0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
[quote author=alice2 Μερικοί δεν χρειάζονται το ρουσφέτι, γιατί απλά έχουν αυξημένα τυπικά προσόντα και έχουν ήδη δώσει και έχουν περάσει στον ΑΣΕΠ, απλά δεν ήταν στους διοριστέους! Απλώς επεσήμανα τη γενική πεποίθηση των προηγούμενων χρόνων.
Είναι διαφορετικό να ξέρεις ότι πήραν κάποιον που στον Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών είναι μετά από σένα γιατί ανήκει σε ειδική κατηγορία ή είναι τρίτεκνος ή απλά δήλωσε περιοχή που εσύ δεν έχεις δηλώσει από το να μη συμφωνεί ο Α/Α του πίνακα με αυτό που έχει ανακοινωθεί. Υπάρχουν, ξαναρωτάω, διαφορετικοί πίνακες; Και που μπορεί κανείς να τους δει;
Χωρίς να θέλω να σας κουράσω να καταθέσω την εμπειρία μου απο τα εκκλησιαστικά γιατί με τις αερολογίες που διαβάζω εδώ τύπου "τυπικά προσόντα" με πιάνει αηδία.Λοιπόν το 2009 το καλοκαίρι έβγαλε μια εγκύκλιο το υπ.παιδ. για τα εκκλησιαστικά όπου ζητούσε να στείλουν όσοι επιθυμούν να δουλέψουν τα "τυπικά προσόντα τους"( βαθμός πτυχίου, γλώσσες, υπολ,προυπηρεσία,μτπτυχ.κτλ) κ αναλόγως θα δημιουργούσαν λίστα κ τους 80 πρώτους θα τους καλούσε για συνέντευξη για να πάρει περίπου 40 ΠΕ01.Πήγαμε κάτι πρόβατα σαν εμένα που ήμουν 17η στη λίστα, χωρίς μέσον με μεγάλες προσδοκίες δηλ. έστω να πάρω τη βάση!Το τί με ρώτησαν ήταν για να με κόψουν, αλλά για ακόμη μια φορά είδα τους ημέτερους να με κοιτάνε απο ψηλά όταν βγήκαν τα αποτελέσματα κ δεν ήμουν ούτε στους 80!Δε λέω οτι τα πήγα τέλεια στη συνέντευξη αλλά ούτε τη βάση δε μου δώσανε για να μη χάσουν τα καλόπαιδά τους!!!Καλύτερα να μη μιλάνε όσοι δουλέψανε εκει κ ειδικά τα προηγούμενα χρόνια γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι κ πόσο ν' αντέξουμε!!!
Παράθεση από: korinad στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 12:22:19 amΧωρίς να θέλω να σας κουράσω να καταθέσω την εμπειρία μου απο τα εκκλησιαστικά γιατί με τις αερολογίες που διαβάζω εδώ τύπου "τυπικά προσόντα" με πιάνει αηδία.Λοιπόν το 2009 το καλοκαίρι έβγαλε μια εγκύκλιο το υπ.παιδ. για τα εκκλησιαστικά όπου ζητούσε να στείλουν όσοι επιθυμούν να δουλέψουν τα "τυπικά προσόντα τους"( βαθμός πτυχίου, γλώσσες, υπολ,προυπηρεσία,μτπτυχ.κτλ) κ αναλόγως θα δημιουργούσαν λίστα κ τους 80 πρώτους θα τους καλούσε για συνέντευξη για να πάρει περίπου 40 ΠΕ01.Πήγαμε κάτι πρόβατα σαν εμένα που ήμουν 17η στη λίστα, χωρίς μέσον με μεγάλες προσδοκίες δηλ. έστω να πάρω τη βάση!Το τί με ρώτησαν ήταν για να με κόψουν, αλλά για ακόμη μια φορά είδα τους ημέτερους να με κοιτάνε απο ψηλά όταν βγήκαν τα αποτελέσματα κ δεν ήμουν ούτε στους 80!Δε λέω οτι τα πήγα τέλεια στη συνέντευξη αλλά ούτε τη βάση δε μου δώσανε για να μη χάσουν τα καλόπαιδά τους!!!Καλύτερα να μη μιλάνε όσοι δουλέψανε εκει κ ειδικά τα προηγούμενα χρόνια γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι κ πόσο ν' αντέξουμε!!! Αν εκει που δούλευα ωρομίσθια είχαμε απαλλαγές κ οταν τους είπα οτι δεν έχω αλλά κάτι πρέπει να γίνει μου είπαν είναι θέμα καθηγητή κ οχι νομοθεσίας κ να κοιτάμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, με ρώτησαν κ 3 ερωτήσεις απο το γνωστικό που απάντησα τις 2 κ αυτάΑπό περιέργεια, τι σας ρωτούσαν σε εκείνες τις συνεντεύξεις?
Καλημέρα! Στα εκκλησιαστικά είναι υποχρεωτική η σύσταση από προσωπικότητα της εκκλησίας; Παίζει τελικά ρόλο το βιογραφικό ή θα κάψω την επιλογή γιατί πάντα παίρνουν (εκκλησιαστικά) βύσματα;
Αν καταφέρεις να τους πείσεις ότι ήρθε στον ύπνο σου κάποιος άγιος και σου έδωσε σύσταση, έχεις αρκετά μεγάλες πιθανότητες.