Σύνολο ψηφοφόρων: 852
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 9% του φόρουμ. Είμαστε μάλλων. Αλλά μάλλων όλοι κολήσανε την αφιλοξενία των Θεσσαλών και όσες φορές είπα να βρεθούμε σημασία δεν έδωσαν. Πες ναι ρε παιδί μου και αν βολέψει ποτέ καλώς. Δεν είμαι απο εδώ και ακόμα δυσκολεύομε γιατί πάνω είμαστε φιλόξενοι και θέλουμε να γνωριζόμαστε με άλλα άτομα.
οντως τα Τρικαλα πανέμορφακαι εμένα ο έρωτας με έσυρε στη πόλη
Παράθεση από: Nina P στις Απριλίου 06, 2008, 01:22:14 pmΤο 9% του φόρουμ. Είμαστε μάλλων. Αλλά μάλλων όλοι κολήσανε την αφιλοξενία των Θεσσαλών και όσες φορές είπα να βρεθούμε σημασία δεν έδωσαν. Πες ναι ρε παιδί μου και αν βολέψει ποτέ καλώς. Δεν είμαι απο εδώ και ακόμα δυσκολεύομε γιατί πάνω είμαστε φιλόξενοι και θέλουμε να γνωριζόμαστε με άλλα άτομα. Ελα, δε θελω χαρακτηρισμους για τους Θεσσαλους.... Σπουδαζα Θεσ/νικη και τους ειδα και τους πανω ποσο φιλοξενοι ειναι. :-P. Οταν εισαι ξενος σε οποια πολη και να εισαι δυσκολευεσαι. Ειναι γεγονος και δεν εχει να κανει με την πολη. ΕΕΕΕΕΕΕυχαριστω.
Ζω τόσα χρόνια εδώ. Τι να κατανοήσω; που οι αντιλήψεις τους ειναι 50 χρόνια πίσω;Και δεν λέω πως δεν έχω φίλους εδώ ή δεν υπάρχουν και άλλου ειδους άνθρωποι...αλλά ειναι η εξέρεση στον κανόνα δυστυχώς...
Δυστυχώς, έτσι είναι το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής επαρχίας και κυρίως στις μικρές πόλεις/χωριά.