Σύνολο ψηφοφόρων: 852
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mεγάλωσα στην Πελοπόννησο(Αρκαδία), σπούδασα κλασική φιλολογία στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργάστηκα ως φιλόλογος κάποια χρόνια, τώρα κατοικώ στην Ήπειρο, έχοντας ακολουθήσει το "αίσθημα" (που κάνει το αγροτικό του εδώ) απασχολούμενη αποκλειστικά με οικιακά την τρέχουσα περίοδο(μπούχτισα και τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα και έκανα πλήρη αποχη φέτος), και του χρόνου ευελπιστώ να είμαι κάτοικος των Ιονίων νήσων μέσω ωρομισθίας, επειδή έχω κάποια μόρια ως επιτυχούσα ΑΣΕΠ. Έτσι όπως βλέπω τα πράγματα ως καθηγητές έχουμε την ευκαιρία να γυρίσουμε όλη την Ελλάδα και γιατί όχι, ακόμα και το εξωτερικό. Σκέφτομαι μάλιστα πως, αν καταφέρω να διοριστώ με τον επερχόμενο ΑΣΕΠ, πρέπει να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία της απόσπασης στο εξωτερικό...Μια ζωή την έχουμε εξάλλου, ας την κάνουμε "ταξιδιάρα"... ;DΠαρεπιπτόντως να σας αναφέρω πως φέτος στο χωριό της Ηπείρου όπου βρίσκομαι περνάω μια από τις καλύτερες χρονιές της ζωής μου και αυτό το καταθέτω ως εμπειρία γιατί διάβασα κάπου στο forum απόψεις συναδέλφων για το που είναι καλύτερα να διοριστείς!Όταν υπάρχει καλή διάθεση παντού καλά περνας...