσίας???
60% ΑΣΕΠ ΚΑΙ 40% ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ . Δεν είμαι σιγουρος , κάπου 30+ ειχε ο τελευταίος . Αν βρεις το όνομα του τελευταίου διοριστέου με το 40% μπορείς να δεις τα μόριά του στον πίνακα διορισμών.
Επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ ΠΕ 02 Φιλολόγων, 25 θέσεις κάτω από τον τελευταίο διοριστέο.Αν γίνει κάποια κίνηση προσφυγής που αφορά τους επιλαχόντες ώστε να πετύχουμε να πάρουν του χρόνου από εμάς για τους συμπληρωματικούς διορισμούς ενδιαφέρομαι να συμμετέχω. Έχουμε ελπίδες όμως να καταφέρουμε κάτι;
Παράθεση από: viviantz στις Αυγούστου 13, 2010, 09:04:13 pmΕπιτυχούσα στον ΑΣΕΠ ΠΕ 02 Φιλολόγων, 25 θέσεις κάτω από τον τελευταίο διοριστέο.Αν γίνει κάποια κίνηση προσφυγής που αφορά τους επιλαχόντες ώστε να πετύχουμε να πάρουν του χρόνου από εμάς για τους συμπληρωματικούς διορισμούς ενδιαφέρομαι να συμμετέχω. Έχουμε ελπίδες όμως να καταφέρουμε κάτι;Εγώ με 715 σειρά (αν τη θυμάμαι καλά) και συμφωνώ... Ελπίζω να υπάρξει γ' φουρνιά ΑΣΕΠ. Αυτό είναι και λογικό και εφικτό πια.... Αυτό που πρέπει - επιβάλλεται να κυνηγήσουμε νομικά είναι έως το 2012 να ισχύει το ΑΣΕΠ + 24μηνο=διορισμός. Αυτή είναι η έννοια της μεταβατικής. Το κλέιδωμα των πινάκων είναι όχι μόνο απαράδεκτο αλλά και νομικά αβάσιμο...Και κάτι ακόμη: αγώνας ώστε η ρύθμιση ΑΣΕΠ + 24μηνο=διορισμός με τροπολογία στο νέο νόμο να επανέλθει....
Παράθεση από: sgrig στις Αυγούστου 13, 2010, 09:13:43 pmΠαράθεση από: viviantz στις Αυγούστου 13, 2010, 09:04:13 pmΕπιτυχούσα στον ΑΣΕΠ ΠΕ 02 Φιλολόγων, 25 θέσεις κάτω από τον τελευταίο διοριστέο.Αν γίνει κάποια κίνηση προσφυγής που αφορά τους επιλαχόντες ώστε να πετύχουμε να πάρουν του χρόνου από εμάς για τους συμπληρωματικούς διορισμούς ενδιαφέρομαι να συμμετέχω. Έχουμε ελπίδες όμως να καταφέρουμε κάτι;Εγώ με 715 σειρά (αν τη θυμάμαι καλά) και συμφωνώ... Ελπίζω να υπάρξει γ' φουρνιά ΑΣΕΠ. Αυτό είναι και λογικό και εφικτό πια.... Αυτό που πρέπει - επιβάλλεται να κυνηγήσουμε νομικά είναι έως το 2012 να ισχύει το ΑΣΕΠ + 24μηνο=διορισμός. Αυτή είναι η έννοια της μεταβατικής. Το κλέιδωμα των πινάκων είναι όχι μόνο απαράδεκτο αλλά και νομικά αβάσιμο...Και κάτι ακόμη: αγώνας ώστε η ρύθμιση ΑΣΕΠ + 24μηνο=διορισμός με τροπολογία στο νέο νόμο να επανέλθει....Τα όσα γράφεις για το κλείδωμα των πινακων με βρίσκουν συμφωνο. Εντελως συμπτωματικά χθές ετοιμαζα κειμενο οπου εξωγώ πως με το νόμο που ψηφισαν στέρησαν απο μας το δικαίωμα να προσθέσουμε την προυπηρεσία των δύο χρόνων μεχρι τον επόμενο ΑΣΕΠ .Θα πρεπει να οργανωθούμε με βάση αυτο το επιχειρημα. Πριν καταφυγουν σε πρόσθετους διορισμούς απο τους επιλαχόντες ας δώσουν το δικαίωμα να αθροίσουμε και την προυπηρεσία του 2010-2011 οπως άλλωστε αναμέναμε οταν μπήκαμε στην περιπέτεια της αναπλήρωσης
Συμφωνώ και εγω με το γεγονός οτι έτσι χάνονται θέσεις απο το 60% δηλαδη τους επιλαχόντες.