0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: momo στις Αυγούστου 15, 2010, 11:20:34 amΠαράθεση από: dimik στις Αυγούστου 15, 2010, 02:07:56 amΜαλλον δεν διαβασες τον τιτλο του θέματος!Ημουν πολυ προσεκτικηΔιορισμοί ΟΛΩΝ των εκπαιδευτικών με υψηλη προυπηρεσια...φυσικα και οχι να διοριστουν μονο αυτοι...οχι...αλλα σε τελικη υπαρχουν γκρουπ των ΑΣΕΠιτων , του 24μηνου+ΑΣΕΠ , του 30μηνου...για το 40% δεν μιλαει κανεις...ε ας μιλησουμε εμεις....δεν θα ετρεχα στην αλλη ακρη της Ελλάδος για ωρομισθια και αναπληρωση αν μου λεγανε μετα απο τοσα χρονια ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ>>>ΤΡΑ
Παράθεση από: dimik στις Αυγούστου 15, 2010, 02:07:56 amΜαλλον δεν διαβασες τον τιτλο του θέματος!Ημουν πολυ προσεκτικηΔιορισμοί ΟΛΩΝ των εκπαιδευτικών με υψηλη προυπηρεσια...φυσικα και οχι να διοριστουν μονο αυτοι...οχι...αλλα σε τελικη υπαρχουν γκρουπ των ΑΣΕΠιτων , του 24μηνου+ΑΣΕΠ , του 30μηνου...για το 40% δεν μιλαει κανεις...ε ας μιλησουμε εμεις....δεν θα ετρεχα στην αλλη ακρη της Ελλάδος για ωρομισθια και αναπληρωση αν μου λεγανε μετα απο τοσα χρονια ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ>>>ΤΡΑ
Μαλλον δεν διαβασες τον τιτλο του θέματος!Ημουν πολυ προσεκτικηΔιορισμοί ΟΛΩΝ των εκπαιδευτικών με υψηλη προυπηρεσια...φυσικα και οχι να διοριστουν μονο αυτοι...οχι...αλλα σε τελικη υπαρχουν γκρουπ των ΑΣΕΠιτων , του 24μηνου+ΑΣΕΠ , του 30μηνου...για το 40% δεν μιλαει κανεις...ε ας μιλησουμε εμεις....δεν θα ετρεχα στην αλλη ακρη της Ελλάδος για ωρομισθια και αναπληρωση αν μου λεγανε μετα απο τοσα χρονια ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ>>>ΤΡΑ
Παράθεση από: MelG στις Αυγούστου 15, 2010, 11:47:12 amΠαράθεση από: momo στις Αυγούστου 15, 2010, 11:20:34 amΠαράθεση από: dimik στις Αυγούστου 15, 2010, 02:07:56 amΜαλλον δεν διαβασες τον τιτλο του θέματος!Ημουν πολυ προσεκτικηΔιορισμοί ΟΛΩΝ των εκπαιδευτικών με υψηλη προυπηρεσια...φυσικα και οχι να διοριστουν μονο αυτοι...οχι...αλλα σε τελικη υπαρχουν γκρουπ των ΑΣΕΠιτων , του 24μηνου+ΑΣΕΠ , του 30μηνου...για το 40% δεν μιλαει κανεις...ε ας μιλησουμε εμεις....δεν θα ετρεχα στην αλλη ακρη της Ελλάδος για ωρομισθια και αναπληρωση αν μου λεγανε μετα απο τοσα χρονια ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ>>>ΤΡΑ