0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλοι αυτοί οι υπουργοί βρέθηκαν σε αυτή τη θέση γιατί αυτός ο λαός τους εξέλεξε. Και αν δεν έχει τα κότσια να διεκδικήσει τα δικαιώματά του που τόσο κατάφωρα οι ταγοί του παραβιάζουν ε ναι... άλλη λύση δεν του μένει παρά κάθε που στον κλάδο του δε βρίσκει δουλειά να σπουδάζει κάτι άλλο ελπίζοντας να βρει κάπου αλλού. Και ποιος ξέρει, ίσως όταν ΓΕΡΆΣΕΙ να βρει δουλειά. Αλλά αυτό δεν ήταν και το νόημα του θέματος στις φετεινές πανελλήνιες εξετάσεις της έκθεσης; Και για να έχουμε εικόνα, πόσο χρονών είσαστε εσείς που αποποιείστε των διεκδικήσεων των δικαιωμάτων και προτείνετε τι; αντ` αυτού; Και ρωτώ γιατί μου δίνετε την εικόνα πολλών α-πολιτικών νέων της εποχής μας. Ξυπνήστε!!!!!!
Όχι βέβαια. Αλλά όπως προέβλεψα είσαι αρκετά μικρή για να μην καταλαβαίνεις τη σημασία των κοινωνικών αγώνων. Όσο για μένα δίνω το δικό μου αγώνα όπως και πολλοί άλλοι. Το ποιοι σπάνε τζάμια είναι άλλο θέμα και φυσικά δε θα μπω στον κόπο να το σχολιάσω. Είναι φανερό ότι δε γνωρίζεις τι θα πει κοινωνικός αγώνας και συγχέεις τις προβοκάτσιες με τις διεκδικήσεις. Καλή επιτυχία στις πανελλήνιες!
Παράθεση από: ammy στις Αυγούστου 15, 2010, 03:55:48 pm Όχι βέβαια. Αλλά όπως προέβλεψα είσαι αρκετά μικρή για να μην καταλαβαίνεις τη σημασία των κοινωνικών αγώνων. Όσο για μένα δίνω το δικό μου αγώνα όπως και πολλοί άλλοι. Το ποιοι σπάνε τζάμια είναι άλλο θέμα και φυσικά δε θα μπω στον κόπο να το σχολιάσω. Είναι φανερό ότι δε γνωρίζεις τι θα πει κοινωνικός αγώνας και συγχέεις τις προβοκάτσιες με τις διεκδικήσεις. Καλή επιτυχία στις πανελλήνιες!ευχαριστώ για το αρκετά μικρή... και για την καλή επιτυχία .πρώτον δεν είμαι υπέρ των λεγόμενων κοινωνικών αγώνων που αφορουν τα προσωπικά μου δικαιώματα. αυτές τις διεκδικήσεις δεν τις ονομάζω αγώνα. αν είχα τα κότσια να κάνω αγώνα θα πήγαινα στη σιέρα λεόνε να ψήνω κανένα καφεδάκι στους γιατρούς χωρίς σύνορα...αλλά έστω ότι συμφωνήσω με τον αγώνα αυτό και βγω μαζί σας σε πορείες και γιαουρτοπόλεμο... ποιος με εμποδίζει ταυτόχρονα να κοιτάω και λίγο ρεαλιστικά τα πράγματα στο θέμα της επαγγελματικής αποκατάστασης; eva αν δεν είχες κάνει αυτή τη προσπάθεια τώρα δε θα το μετάνοιωνες;