Σύνολο ψηφοφόρων: 852
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξυλόκαστρο (Κορινθίας) αλλά δουλεύω στη Βάρη (Αττικής!)
Παράθεση από: dimitra68 στις Ιούνιος 07, 2008, 10:43:52 μμΗρακλειο Κρητης,αλλα ειμαι απο Κερκυρα στην οποια δε βλεπω την ωρα να επιστρεψω.Αλλος απο κει;;;;;; Eγώ είμαι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, αλλά σπούδασα και έζησα στο Ηράκλειο Κρήτης τα τελευταία πέντε χρόνια και ΝΑΙ κατάγομαι από το ωραιότερο νησί της Ελλάδας: την Κέρκυρα!!!
Ηρακλειο Κρητης,αλλα ειμαι απο Κερκυρα στην οποια δε βλεπω την ωρα να επιστρεψω.Αλλος απο κει;;;;;;
α ρε Πατρα!!!τα τελεια φοιτητικα χρονια
Παράθεση από: Lenazagor στις Οκτώβριος 23, 2008, 02:27:33 μμΘα παρακαλούσα να επιστρέψουμε στο θέμα, το οποίο σύμφωνα με τον τίτλο είναι: "Σε ποιο μέρος κατοικείτε; "Ευχαριστώ Θα ήταν αν μη τι άλλο αστείο να κλειδώσουμε ένα τέτοιο θέμα γιατί βγαίνει συνεχώς " εκτός θέματος".Παρακαλώ να επιστρέψουμε και πάλι σε απαντήσεις σχετικές με το θέμα, που είναι : "Σε ποιο μέρος κατοικείτε;"Ευχαριστώ.
Θα παρακαλούσα να επιστρέψουμε στο θέμα, το οποίο σύμφωνα με τον τίτλο είναι: "Σε ποιο μέρος κατοικείτε; "Ευχαριστώ
Σε ποιο μέρος κατοικεί πλέον ο καθένας από τα μέλη του PDE; Για να δούμε πού βρισκόμαστε οι περισσότεροι...