*

Αποστολέας Θέμα: ιδιαίτερα και αποδείξεις παροχής υπηρεσιών  (Αναγνώστηκε 56863 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mariliak

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ιδιαίτερα και αποδείξεις παροχής υπηρεσιών
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 11:17:43 pm »
Και καλά θα του κάνουν.

Συμφωνώ!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:26:33 »

Αποσυνδεδεμένος john-πε06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 11:28:15 pm »
Συμφωνώ!!
Νά'ταν η ζήλια ψώρα...
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...
Χαιρέτα μου το πλάτανο...
Αυτά τα τρία(και όχι μόνο αυτά...)σας εκφράζουν απόλυτα...
ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ!

Αποσυνδεδεμένος Isla

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 11:42:08 pm »
Από πότε η απόρριψη παράνομων συμπεριφορών δικαιολογείται με τη ζήλεια-ψώρα;

Γι' αυτό φτάσαμε στα χάλια που φτάσαμε ως χώρα, γιατί τους παραβάτες αντί να τους καταγγέλουμε, τους λέμε μπράβο.

Με ποια δικαιολογία κάνει διορισμένος καθηγητής ιδιαίτερο μάθημα σε μαθητές του; Και παράνομο είναι αλλά και ανήθικο.

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 11:49:46 pm »
Για τους διορισμένους θεωρώ απαράδεκτο το να κάνουν ιδιαίτερα σε μαθητές τους και να δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού μέσα στην τάξη! Τώρα, αν κάνει το παιδί του γνωστού ή κάποιου φίλου του ξαδέρφου του κλπ, που δεν πηγαίνει και στο δικό του σχολείο, δεν τρέχει κάτι κατά την άποψή μου.
 Όσον αφορά για τους αδιόριστους (που ως γνωστόν είναι με μπλοκάκι) θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει έστω ένα ελάχιστο αφορολόγητα ή αν φορολογούνται από το πρώτο ευρώ. Αν πάρω την απάντηση, θα πω την άποψή μου!  ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:26:33 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 11:58:14 pm »
Από πότε η απόρριψη παράνομων συμπεριφορών δικαιολογείται με τη ζήλεια-ψώρα;

Γι' αυτό φτάσαμε στα χάλια που φτάσαμε ως χώρα, γιατί τους παραβάτες αντί να τους καταγγέλουμε, τους λέμε μπράβο.

Με ποια δικαιολογία κάνει διορισμένος καθηγητής ιδιαίτερο μάθημα σε μαθητές του; Και παράνομο είναι αλλά και ανήθικο.
Ναι,ενώ εσείς που δεν είστε διορισμένοι,είστε νόμιμοι??Κόβετε απόδειξη?Πληρώνετε φόρο?Άντε απο δω ρε ψευτονομιμόφρονες!!Θα μας κάνετε και μαθήματα ηθικής βραδιάτικα...Εσείς που έχετε ξεχειλώσει την αγορά ιδιαιτέρων παίρνοντας το 90% από εσάς 5 ευρώ την ώρα μάξιμουμ...Και μαύρα κιόλας...Τα μαθήματα αλλού...

Αποσυνδεδεμένος Isla

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 11:58:38 pm »
Για τους διορισμένους θεωρώ απαράδεκτο το να κάνουν ιδιαίτερα σε μαθητές τους και να δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού μέσα στην τάξη!
Προφανώς ζηλεύεις και τα λες αυτά  ???

Για τους αδιόριστους και τη φορολογία τους δεν ξέρω τι ισχύει.

Πάντως να ρωτήσω κάτι; Εσείς που πιστεύετε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνει ένας διορισμένος καθηγητής ιδιαίτερα μαθήματα και να πληρώνεται μαύρα, συμφωνείτε επίσης και με τον γιατρό του ΕΣΥ που παίρνει φακελάκι ή σου λέει να πας στο ιατρείο του για να σε προσέξει;

Αποσυνδεδεμένος mariliak

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 29, 2013, 12:01:56 am »
Νά'ταν η ζήλια ψώρα...
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...
Χαιρέτα μου το πλάτανο...
Αυτά τα τρία(και όχι μόνο αυτά...)σας εκφράζουν απόλυτα...
ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ!

Είναι δηλαδή ηθικό  ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ καθηγητής να κάνει μάθημα σε μαθητή του σχολείου του;

Ας κάνει ιδιαίτερα σε αλλά παιδιά αλλά σε μαθητή που έχει στην τάξη του το βρίσκω προκλητικό και ανήθικο.

Μήπως όμοιος ομοίω αεί πελάζει;;

Αποσυνδεδεμένος Isla

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 29, 2013, 12:03:56 am »
Ναι,ενώ εσείς που δεν είστε διορισμένοι,είστε νόμιμοι??Κόβετε απόδειξη?Πληρώνετε φόρο?Άντε απο δω ρε ψευτονομιμόφρονες!!Θα μας κάνετε και μαθήματα ηθικής βραδιάτικα...Εσείς που έχετε ξεχειλώσει την αγορά ιδιαιτέρων παίρνοντας το 90% από εσάς 5 ευρώ την ώρα μάξιμουμ...Και μαύρα κιόλας...Τα μαθήματα αλλού...
Είμαι πάνω από 20 χρόνια στο χώρο και έχω κάνει ιδαίτερο μόνο 2 φορές (μου το ζήτησαν και δεν μπορούσα να αρνηθώ). Δούλευα χρόνια σε φροντιστήρια και δεν είχα πληρωθεί ποτέ μαύρα, τώρα έχω φροντιστήριο και κόβω αποδείξεις κανονικότατα σε όλους. Αν μπει αύριο η ΣΔΟΕ για έλεγχο δεν θα βρει ούτε μία παρατυπία.

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Επειδή εσύ παρανομείς, δεν σημαίνει ότι το κάνουμε όλοι.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 29, 2013, 12:16:37 am »
Κατ'αρχάς δεν ισχυρίστηκα ποτέ οτι παρανομώ...'Ετσι για να ξέρουμε τι λέμε και τι εννοούμε κ' να μη ξεφεύγουμε...
 ;)
Επιπλέον,μιλάγαμε για ιδιαίτερα,μη μου το γυρνάτε στα φροντιστήρια και κυρίως μη κάνετε γαργάρα αυτά που δεν σας συμφέρουν και προβοκάρετε τη συζήτηση στηριζόμενοι στα υπόλοιπα...
Και τέλος,ελάτε τώρα που σας πήρε ο πόνος για τη νομιμότητα...Τη τσέπη σας κοιτάτε και σας πονάει που σας τρώνε τη δουλειά άλλοι.Μήπως πρέπει να ψαχτείτε για το εάν αυτοί είναι καλύτεροι και γι'αυτό τους προτιμούν??
Κοιταχτείτε στο καθρέφτη και αναρωτηθείτε:Μήπως πολύ θα θέλατε να ήσασταν στη θέση τους?Λέω μήπως...

Αποσυνδεδεμένος mariliak

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 29, 2013, 12:22:38 am »
Δεν απαντάς πάντως για το αν βρίσκεις ηθικό ένας διορισμένος καθηγητής να κάνει μάθημα σε μαθητή της τάξης του.

Η συζήτηση δεν έγινε για τα ιδιαίτερα γενικά αλλά για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Αποσυνδεδεμένος Isla

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 29, 2013, 12:25:18 am »
Κοιταχτείτε στο καθρέφτη και αναρωτηθείτε:Μήπως πολύ θα θέλατε να ήσασταν στη θέση τους?Λέω μήπως...
Σε ποια θέση; Του ξεφτίλα διορισμένου καθηγητή που τα παίρνει από τους μαθητές του με αντάλλαγμα τον καλύτερο βαθμό;

Του αδιόριστου που κάνει ιδιαίτερα με 5 ευρώ;

Του καθηγητή που κάνει ιδιαίτερα με >5 ευρώ χωρίς απόδειξη με αποτέλεσμα να είναι ανασφάλιστος και να μην δικαιούται επιδόματα αδείας, δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα;

Του οποιουδήποτε που κλέβει το σύστημα βάζοντας στην τσέπη του αδήλωτο χρήμα;

Ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Αποσυνδεδεμένος aspinoulas

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 29, 2013, 12:26:27 am »
Τα ιδιαίτερα με μποκάκι φορολογοúνται πια με 26% από το πρώτο ευρώ....

Ο διορισμένοϛ που εκβιάζει για ιδιαίτερα εκμεταλλευόμενοϛ τη ϴέση του πρέπει να τιμωρείται αυστηρά!

Ο διορισμένοϛ που κάνει ιδιαίτερα με μάϴητεϛ εκτόϛ σχολείου του αϛ σωπαίνει..

Οι νομιμοι φροντιστέϛ πληρώνουν φόρουϛ και εισφορέϛ για το σúνολο των εισοδημάτων τουϛ και λογοδωτοúν για κάϴε ευρώ ζητάνε ενώ τα ιδιαίτερα των διορισμένων είναι καταμαυρα..

Σταματήστε να μιλάτε για ζήλια.Οι νόμιμοι φροντιστέϛ είναι λειτουργοί τηϛ εκπαίδευσηϛ και ταυτόχρονα σκληρά εργαζόμενοι με κανόνεϛ ελεúϴερηϛ αγοραϛ. Το νόμιμο φροντιστήριο από τη άλλη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ αλλά ΕΠΙΛΟΓΗ ενόϛ μαϴητή-γονιοú στα πλαίσια μιαϛ πολιτισμένηϛ κοινωνίαϛ.Αϛ ασχοληϴεί επιτέλουϛ ο καϴέναϛ με την αποστολή του σε  αυτή τη χώρα στα πλαίσια των νομων που υπάρχουν μεν καταστρατηγοúνται δε!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 29, 2013, 12:32:29 am »
Δεν απαντάς πάντως για το αν βρίσκεις ηθικό ένας διορισμένος καθηγητής να κάνει μάθημα σε μαθητή της τάξης του.

Η συζήτηση δεν έγινε για τα ιδιαίτερα γενικά αλλά για το συγκεκριμένο περιστατικό.
Επέτρεψε μου να έχω καταλάβει οτι η συζήτηση δεν έγινε μόνο για το συγκεκριμένο...
Εν πάση περιπτώση,όχι,δεν το βρίσκω ηθικό,αλλά δεν το βρίσκω και ανήθικο(το συγκεκριμένο πάντα).Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω...
Επέτρεψε μου όμως επίσης να σε πληροφορήσω οτι απ'ότι ακούω είναι πάγια τακτική,όπως πάγιες τακτικές ε΄΄ιναι πολλές από ττις παρανομίες που εφαρμόζουν οι δήθεν νομιμόφρονες αδιόριστοι ιδιαιτεράκηδες.Γι'αυτό λέω,ας κοιτάει πρώτα ο καθένας τη μούρη του στο καθρέφτη και αν τα κάνει όλα νόμιμα και ηθικά,ας ασχοληθεί και με τους δίπλα...

Αποσυνδεδεμένος Isla

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 29, 2013, 12:40:19 am »
Εγώ την κοίταξα τη μούρη μου στον καθρέφτη και δεν βρήκα να παρανομώ.

Συνεπώς θεωρώ ότι έχω δικαίωμα να κρίνω και να κατακρίνω συμπεριφορές που δεν έχω και που θεωρώ παράνομες ή ανήθικες.

Αν εσύ δεν θεωρείς ανήθικο να κάνει ο διορισμένος εκπαιδευτικός ιδιαίτερο στους μαθητές σου, δικό σου θέμα. Ο καθένας χτίζει τον κόσμο που ονειρεύεται.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 29, 2013, 12:50:13 am από Isla »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144