0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΡΟΣ myUser_PE-20ΝΑ σε ρωτησω κατι ??εχεις αναρωτηθει πως ειναι να εχεις σκληρυνση κατα πλακας???ξερεις πως ειναι η καθημερινοτητα σου??ξερεις ποια αλλη δουλεια εχει τετοιο ωραριο σαν του εκπαιδευτικου ωσστε να μπορεις να ανταπεξελθεις στην καθημερινοτητα?να κανεις μερα παρα μερα ενεση ιντερφερονης κ να εισαι ΧΑΛΙΑ?ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ 39 ΠΥΡΕΤΟ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ.Κ ΚΑΝΩ Κ ΕΝΕΣΕΙΣ.ξερεις ποσα λεφτα θες για γιατρους?κ οσο για μεταπτυχιακα εχω κανει στο πολυτεχνειο κ φετος μαζι με το σχολειο ξεκιναω διδακτορικο στο μετσοβιο.Εσυ υποθετω οτι εχεις κανει μεταπτυχιακο ε??παντως δεν νομιζω να ειναι του πολυτεχνειου γιατι ειναι τα μονα που εχουν επιπεδο κ εαν ειχες κανει δεν θα μιλουσες ετσι για τα ατομα που εχουν αναπηρια ειτε σκπ ειτε μεσογειακη αναιμια.εξαλλου βγαινει ενα ποσοστο ξεχωριστο.δεν σου τρωει κανεις τη θεση.τωρα που η αννουλα τα αλλαξε παιρνεις 7 μορια.δεν σε παιρνουν σιγουρα.ουτε προτασσεσαι πρωτος στον πινακα.Αφου εισαι τοοοσο καλος-η με μεταπτυχιακα, διδακτορικα κτλ δωσε ασεπ .πανευκολο να γραψεις πανω απο 62. 62-55=7.....δουλευα σε βιομηχανια. (ΓΕΩΛΟΓΟς ΜΕ master στους χημικους μηχανικους). 11 ωρες! καθημερινα.σε 1 χρονο 3 υποτροπες.....περσι που ημουν αναπληρωτης δεν ειχα καμια!!!!!!!τις ενεσεις ομως θα τις κανω για παντα.α φαση θα παρουν παρασκευη το πολυ δευτερα.πηγα σημερα στ υπουργειο.sorry για τη μακυγορια
Παράθεση από: nick1981 στις Αυγούστου 25, 2010, 02:20:23 pm ΠΡΟΣ myUser_PE-20ΝΑ σε ρωτησω κατι ??εχεις αναρωτηθει πως ειναι να εχεις σκληρυνση κατα πλακας???ξερεις πως ειναι η καθημερινοτητα σου??ξερεις ποια αλλη δουλεια εχει τετοιο ωραριο σαν του εκπαιδευτικου ωσστε να μπορεις να ανταπεξελθεις στην καθημερινοτητα?να κανεις μερα παρα μερα ενεση ιντερφερονης κ να εισαι ΧΑΛΙΑ?ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ 39 ΠΥΡΕΤΟ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ.Κ ΚΑΝΩ Κ ΕΝΕΣΕΙΣ.ξερεις ποσα λεφτα θες για γιατρους?κ οσο για μεταπτυχιακα εχω κανει στο πολυτεχνειο κ φετος μαζι με το σχολειο ξεκιναω διδακτορικο στο μετσοβιο.Εσυ υποθετω οτι εχεις κανει μεταπτυχιακο ε??παντως δεν νομιζω να ειναι του πολυτεχνειου γιατι ειναι τα μονα που εχουν επιπεδο κ εαν ειχες κανει δεν θα μιλουσες ετσι για τα ατομα που εχουν αναπηρια ειτε σκπ ειτε μεσογειακη αναιμια.εξαλλου βγαινει ενα ποσοστο ξεχωριστο.δεν σου τρωει κανεις τη θεση.τωρα που η αννουλα τα αλλαξε παιρνεις 7 μορια.δεν σε παιρνουν σιγουρα.ουτε προτασσεσαι πρωτος στον πινακα.Αφου εισαι τοοοσο καλος-η με μεταπτυχιακα, διδακτορικα κτλ δωσε ασεπ .πανευκολο να γραψεις πανω απο 62. 62-55=7.....δουλευα σε βιομηχανια. (ΓΕΩΛΟΓΟς ΜΕ master στους χημικους μηχανικους). 11 ωρες! καθημερινα.σε 1 χρονο 3 υποτροπες.....περσι που ημουν αναπληρωτης δεν ειχα καμια!!!!!!!τις ενεσεις ομως θα τις κανω για παντα.α φαση θα παρουν παρασκευη το πολυ δευτερα.πηγα σημερα στ υπουργειο.sorry για τη μακυγορια++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ εγω προσωπικά nick "σου βγάζω το καπέλο" δυστυχώς..ο κόσμος δεν ενημερώνεται για την σκπ...ουτε για τη μεσογειακή αναιμια...γενικώς δεν ενημερώνεται..... δε φαντάζονται καν........τι μπορεί να σημαίνει ...πώς αλλάζει η ζωη σου......ποσο πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια καταβάλλεις σε ό,τι κάνεις υπο αυτες τις συνθήκεςπάντως είναι λυπηρό να ανοίγονται τετοια θέματα κ δη απο εκπαιδευτικούς...εμενα πάντως με τρομαζει ...κακος οιωνος για την εικόνα της αυριανης κοινωνίας...κανιβαλισμός βάζω το χερι μου στη φωτια οτι αλλαζεις τη θεση σου στο πινακα για την αποκατασταση της υγειας σου α..ναι...αυτη ειναι μια "παράμετρος" που κανεις ποτε δε σκεφτηκε αλήθεια ποιος ειναι διατεθειμενος να το κάνει αυτο αν του δινοταν η ευκαιρια? ΚΑΝΕΙΣ οποτε κλειστε αυτο το θεμα που προσβαλλει την ιδιοτητα σας ως εκπαιδευτικούς κ αναζητηστε τις αιτιες κ τους φταιχτες αλλουπαρολο το ξενερωμα που εχω φαει....... σας ευχομαι τα ονειρα σας πραγματικότητα κ καλες τοποθετησεις