0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακάρι να το έπαιρνα κι εγώ απόφαση για τις πανελλήνιες, αλλά και πάλι είναι κι αυτό που είπε και κάποιος άλλος. Μέχρι να τελειώσεις, δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα συνεχίσουν να προσλαμβάνουν με τους ίδιους ρυθμούς τους δασκάλους...
ατυχούλα σε καταλαβαίνω απόλυτα.....εργάζομαι εδώ και 5 χρόνια σε φροντιστήρια ενίοτε σε ιδαίτερα και καθε χρονία άγχος και ανασφάλεια για το βιοπορισμό αλλά είναι αυτό που ήθελα πάντα να κάνω οπότε πληρωνω το τίμημα.Οι πανελλήνιες δεν είναι κακή ιδέα προκειμένου να γίνεις δασκάλα αρκεί να είσαι σιγουρη ότι σου ταιριάζει η διδασκαλία σε παιδάκια ,είναι απόφαση ζωης ,πάλι σπουδες και αντε περιμενε διορισμο αν και εφόσον τότε θα υπάρχουν οι ίδιες ευκαιρίες....είναι τι θεωρεί ο καθένας καλύτερο και τί προτιμα,αν διψας να μπεις σε σχολική τάξη ,να χεις τις σίγουρες απολαβές σου απ την άλλη μπορείς σ αυτήν τη νέα τάξη να είσαι καλός;
εγω που συνεχιζω να ελπιζω οτι θα διοριστω ως φιλολογος ειμαι λετε αιθεροβαμων???
Παράθεση από: firiki στις Αυγούστου 15, 2010, 06:49:09 pmεγω που συνεχιζω να ελπιζω οτι θα διοριστω ως φιλολογος ειμαι λετε αιθεροβαμων??? όλοι το ελπίζουμε αυτό.... δεν είπα να τα παρατήσουμε όλα για τις κατατακτήριες ή τις πανελλήνιες. αλλά ο επόμενος ασεπ αργεί και δε ξέρουμε καν σε τι θα εξεταστούμε. γιατί να μην εκμεταλλευτούμε αυτο το περιθώριο; για όσους έχουν εμπειρίες ασεπ για πε02 ξέρουν πως και δύσκολος είναι και απρόβλεπτος... εξάλλου ένα δεύτερο πτυχίο δίνει 2,5 μόρια...
συγχαρητήρια για τη προσπάθειά σου αυτή eva και καλό διορισμό. ελπίζω να σου μοιάσουμε όσοι το προσπαθήσουμε.(ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!)ammy διαφωνούμε σίγουρα, αλλά ας μη κάνουμε κουβέντα γι' αυτό, αφού δεν είναι το θέμα μας.αν μπορούν και άλλοι σα την eva να μας πουν για το παιδαγωγικό, κυρίως για τις υποχρεωτικές παρακολουθήσεις. πρέπει κάποιος να μετακομίσει έστω για ένα χρόνο; εσύ eva που έβγαλες το παιδαγωγικό; αν κάποιος ξέρει για βόλο ή φλώρινα....
Ατυχούλα καλή τύχη στην πορεία σου!Εγώ σου γράφω για να σου πω για τις πανελλήνιες!Είμαι 29,επιτυχούσα δις στον Ασέπ,με εμπειρία στα φροντιστήρια και φέτος και σε σχολείο ως ωρομίσθια(που παρεμπιμπτόντως δε συγκρίνεται ως εμπειρία με το φροντιστήριο)!Τη χρονιά του ασέπ(2009) αποφάσισα να δώσω Πανελλήνιες για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, που είναι η αρχαιολογία,καθώς εγώ έχω τελειώσει κλασικό της φιλολογίας!Έδωσα και φυσικά πέρασα με βαθμούς-αφού ο δευθυντής του σχολείου όπου έδωσα και στον οποίο δεν είχα αποκαλύψει το επαγγελμα μου μου είπε"ευτυχώς που είχαμε και εσάς και είδαμε καλούς βαθμούς στο σχολείο" ;DΈτσι πέρασα πολύ χαλαρά στη σχολή, πήρα πάσο και ως αριστευσασα εισακτέα πήρα και λάπτοπ,από το οποίο γράφω τώρα,χιχι!Φυσικά και συγγράμματα!Όλα αυτά δεν τα δικαιούσαι στις κατατακτήριες!Όπότε καταλήγω, στο ότι είναι καλύτερο από άποψη δικαιωμάτων να δώσεις Πανελλήνιες!Καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσεις!
eva εσύ τι έκανες με τις υποχρεωτικές παρακολουθήσεις; μήπως μένεις εκεί κοντά;