0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά σκέφτομαι........... Τι είναι ο Ελλήνας!!?? Μηπως μας αξίζει ότι περνάμε!!?? Αρχίσατε με ...κλάψα ενώ όλα εδειχναν πολλούς αναπληρωτές για τον κλάδο της πληροφορικής, τελικά επιβεβαιώθηκε η ένδειξη (οι αναπληρωτες που πηρε μονο σε αυτη τη φαση είναι περισσότεροι απο ΟΛΟΥΣ οσους εχει πάρει αθροιστικα απο το 2005 και μετα!!!) αλλα παρολαυτα ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ με κλάψα!!! Ημαρτον!!
Αναπληρωτές στη Σιβιτανίδειο παίρνουν καθόλου?Θα είναι στη φάση αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας?
Σ'ευχαριστώ. Υπάρχει διαφορά αν είναι κανείς αναπληρωτής σε πρωτοβάθμια αντί για δευτεροβάθμια?
Μην ανησυχείς και την Τρίτη οκ θα είναι πιστεύω επειδή έχουν κάνει λάθος και έχουν γράψει μέχρι Δευτέρα 14 (ενω την Τρίτη έχει 14). Είμαστε κανονικού ωραρίου πάντως.
Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν παρακολουθώ και πολύ τα πράγματα.Τα φετινά μόρια προϋπηρεσίας από δημοτικά κλπ θα μετράνε τελικά στους πίνακες;
Να ρωτήσω κάτι: Με πήραν αναπληρώτρια ΠΕ20 και πήγα σήμερα πρωί στην Καρδίτσα να παρουσιαστώ αλλά δε δούλευε το σύστημά τους...Έφυγα και κατά τις 12:30 επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν ότι δούλεψε το σύστημα τελικά και μου είπαν να πάω την Τρίτη να υπογράψω. Το θέμα είναι ότι από την ανακοίνωση φαίνεται ότι πρέπει να υπογράψουμε Παρασκευή ή Δευτέρα. Λέτε να μην ήξερε τιποτα η υπάλληλος και να μου πουν μετά ότι έπρεπε να πάω Δευτέρα? Μου είπε όμως ότι λόγω του προβλήματος που εμφανιστηκε το πρωτόκολλο το κράτησε και θα είναι σημερινό..Στέκει? Να ανησυχώ ή όχι?Ρώτησα αν είμαστε ΑΚω ή ΑΜΩ και μου είπαν αφού δε λέει κάτι άλλο είμαστε αναπληρωτές πλήρους ωραρίου.Έμαθε κανείς τίποτα διαφορετικό?
Παράθεση από: Cruel στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 01:28:05 pmΝα ρωτήσω κάτι γιατί δεν παρακολουθώ και πολύ τα πράγματα.Τα φετινά μόρια προϋπηρεσίας από δημοτικά κλπ θα μετράνε τελικά στους πίνακες;Όχι, θα μετρήσουν μόνο αν πιάσεις τη βάση στον επόμενο ΑΣΕΠ. Του χρόνου θα έχεις τα ίδια μόρια είτε δουλέψεις φέτος είτε όχι