*

Αποστολέας Θέμα: Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας που από σήμερα είναι φοιτητές!  (Αναγνώστηκε 6334 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Από νωρίς είναι εύκολο  να δουν οι ενδιαφερόμενοι με κωδικό υποψηφίου και τα αρχικά των,σε ποια σχολή μπαίνουν,στη σελίδα του υπεπθ!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας,ανεξάρτητα από τη σχολή που μπήκαν!
Ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά τους,ακόμη κι αν μπήκαν σε σχολές που δεν ήθελαν,ίσως η συνέχεια τους ανταμοίψει πιο καλά από ότι τώρα περιμένουν!
Εμείς οι καθηγητές είμαστε περήφανοι για όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

adigoni

• Επισκέπτης
Αυτό δε θα σταματάμε να το λέμε και να χαιρόμαστε! Από τους δύο μαθητές του Λυκείου μας, η μία πέρασε σε μια σχολή!Αλήθεια ποιος νοήμων άνθρωπος, δεδομένων των συνθηκών κάτω από τις οποίες εργαστήκαμε στην παραμεθόριο, θα μου πεί ότι αυτό θεωρείται 50% επιτυχία;;;

Αποσυνδεδεμένος aspinoulas

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κόπιασαν ,διάβασαν ,ξενύχτησαν και βλέπουν σήμερα τους κόπους τους να πιάνουν τόπο. Είναι πραγματικοί ήρωες τα παιδια αυτά διότι ένα πανάθλιο εκπαιδευτικό σύστημα τους ανάγκασε να περάσουν τη ΦΡΙΚΗ που λέγεται 3η Λυκείου (όσοι προετοιμάζουμε παιδιά για πανελλήνιες τα ζούμε καθημερινά) που τα εξοντώνει πραγματικά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά..

Καλή σταδιοδρομία λοιπόν και κάθε σας όνειρο να πραγματοποιηθεί !

Αποσυνδεδεμένος gringa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Συγχαρητήρια κι από μένα σε όλα τα παιδιά που τα κατάφεραν, αλλά και σ΄αυτά που δεν τα κατάφεραν. ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Χθες το βράδυ την ώρα που κατέβαζα Χριστοπαναγίες για όλο το θέατρο που παίζει η ηγεσία του υπεπθ,όταν μου έπιασε κουβέντα ένας μαθητής μου στο μσν γεμάτος αγωνία για τια βάσεις. Μέσα σε όλον αυτόν τον παραλογισμό που ζούμε,ξέχασα ότι σήμερα έβγαιναν οι βάσεις! Ξέχασα τον αγώνα μιας χρονιάς,τις καλές στιγμές,αλλά και τις δύσκολες ώρες και τα ξέχασα γιατί αυτοί οι τρελοί με έχουν γεμίσει ανασφάλειες,αδιέξοδα και αγωνίες!

adigoni

• Επισκέπτης
Χθες το βράδυ την ώρα που κατέβαζα Χριστοπαναγίες για όλο το θέατρο που παίζει η ηγεσία του υπεπθ,όταν μου έπιασε κουβέντα ένας μαθητής μου στο μσν γεμάτος αγωνία για τια βάσεις. Μέσα σε όλον αυτόν τον παραλογισμό που ζούμε,ξέχασα ότι σήμερα έβγαιναν οι βάσεις! Ξέχασα τον αγώνα μιας χρονιάς,τις καλές στιγμές,αλλά και τις δύσκολες ώρες και τα ξέχασα γιατί αυτοί οι τρελοί με έχουν γεμίσει ανασφάλειες,αδιέξοδα και αγωνίες!

Είναι οι μόνοι που δε σου φταίνε....Αλλά, πού θα πάει....τόσα σκαλιά στο υπουργείο, ένα δε θα είναι πιο γυαλισμένο από τα υπόλοιπα;;;

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά όλα τα παιδαγωγικά τμήματα σημείωσαν πτώση στην βάση εισαγωγής...Τυχαίο; Δεν νομίζω!
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά όλα τα παιδαγωγικά τμήματα σημείωσαν πτώση στην βάση εισαγωγής...Τυχαίο; Δεν νομίζω!

...Ενώ ανέβηκαν οι βάσεις στις περισσότερες καθηγητικές σχολές...

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, θυμάμαι την αγωνία που είχα και εγώ όταν έδινα πανελληνίες και όταν περίμενα τα αποτελέσματα. Το θέμα είναι ότι ωραία όλα αυτά, αλλά η πραγματικότητα σήμερα είναι τελείως διαφορετική. Και για όλα μα όλα φταίει ο μη σωστός Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός. Η φράση που ακούγεται συνέχεια είναι σπουδές με βάση τα ενδιαφέροντα του κάθε παιδιού, ενώ λίγο λαμβάνεται υπόψην το τι θα κάνει ένα παιδί με ένα πτυχίο που πλέον δεν έχει κανένα αντίκρυσμα στην αγορά εργασίας. Γιατί κακά τα ψέματα η Ελλάδα γέμισε με πτυχιούχους από όλες τις ειδικότητες.

Κανείς δεν λέει την αλήθεια: ότι αν σου αρέσει κάποια επιστήμη, θα πετύχεις και στο επαγγελματικό στοίβο, αλλά μόνο αν έχεις μπάρμπα στη κορώνη ή αν φύγεις στο εξωτερικό, γιατί στην Ελλάδα δεν προκόβεις ή μένεις αιαώνια άνεργος.

Απλά να υπενθυμήσω και σε αυτά τα παιδιά που δεν πέρασαν κάπου ότι  υπάρχουν και κάποιες, πολύ καλές ειδικότητες στα ΙΕΚ, που με τις σημερινές συγκυρίες έχουν άμεση ή ασύγκριτα πιο εύκολη από ένα πτυχιούχο ΑΕΙ-ΤΕΙ, επαγγελματική αποκατάσταση. Και καμιά φορά είναι καλύτερα να μην περνάς σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά σε ΙΕΚ

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά πρώτα για την προσπάθεια και έπειτα για την επιτυχία τους!!!! :D :D :D Θα τους ευχηθώ επίσης και καλό κουράγιο για να είμαι και μέσα στο πνεύμα της εποχής...
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος Boldini

• Έμπειρο μέλος
  • όχι άλλο κάρβουνο(ΠΕ60)
    • Προφίλ
συγχαρητήρια κι απο'μένα,καλή δύναμη και προπάντων καλή φοιτητική ζωή!!

(μια κοπέλα νομίζω έχει για υπογραφή της αυτό
Προτιμώ ένα σχολείο που βγάζει ευτυχισμένους οδοκαθαριστές παρά νευρωτικούς επιστήμονες A.S.Neill
κολλάει πολύ σ'αυτό το τόπικ)

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, θυμάμαι την αγωνία που είχα και εγώ όταν έδινα πανελληνίες και όταν περίμενα τα αποτελέσματα. Το θέμα είναι ότι ωραία όλα αυτά, αλλά η πραγματικότητα σήμερα είναι τελείως διαφορετική. Και για όλα μα όλα φταίει ο μη σωστός Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός. Η φράση που ακούγεται συνέχεια είναι σπουδές με βάση τα ενδιαφέροντα του κάθε παιδιού, ενώ λίγο λαμβάνεται υπόψην το τι θα κάνει ένα παιδί με ένα πτυχίο που πλέον δεν έχει κανένα αντίκρυσμα στην αγορά εργασίας. Γιατί κακά τα ψέματα η Ελλάδα γέμισε με πτυχιούχους από όλες τις ειδικότητες.

Κανείς δεν λέει την αλήθεια: ότι αν σου αρέσει κάποια επιστήμη, θα πετύχεις και στο επαγγελματικό στοίβο, αλλά μόνο αν έχεις μπάρμπα στη κορώνη ή αν φύγεις στο εξωτερικό, γιατί στην Ελλάδα δεν προκόβεις ή μένεις αιαώνια άνεργος.

Απλά να υπενθυμήσω και σε αυτά τα παιδιά που δεν πέρασαν κάπου ότι  υπάρχουν και κάποιες, πολύ καλές ειδικότητες στα ΙΕΚ, που με τις σημερινές συγκυρίες έχουν άμεση ή ασύγκριτα πιο εύκολη από ένα πτυχιούχο ΑΕΙ-ΤΕΙ, επαγγελματική αποκατάσταση. Και καμιά φορά είναι καλύτερα να μην περνάς σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά σε ΙΕΚ

ασε πρωτα να το χαρουν και μετα τους μαυριζεις την ψυχουλα..αλλωστε οταν περασαμε ολοι εμεις στο παν/μιο αυτο ηταν το τελευταιο πραγμα που σκεφτηκαμε..το πρωτο ηταν...ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ...ΜΗ ΤΟΥς ΤΟ ΧΑΛΑς ΛΟΙΠΟΝ..

ΤΕΜ ΔΕΝ πηγες διακοπες;; στην τσιτα εισαι ακομα...τι φταιν τα θεια για τα χαλια μας;; :o :o
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182691
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144