0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 04, 2010, 03:22:41 pmτο κουπι στη ΠΔΣ το τραβα ο καθηγητης της ΠΔΣ (που πληρωνεται καθε 5 χρονια ) οχι ο αλλος, ο...διορισμενος!! επομενως το θεμα "ψυχη" δεν τιθεται για το παιδι, αλλα για τον συναδελφο που στη προσθετη τραβα να βγαλει τα σπασμενα του αλλου (του μονιμου)μη μου πειτε πως δεν συμβαινουν ετσι, γαιτι απο ολους ΜΟΝΟ αυτο ακουω...."κυρiε, πηγα ΠΔΣ γαιτι η φιλολογος μας δεν εκανε μαθημα ή η φιλολογος μας δεν ηξερε τι της γινοταν"τα παιδια, συνεπως, δεν θα ειχαν αναγκη η ΠΔΣ.αν ο καθηγητης εκανε σωστα το μαθημα του (για χωριο μιλαμε)αλλά φωναζει ο μονιμος για να μπορει να αραξει στις πλατες του μη μονιμου....και οχι για ισες ευκαιριες!Αδυνατώ να κατανοήσω γιατί εξακολουθούμε να πέφτουμε στην παγίδα να κάνουμε διαχωρισμούς και να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Εμείς και οι άλλοι! Ποιοι είναι οι άλλοι, αυτοί που επιδιώκουμε να γίνουμε; Είναι δυνατόν ο καλός ωρομίσθιος μόλις γίνεται μόνιμος να γίνεται άχρηστος και τεμπέλης; Και ο αναπληρωτής δηλαδή είναι στο στάδιο της διάβρωσης; Μα είναι δυνατόν να σκεφτόμαστε έτσι;Υπάρχουν και οι άριστοι μόνιμοι και οι κακοί ωρομίσθιοι, όπως και το αντίθετο φυσικά. Η ευσυνειδησία και η ικανότητα δεν εξαρτάται από τη σχέση εργασίας.Όσοι έχουν μπει σε τάξη δημόσιου σχολείου γνωρίζουν ότι όσο τέλειος και να είναι ο καθηγητής του κανονικού προγράμματος, που έχει να κάνει με 25+ παιδιά και με συγκεκριμένη ύλη, πάντα θα υπάρχει κάτι περισσότερο για τον μαθητή να μάθει.Να θυμίσω ακόμα ότι οι μόνιμοι που δούλεψαν την τελευταία χρονιά ήταν ελάχιστοι, η αμοιβή τους χαμηλότερη και η πληρωμή τους ακόμα πιο καθυστερημένη.
το κουπι στη ΠΔΣ το τραβα ο καθηγητης της ΠΔΣ (που πληρωνεται καθε 5 χρονια ) οχι ο αλλος, ο...διορισμενος!! επομενως το θεμα "ψυχη" δεν τιθεται για το παιδι, αλλα για τον συναδελφο που στη προσθετη τραβα να βγαλει τα σπασμενα του αλλου (του μονιμου)μη μου πειτε πως δεν συμβαινουν ετσι, γαιτι απο ολους ΜΟΝΟ αυτο ακουω...."κυρiε, πηγα ΠΔΣ γαιτι η φιλολογος μας δεν εκανε μαθημα ή η φιλολογος μας δεν ηξερε τι της γινοταν"τα παιδια, συνεπως, δεν θα ειχαν αναγκη η ΠΔΣ.αν ο καθηγητης εκανε σωστα το μαθημα του (για χωριο μιλαμε)αλλά φωναζει ο μονιμος για να μπορει να αραξει στις πλατες του μη μονιμου....και οχι για ισες ευκαιριες!
2 σημεια : 1ον η σχεση εργασιας (και σιγουρα το ξερεις) επηρεαζει σε μεγαλο βαθμο το τροπο δουλειας.2ον,εδωσες ο ιδιος την απαντηση λεγοντας "Υπαρχουν....και το αντιθετο"γιαυτο το αντιθετο μιλησα, και ολοι περασαμε απο τα θρανια και ξερουμε. Αυτα δεν αλλαζουν.